vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=315647

blank pages (random issue), when clicking on certain page numbers
by PiotrGT
26 Nov 2014 17:46

I'm getting randomly blank pages for longer topics. I get this when I'm clicking on page numbers or arrows - however the issue resolves when i do a refresh via my browser when Im on the page which didnt want to fully display earlier.. Is there a way to resolve a such issue? it can be very frustrating to new users that are not familiar with such behaviour.

Page 7:
http://granturismo.pl/vb5/forum/%C5%...plotek_1/page7

this also occurs to many more pages (all over the forum) ex. 8,9,10

The first page is fine: http://granturismo.pl/vb5/forum/%C5%...99cia-plotek_1

Any help will be appreciated - thanks!

Lynne 26 Nov 2014 22:03

I do not get a blank page with that link (to page 7 of a thread). Are you sure all users have this issue and it isn't just your logged in user?

I would check your error_logs (if you don't know where they are, ask your host) at the time you get the problem to see if this is a php issue.

Here is a page from the manual about troubleshooting blank or 'white' pages: https://www.vbulletin.com/docs/html/blank_pages

PiotrGT 27 Nov 2014 07:21

I am familiar with this page. When I was browsing the web for the blank page issue, I had a feeling the content provided on that page is only for VB3. So it seems its good for VB5 as well - I will check it out and let you know whats the outcome.

Anyway, have you tried quickly browsing/clicking through the 56 pages? Page 7 worked for me now as well (as a direct link) - try 8,9, etc...

Spangle 27 Nov 2014 16:46

If I follow the link the page is OK.

However if I click to go down a page, then back to page 7 then it is blank, I also get blank pages from there on.

Lynne 27 Nov 2014 17:43

Hmmm, try going into debug mode and see if the error shows on the page in the place of the blank stuff. (And also, as I originally said, check your error_logs!)

***
To enable debug mode edit the /config.php file and change:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

To:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then edit the /core/includes/config.php file and change:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

To:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

To set that up for only your IP address (replace xxx.xxx.xxx.xxx with your IP), put these lines around the code:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

***

PiotrGT 08 Dec 2014 18:31

1 Attachment(s)
I have added everything from that blank page and things are still the same.

Here is what I got:

Debug Information
Page ID:
Parent ID:
Page Template ID:
Route ID:
Page Type:
Screen Layout ID:
Screen Layout Template:
Channel ID:
Node ID:
Database Asserts: 170 (?)
AJAX Requests: 4
Facebook Active: Tak
User is logged into facebook
User is NOT logged into vB
FB acct connected to a vB acct
Style ID: 7
Templates/Renders: 30/161
CSS Templates: 4
JS Files: 4
Current Time: Mon, 08 Dec 2014 20:30:51 +0100


All times are GMT. The time now is 20:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.