vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=266973

Trying to auto build a Foum block
by MaryTheG(r)eek
17 Jul 2011 17:52

1 Attachment(s)
Hello,

I'm trying to automatically build a Forum block for one of my mods, using the code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I can see the Block in the Forum Blocks, is active, all fields are correct, but the block is not appearing on the sidebar. Attached is a screenshoot from the Block Manager. Does someone knows what maybe is wrong?

Thank you
Maria

Badshah93 18 Jul 2011 14:28

if you have able to create block in forumblockmanager then there maybe something wrong with php code.

in php type you need to use


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to output the variable


For ex:



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


MaryTheG(r)eek 18 Jul 2011 14:58

Quote:

Originally Posted by Sherif (Post 2221953)
if you have able to create block in forumblockmanager then there maybe something wrong with php code.

I really appreciate your time to reply. I had found it already, but as I've stuck now with something similar trying to auto create CMS widget, I forgot to come to post a reply. Is exactly what you said, an error in PHP code, but it was so small that it gots me hours to find it. It was an extra > after a link.

Maria


All times are GMT. The time now is 23:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.