vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=328248

74v 19 Nov 2020 05:17

genel olarak 5.6.4 te güzel çalışıyor fakat istastiskler dikey olduğu için forumun görünüşünü uzatıyor bunları yatay siyah resimdeki gibi yapma şansımız varmı ?

yilmaz 19 Nov 2020 07:46

Quote:

Originally Posted by 74v (Post 2604723)
genel olarak 5.6.4 te güzel çalışıyor fakat istastiskler dikey olduğu için forumun görünüşünü uzatıyor bunları yatay siyah resimdeki gibi yapma şansımız varmı ?

Eskisini silip yeniden kurarsanız dediğiniz sorunların olmadığını göreceksiniz.

If you delete the old one and install it again, you will see that there are no problems you say.

74v 19 Nov 2020 16:43

maalesef yılmaz bey 74v.net bakınız nasıl duruyor

Chicoynano 19 Nov 2020 17:14

3 Attachment(s)
I try to help as much as I can, in the update if I choose to show Top Topic Starters an error appears that can be solved delete this line found in code 326 core / packages / yilmazistatistik / include / yilmazistatistik.php

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


74v 19 Nov 2020 17:32

Quote:

Originally Posted by Chicoynano (Post 2604730)
I try to help as much as I can, in the update if I choose to show Top Topic Starters an error appears that can be solved delete this line found in code 326 core / packages / yilmazistatistik / include / yilmazistatistik.php

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

thank you yılmaz bey halletti sadece istastiğin üzerinde 2 rakamı mevcut onun silinmesi gerek

yilmaz 19 Nov 2020 17:50

Quote:

Originally Posted by 74v (Post 2604729)
maalesef yılmaz bey 74v.net bakınız nasıl duruyor

Temanın, Stil Değişken Editörü post_border değişkeni kalınlığı 7px olduğu için etkilenen kısımlar bozuluyordu. post_border değişkeni orijinalle dönderince düzeldi.

The theme's Style Variable Editor post_border variable has a thickness of 7px, so the affected parts were getting corrupted. Fixed after returning post_border variable with original.

74v 19 Nov 2020 18:03

Quote:

Originally Posted by yilmaz (Post 2604732)
Temanın, Stil Değişken Editörü post_border değişkeni kalınlığı 7px olduğu için etkilenen kısımlar bozuluyordu. post_border değişkeni orijinalle dönderince düzeldi.

The theme's Style Variable Editor post_border variable has a thickness of 7px, so the affected parts were getting corrupted. Fixed after returning post_border variable with original.

allah razı olsun hocam peki üstünde 2 numara diye bir rakam var onu nerden kaldırcam :)

yilmaz 19 Nov 2020 18:15

Quote:

Originally Posted by 74v (Post 2604733)
allah razı olsun hocam peki üstünde 2 numara diye bir rakam var onu nerden kaldırcam :)

Halloldu, hata ararken eklemiştim, kaldırdım.

It was okay, I added it while searching for errors, I removed it.

yilmaz 19 Nov 2020 18:33

Quote:

Originally Posted by Chicoynano (Post 2604730)
I try to help as much as I can, in the update if I choose to show Top Topic Starters an error appears that can be solved delete this line found in code 326 core / packages / yilmazistatistik / include / yilmazistatistik.php

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You've been very helpful.
The error has been fixed.

USC 19 Nov 2020 19:45

Quote:

Originally Posted by yilmaz (Post 2604722)
It does not show the forums you have selected here.

https://www.vbulletin.org/forum/atta...1&d=1605761392

In the new version, I add a setting based on forum permissions.

my bad bro i overlooked that option ..thank you once again for your help ..

Chicoynano 20 Nov 2020 17:43

Have a suggestion if possible. Add an icon to display the options in User Stats <div class = "table_cell_yilmaz dikyazi_tp">
<div class = "popupmenu" id = "yui-gen1">

Chicoynano 20 Nov 2020 21:43

2 Attachment(s)
An impromptu solution can be this. Add this on line 119, before <div class = \ "popupmenu ">


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Blackhorse 23 Nov 2020 19:17

3 Attachment(s)
Hello Yilmaz,

I have tried everything, impossible to work!

in Options, it is there with no name as u can see in screenshot, also screenshot for when u double click on the space at the end .

It does appear in site builder, i try to add , and it is not

I have installed reinstalled three times, same

Thank you

yilmaz 23 Nov 2020 20:22

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Blackhorse (Post 2604790)
Hello Yilmaz,

I have tried everything, impossible to work!

in Options, it is there with no name as u can see in screenshot, also screenshot for when u double click on the space at the end .

It does appear in site builder, i try to add , and it is not

I have installed reinstalled three times, same

Thank you

If you install the attached language pack on the Arabic language pack you are using, it should be fixed.

https://www.vbulletin.org/forum/atta...1&d=1606166695

Blackhorse 23 Nov 2020 23:39

Quote:

Originally Posted by yilmaz (Post 2604792)
If you install the attached language pack on the Arabic language pack you are using, it should be fixed.

https://www.vbulletin.org/forum/atta...1&d=1606166695

if i do, it would replace the arabic language, should i choose a new language?


All times are GMT. The time now is 10:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.