vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=214289

Forum Icons on forumhome
by Sofia
22 May 2009 15:18

1 Attachment(s)
This mod allows you to have specific forum icons on the forumhome per forum.



https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/01/51.png



(New) You want your statusicons per forum? Read this : http://www.vbulletin.org/forum/showp...6&postcount=45


Installation


In the template forumhome_forumbit_level2_post,

Find:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add above:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Create a folder "iconforums" into your images/misc folder. Upload your icons in images/misc/iconforums.

Indicate a forumid for the images name.


Example:
ID Forum = 3. So your image have this name : "3.gif"
ID Forum = 7. So your image have this name : "7.gif"

You must have an icon for each forum
.

veenuisthebest 22 May 2009 16:07

lol nice.

ndut 23 May 2009 01:00

thank you, installed

ti07shadow 23 May 2009 01:04

tagged "reserved" for future use!

nice mod

pozo 23 May 2009 14:35

Very nice... that's exactely what I've searched! :up:

warnmar10 24 May 2009 02:01

This didn't work for me and I believe it is because I don't have any categories defined. On my forumhome page I have 5 forums defined but not under categories. Any ideas?

lm3a.net 24 May 2009 06:49

i used it on my forum

it's very nice

thank you

FiMeTi 24 May 2009 14:10

great job Sofia! Thanks! :)

RobbieZ 24 May 2009 14:45

Quote:

Originally Posted by warnmar10 (Post 1816030)
This didn't work for me and I believe it is because I don't have any categories defined. On my forumhome page I have 5 forums defined but not under categories. Any ideas?

It has nothing to do with categories.

If you hover over any part of your forum you should see this in your address bar.

Where the number 44 is your forum ID. There for as Sofia said. you need to upload your desired image to your subforum folder named 44.gif.



Thanks Sofia, This looks very good indeed.

I however don't use forum contains new/old posts. I use the 'Prefix for Forum Status Images'.

FiMeTi 24 May 2009 14:53

Hi Sofia. I got a little problem, hoping youŽll help me out.

Your code is missing the "<strong>$forum[title]</strong>".
So I see the pictures, but not the Forumtitle. I added it and use the following code now.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

works fine with this. But I do also have forums without pictures and there the forumtitle shows up two times. See picture below. How can I now get rid of the first forumtitel, so it shows normal without picture?
https://www.vbulletin.org/forum/

Sofia 24 May 2009 15:11

Quote:

Originally Posted by FiMeTi (Post 1816243)
Hi Sofia. I got a little problem, hoping youŽll help me out.

Your code is missing the "<strong>$forum[title]</strong>".
So I see the pictures, but not the Forumtitle.
I added it and use the following code now.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

works fine with this. But I do also have forums without pictures and there the forumtitle shows up two times. See picture below. How can I now get rid of the first forumtitel, so it shows normal without picture?
http://img39.imageshack.us/img39/161/feedback.jpg

Strange... forumtitle shows up two times because you enter $forum[title] in your code.
If you use my code, you can see pictures and forumtitles.

You must add


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

after forumtitle variable. Don't delete your forumtitle code.

You can post in this thread your templates, if you want.

Sofia 24 May 2009 15:59

Here : forumhome_forumbit_level2_post



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


FiMeTi 24 May 2009 16:04

still crap. looks like something is fu*ked up here(my forums).
See attached image. Okay I try a few more ... bleh

thx anyway

Sofia 24 May 2009 16:14

Quote:

Originally Posted by FiMeTi (Post 1816269)
still crap. looks like something is fu*ked up here(my forums).
See attached image. Okay I try a few more ... bleh

thx anyway

Hummm... Ok

You must create into your "images" folder "iconforums".. In "iconforums", upload your images like this :

2.png, 4.png, etcc... 2 and 4 are forum ID. If something is wrong, only forumtitle show up.

FiMeTi 24 May 2009 16:24

lool i got it solved yet.
alt="$forum[title]"
this little part got on my nerves. ;)
Just deleted it and now it is aaalll fineee

thanks mate


All times are GMT. The time now is 04:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.