vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=114968

Freesteyelz 22 May 2006 02:20

It won't work if the left column Username with the <div> tag is in the code. In post #34 you removed the Username bit but you may have left the <div> tag there.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The bolded code should also be removed for post #34 and #45 to work properly.

Only one, same <div> ID tag will work at a time.

Bubble #5 22 May 2006 02:44

Quote:

Originally Posted by Freesteyelz
Only one, same <div> ID tag will work at a time.

Yes that fixed that part :banana: Thank You! BTW, the over sized user column problem, it's not always the first post. Sometimes it's every other post, and some times it's a random post (for example; post 1,2 4... are fine but #3 is over sized). It's a new forum so I know no other hacks are conflicting with this one. Also, I just learned that it doesn't matter who makes the posts (admin or member). When viewed from the admin account the problem always shows up. I may install a test forum later where you will be able to log in and see this problem for yourself, just in case you're thinking that I'm drunk on Scotch ;)

Freesteyelz 22 May 2006 03:03

Nah. Frankly, I appreciate the input. It's all about helping each other as your signature correctly states. :)

I have been stripping down the code and looking for any hints of a problem. I am focusing on the Admin account since that seems to be where you're experiencing the problem.

Bubble #5 22 May 2006 03:11

Quote:

Originally Posted by Freesteyelz
I am focusing on the Admin account since that seems to be where you're experiencing the problem.

Yeah it's something to do with the admin account. Only difference offhand that I can see is the checkbox and the IP code. I will check tomorrow to see if moderators have the problem too. I'm guessing yes, but I'll post back either way for you :bunny:

Freesteyelz 22 May 2006 03:16

Hmm. I wonder...

Try replacing this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

With this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And replace:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And replace it with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I've set all right postbit (right) columns to 175px width. Since I'm not getting the problem as you are can you let me know if that helps?

Bubble #5 22 May 2006 19:14

Quote:

Originally Posted by Freesteyelz
I've set all right postbit (right) columns to 175px width.

Actually, to my surprise, I think that may have fixed it :bunny: One thing is for certain, the page now loads 3 times quicker. I'll let you know if the problem creeps back ;)

THANK YOU :)

Freesteyelz 23 May 2006 00:05

NP. :classic: Let me know if the issue arises again. :)

GamerJunk.net 23 May 2006 23:42

1 Attachment(s)
Here is what the double layout looks like.

Bubble #5 23 May 2006 23:49

Quote:

Originally Posted by RasMasta
Here is what the double layout looks like.

Can't wait to start on our next skin. That will work out incredibly good for it :banana:

GamerJunk.net 23 May 2006 23:59

See what I would want is the gradient to stretch all the way over same with the space where the quote button is. That way it is symetrical. Also make the sides thinner so the actual area where you post is larger.

Here is the code for my postbit with the double post for anyone who wants to do a quick try of how it would look on their site..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Freesteyelz 24 May 2006 04:19

To stretch out the gradient change colspan="2" to colspan="3". I think you'll have to do that twice. As for cleaning the 3-column layout it shouldn't be a problem. :)

GamerJunk.net 24 May 2006 06:01

So how else can we clean it up?

GamerJunk.net 24 May 2006 06:11

1 Attachment(s)
Btw it looks worse using colspan="3"

Freesteyelz 24 May 2006 08:44

Ooops. Yeah, with colspan="3" it assumes you have 4 columns and not 3 as you do. My bad. :D

As for the cleaning up I can fiddle around with it. I'm kinda working on something at the moment but I'll do it soon after. :)

GamerJunk.net 31 May 2006 23:33

Anything yet?


All times are GMT. The time now is 16:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.