vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=245072

Security token issue on "Mark Forums Read"
by Fungsten
22 Jun 2010 19:31

I have VB 4.0.4. It happens to me as Administrator. TIA.

Seven Skins 22 Jun 2010 21:21

Does this happen when you use defualt skin, if not then your skin needs updating.

Fungsten 22 Jun 2010 21:24

Quote:

Originally Posted by Seven Skins (Post 2057646)
Does this happen when you use defualt skin, if not then your skin needs updating.

Happens there too.

Fungsten 26 Jun 2010 20:56

Bump.

KevinL 26 Jun 2010 21:44

Beautiful error in the vb4 series lol

http://www.vbulletin.com/forum/showt...rk-Forums-Read

so simple why fix it?

Fungsten 26 Jun 2010 23:30

Quote:

Originally Posted by KevinL (Post 2060020)
Beautiful error in the vb4 series lol

http://www.vbulletin.com/forum/showt...rk-Forums-Read

so simple why fix it?

I searched for that at VB and couldn't find anything!! Thanks!!

On Edit:

Can't find any of it in the templates!

KevinL 27 Jun 2010 00:30

Search for it in each template.makes it easier

Fungsten 28 Jun 2010 19:28

I searched using the other terms at the link and could not find anything.

The only thing I can find is this:

Quote:

<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_read_marker.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
vbphrase['doubleclick_forum_markread'] = "{vb:rawphrase doubleclick_forum_markread}";
init_forum_readmarker_system();
//-->
</script>
And it's in the forumhome_markread_script template.

KevinL 28 Jun 2010 19:31

Go into each template that it tells you...then at the bottom it will say search...search for:

do=markread


Then make them look the same ;)

Fungsten 28 Jun 2010 19:56

Quote:

Originally Posted by KevinL (Post 2061230)
Go into each template that it tells you...then at the bottom it will say search...search for:

do=markread


Then make them look the same ;)


I found this in the forumdisplay template:

Quote:

<a href="forumdisplay.php?{vb:raw session.sessionurl}do=markread&amp;f={vb:raw foruminfo.forumid}&amp;markreadhash={vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" rel="nofollow" onclick="return mark_forum_read({vb:raw foruminfo.forumid});">
{vb:rawphrase mark_this_forum_read}
</a>
What do I replace it with? What was said in the link.

(Even though I've had VB for a while I don't know that much about coding with the new VB4.)

KevinL 29 Jun 2010 21:13

I think that one is actually OK. Like it says you should find 3 templates with that line. When I found it I think it was fixed already on 2 out of 3...

Fungsten 29 Jun 2010 22:12

Quote:

Originally Posted by KevinL (Post 2061853)
I think that one is actually OK. Like it says you should find 3 templates with that line. When I found it I think it was fixed already on 2 out of 3...

Still didn't work.

KevinL 29 Jun 2010 22:22

And you fixed the ones in the forumhome and navbar? Because that one is correct.

post back :)

Fungsten 29 Jun 2010 22:38

Quote:

Originally Posted by KevinL (Post 2061891)
And you fixed the ones in the forumhome and navbar? Because that one is correct.

post back :)

Fixed them all.

KevinL 29 Jun 2010 22:48

Is it all your styles or just one? And dumb question...but are you fixing them in ALL styles? I know it is an obvious question but I have to ask. Which styles is it happening in?


All times are GMT. The time now is 03:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.