vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=284617

ProFifaLeagues 28 Jun 2012 21:06

Looking forward to it mate thank you

deverill2010 28 Jun 2012 22:22

Yay BOP, your an angel :D

Bernd Glasstett 29 Jun 2012 15:13

Quote:

Originally Posted by Gn_Snake (Post 2342949)
Hi,
in VB4.21 i have the error on the forum block.
The block is completely white with the writing:"array"

Same thing in the 4.2.0 Patch Level 2 here. I am only using the sidebar in the Activity Stream. Sad thing it doesn't work :(

Kirk Fitzgerald 29 Jun 2012 15:49

Quote:

Originally Posted by Bernd Glasstett (Post 2343858)
Same thing in the 4.2.0 Patch Level 2 here. I am only using the sidebar in the Activity Stream. Sad thing it doesn't work :(

This mod works just fine, double check your edits, perhaps you missed something. :)

Bernd Glasstett 29 Jun 2012 22:30

I only made one edit: The groups. I only used 2 IDs instead of 3 IDs.

Edit: Ah didn't use the right template. Now it works.

JetLee 29 Jun 2012 23:46

I've checked and rechecked, I have all default settings, correct style/template. I get absolutely nothing in my sidebar.

I'm using Everywhere Sidebar 1.5.2

BirdOPrey5 30 Jun 2012 22:15

Quote:

Originally Posted by JetLee (Post 2343946)
I've checked and rechecked, I have all default settings, correct style/template. I get absolutely nothing in my sidebar.

I'm using Everywhere Sidebar 1.5.2

Honestly I have never confirmed it works with Everywhere Sidebar, but it does work with my Sidebar for the Activity Stream mod so I believe it SHOULD work.

Does anyone out there have it working with Everywhere Sidebar?

FYI I am about to release a new version so you can try that if you want.

BirdOPrey5 30 Jun 2012 22:29

OK, updated to Beta 0.99.

Some big changes...

Now includes both the sideblock AND the widget.

I have done away with the manual configuration and now use "settings" in the Admin CP for all options.

I have added phrases for the hard coded text "None" and "No Staff Currently Online." *(All phrases are GLOBAL phrases and begin with bop5_staff_online.)

I have changed the code so it should be more compatible with older VB versions- although not tested I strongly believe it will work on VB 4.1.x and maybe even 4.0.x now. Please try and let me know.

----

All install instructions in the zip file.

-----

If upgrading from beta 0.9 please:

1) Import new XML file (allow overwrite = yes)

2) Edit the forum block code and paste in the new php code completely replacing the old code.

3) Follow install instructions to add the widget (if you want to use the widget)

4) Go to Admin CP -> Settings -> Options -> Staff Online Sideblock & Widget by BOP5 and set your options (including enabling the sideblock, widget, or both.)

Gemma 30 Jun 2012 22:56

Thanks for the update :)

ProFifaLeagues 30 Jun 2012 22:57

Superb Works A1 Thanks mate

Kirk Fitzgerald 01 Jul 2012 15:56

First rate update, thank you. :)

LgsOfChampions 01 Jul 2012 16:31

Quote:

Originally Posted by Patriots1049 (Post 2341039)
For some reason the avatar is posting exceptionally large (160x118), is there something I can do to fix that?

EDIT: I do have the CSS code posted in additional.css .. it just seems to not recognize it.

I'm actually having this issue. How can I fix this? You can view my URL here

Thanks!!!!!:eek:

JetLee 01 Jul 2012 17:08

Quote:

Originally Posted by BirdOPrey5 (Post 2344142)
Honestly I have never confirmed it works with Everywhere Sidebar, but it does work with my Sidebar for the Activity Stream mod so I believe it SHOULD work.

Does anyone out there have it working with Everywhere Sidebar?

FYI I am about to release a new version so you can try that if you want.

I understand it's not been tested, that's why I was letting you know.

It's still not working, after the update.

I've yet to get a PHP-type forum block to work much at all with Everywhere Sidebar. I can do HTML all day long, but PHP are appear to be extremely tempermental.

BirdOPrey5 01 Jul 2012 17:28

Quote:

Originally Posted by LgsOfChampions (Post 2344269)
I'm actually having this issue. How can I fix this? You can view my URL here

Thanks!!!!!:eek:

There's no staff currently online so I can't see the issue first hand, I will keep an eye out though today and see if I catch it with someone online.

The most likely reason is that the additiona.css code was wrong, missing, incomplete, or even put in the wrong style.

You currently have CSS stored in the database so I can't confirm it is correct but if you could move CSS to the file system (which i think is better overall anyway) then I can confirm.

Admin CP -> Settings -> Style & Language Setting -> Store CSS Stylesheets in Filesystem -> Yes (in most cases this works fine without any permission edits needed, try it and see.)

Quote:

Originally Posted by JetLee (Post 2344272)
I understand it's not been tested, that's why I was letting you know.

It's still not working, after the update.

I've yet to get a PHP-type forum block to work much at all with Everywhere Sidebar. I can do HTML all day long, but PHP are appear to be extremely tempermental.

OK thanks for the feedback. If I can get someone to confirm I will note it in the first post.

deverill2010 01 Jul 2012 18:08

I can confirm. I have the everywhere sidebar installed and the forum block isn't showing for me either. Meh!


All times are GMT. The time now is 04:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.13
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.