vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=193803

Ohiosweetheart 22 Oct 2008 23:50

Actually, you have 6 styles installed, and all but 2 of them have a display problem.
Try uninstalling the xml file, and import it again.

alshreef1 23 Oct 2008 00:36

Excellent work

But images Where PSD

Ohiosweetheart 23 Oct 2008 00:46

Thanks :)



From the original post above...
Quote:

The zip file contains a 'blanks' folder where you'll find a blank header and buttons, all in PNG format, for easy editing. No PSD's are available.

alshreef1 23 Oct 2008 03:30

I need Arabization buttons

alexchairman 23 Oct 2008 06:02

still i am installing two theme only , still i am facing same problem.......

Ohiosweetheart 23 Oct 2008 12:54

Quote:

Originally Posted by alshreef1 (Post 1650851)
I need Arabization buttons

That's something that you will have to do yourself, or have someone else do for you. A blank button is in the Blanks folder.



Quote:

Originally Posted by alexchairman (Post 1650892)
still i am installing two theme only , still i am facing same problem.......

PM me your admin login and I'll try to find the problem. No guarantees, since you're having the same issue with others' styles as well.

alexchairman 25 Oct 2008 13:57

There is no solution ............. what happen admin & Mod ??????????

Sunflower2007 25 Oct 2008 14:54

I can't get it to work on 3.7.1

Ohiosweetheart 25 Oct 2008 15:21

It's designed for 3.7.3. But, I'd need details to try and help.

Ohiosweetheart 25 Oct 2008 15:22

Quote:

Originally Posted by alexchairman (Post 1652378)
There is no solution ............. what happen admin & Mod ??????????

There's no solution because I can't figure out what is wrong. You have issues with styles other than mine, as well. I have no idea what to do because I don't know what the problem is.

Sorry I can't be of more help.

alexchairman 25 Oct 2008 16:12

Thank's for reply Friends .

Any one there to help me ?

Quarterbore 30 Oct 2008 22:06

Very Nice... Thanks!

Quarterbore 30 Oct 2008 22:58

Quote:

Originally Posted by alexchairman (Post 1648772)
This Theme Displayed this type my forums , how to set normal format

Any one give me solution thankyou


In your AdminCP >> Forums & Moderators >> Forums Manager you can edit your forums.

Your problem is that you have these forums at the top level (no parent) of your forums so edit your forums and select a "Parent Forum" for each one. Simply create a parent forum and set that partent as a "CATEGORY" by setting "Act as Forum" to NO!

Some styles require this to look correct and it will make life easier for you if you try to establish special permissions for parts of your site. Now, I didn't reconfigure my site to verify this is your issue but it looks like that is your problem to me too!

Thank you!
by K4GAP
31 Oct 2008 23:56

Always like your work, thanks and Happy Holidays.

Gary

Ohiosweetheart 01 Nov 2008 05:44

Thanks Gary and Quarterbore :D


All times are GMT. The time now is 03:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.