vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=250741

How can I fix this?
by DeadRabbit
18 Sep 2010 05:07

Hello,

I am having problems with my quick reply box - I cannot see any text due to black background
but other forumers do not have this problem, only me

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/09/13.png

How can i fix this?
thanks.

--------------- Added 18 Sep 2010 at 07:25 ---------------

anyone can help?

Xtrigit 18 Sep 2010 07:42

Did you try with different browsers?

Only you(admin usergroup) are having this problem? Log in with a regular account and see if that makes any difference.

DeadRabbit 18 Sep 2010 08:33

Yes, only admin usergroup. Tried with different browsers too

Jack12 18 Sep 2010 09:32

Here's what worked for me.

It's to do with the type of editor you, or your usergroup using, basically there are 2 editors in vbulletin. Standard and WYSIWYG.

I did have a quick look and couldn't find the stylevar that handled either of these font colors, so I added 2 lines of code to my additional.css template.

For the standard area:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And for the wysiwyg area:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

The colour is white, however change "FFFFFF" to whatever colour you want the text to be.


All times are GMT. The time now is 12:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.