vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=328125

big problem
by elampis
02 Jul 2020 12:02

Hi, I'm trying to install my forum with vBulletin 4.25. I have a problem, when I make a new post look at what happens

this is the post:


https://imagizer.imageshack.com/v2/2...922/Sxyv2O.jpg

TRACKLIST:
1. Raincheck 4:59
2. Lament 5:09
3. Willow Weep For Me 6:05
4. Caravan 6:24 $0.99 Buy Track
5. That TIred Routine Called Love 6:49
6. Glad To Be Happy 4:47
7. St. Louis Blues 6:35
8. Mean Streets 4:13
(Tommy Flanagan)
9. Im Old Fashioned 5:43
10. Voce Abuso 4:51
(Ivan Lins)

here is the result

[h=2][URL="https://jazzismylife.wordpress.com/2020/07/01/tommy-flanagan-jazz-poet-1989-2/"]Tommy Flanagan

please can you help me thanks

In Omnibus 02 Jul 2020 12:49

Try this:

Tommy Flanagan

Thanks for the reply
by elampis
02 Jul 2020 13:08

Thanks for the reply. I certainly explained myself wrong.
the problem is that when you post the only thing you see is this;


[h=2][URL="https://jazzismylife.wordpress.com/2020/07/01/tommy-flanagan-jazz-poet-1989-2/"]Tommy Flanagan

In Omnibus 02 Jul 2020 14:41

[QUOTE=elampis;2603393]Thanks for the reply. I certainly explained myself wrong.
the problem is that when you post the only thing you see is this;

You need to use the correct tags and close them properly.

The first tag needs to be [h2] rather than [h=2] which is not an HTML tag.

The URL tag needs to be closed with [/url]

The [h2] tag needs to be closed with [ /h2] (no spaces in the closing tag)

When I posted the proper HTML all you see is the link.

Thank you so much
by elampis
02 Jul 2020 15:41

now I'm going to try if I can with your kind advice. thank you very much


All times are GMT. The time now is 15:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.