vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=292968

Private Message Quote Formatting
by kh99
13 Dec 2012 23:33

3 Attachment(s)
What is it?
----------------------------
This mod arranges quotes in a PM to be in a "conversational" order instead of being nested. This solves the problem of displaying deeply-nested quotes. This mod also has an option to add a date/time stamp to quoted PMs.

Note: I'm marking this "beta" because it hasn't been tested very much. If you try this, please let me know if you have any problems or would like it to work differently.

Also, I'm not much of an html/css person - this mod mostly provides variables which can be checked in the template, and a bare-bones css file. If anyone comes up with css for a better looking format and wants to share it, please do (and maybe I'll put it in a later version).

(vb3 version here: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=292996)


Installation:

----------------------------
Just import the product XML file from the Product Manager. This doesn't change stored PMs in any way (unless you enable the date/time stamp - see below), so you can uninstall or disable the product at any time to go back to the original PM template.

If you'd like to customize the format, you can edit the kh99_pm_quote, kh99_pm_quote_bit, and/or the kh99_pm_quote.css templates.

If you want to add date/time tags to PM quotes, go to the adminCP options under "Private Messaging Options" and set "Add Date and Time to Quotes" to yes. Note that if you later uninstall this mod, any messages quoted while this option was on will still contain a date/time tag, but it will display after the name in a default format and timezone. If this is a concern, it's probably better that you don't enable this option.

Also note that the date/time option only adds the timestamp to newly quoted messages - it will not add one to quotes in existing messages.


History:
----------------------------
0.91 (Dec 22, 2012)
  • Fixed conflict with at least one mod that adds default text formmating
  • Fixed problem with html in pm notification email
  • Option to show only N newest quotes and hide the rest
  • Optional Date/Time tag added to quotes in PMs
  • Added enable/disable option for the entire product, in admincp
  • Templates are now cached
0.9 (Dec 14, 2012)
  • Initial Release

da prez 13 Dec 2012 23:38

That nesting always drove me crazy.

Thanks

Max Taxable 14 Dec 2012 00:04

Workable for 3.8.x by chance?

kh99 14 Dec 2012 00:12

Quote:

Originally Posted by Max Taxable (Post 2390581)
Workable for 3.8.x by chance?

This version definitely won't work. I'm not sure what it would take to make it work with vb3 - I'll take a look at it.

Snowhog 14 Dec 2012 01:01

No file to download. Drat! Never mind. I see it.

Gemma 14 Dec 2012 10:34

Most, most, most, most useful. The previous nested format was hideous.

goxy63 14 Dec 2012 11:33

Installed, nominated, rated. Thank you for this

For me it is better than before, but its still "nesting" only in better way

http://img819.imageshack.us/img819/1962/81915078.png

My forums have fixed widtht, maybe that is why or...?

Anyways, thanks, even like this saves much more space than before.

Cheers

kh99 14 Dec 2012 13:01

Quote:

Originally Posted by goxy63 (Post 2390626)
Installed, nominated, rated. Thank you for this

For me it is better than before, but its still "nesting" only in better way

My forums have fixed widtht, maybe that is why or...?

Anyways, thanks, even like this saves much more space than before.

Cheers


I can't really see from that what's going on. One thing about this mod is that it only works like is shown in my screen grab if the PM has a series of quotes where the users just replied above or below any existing quotes. If you reply above *and* below, or split up the quote, then it will give up and go back to the original nesting for that part.

For some reason it doesn't look like it's working right in the image you posted, but like I said I can't really see why. Is every PM like that?

goxy63 14 Dec 2012 14:26

Yes every pm is like that, all I did was just reply bellow existing [QUOTE][/QUOTE] tags in "Quick Reply" box. Not quite sure about my admin CP settings will check them out but I think nothing was touched there from default options.

Thank you

kh99 14 Dec 2012 14:37

Hmm...do you know if you have your forum set to save the CSS as files? Try going to the Style Manager > Edit Templates > CSS Templates and edit kh99_pm_quote.css, then just put a space somewhere or something and save it, and see if that makes any difference. (I'm thinking maybe the CSS file doesn't exist after it's installed).

Edit: no, I tested that and that's not it. Could you reply to the PM and copy the message (with bbcodes showing), and PM it to me here? I want to check if there's something about the message format that is confusing my plugin. Also, what version of vb do you have?

goxy63 15 Dec 2012 01:19

Found what is the problem just now, problem is if message txt is wrapped with [COLOR] tags, check message with bb codes bellow:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If no [COLOR] tags everything is just great :]

Thank you for your time

EDITED
I am using this mod, and this mod is setting users default txt color
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231923

kh99 15 Dec 2012 01:23

Ah, great. Thanks, I'll look in to that tomorrow (and let's hope that it doesn't break the whole thing).

goxy63 15 Dec 2012 10:48

Just tested in many different ways with color and bold tags, when in mentioned mod default color is excluded everything is working fine. That is if user manually choose color or bold txt your mod is working just fine which means that this mod is making trouble
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231923
Sorryz for problems, was thinkig its cause of your mod, probably I will just uninstall that mod as its not updated since 2010

Thank you for your time, cheers

kh99 15 Dec 2012 12:27

Thanks. Yeah, I looked at it a little bit last night and came to the same conclusion - I'm not able to reproduce the problem no matter what I enter in the editor. At the same time, it doesn't look like that mod's doing anything wrong, it's just doing something different than what normally happens. So I'm still going to try to figure out a way to make it work. The biggest problem right now is my mod is a bit complicated, and I wrote most of it a couple months ago, now I don't remember how it works.

jluerken 17 Dec 2012 09:05

Thanks kh99. Would be nice to add a "collapse" option so that only the last reply is completly visible and the rest is collapsed by default.
Should be an optional setting because I don't think everybody likes it.
For me this would be the option which makes this mod perfect ^^

kh99 17 Dec 2012 10:46

I'll think about that. I had intended to have some different styles that were user-selectable, but finally decided that I'd never get it released if I tried to make it too complicated. :)

And as I mentioned in the description, if anyone wants to take a shot at improving the look of it, please do.

justicechick 21 Dec 2012 03:03

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2391252)
I'll think about that. I had intended to have some different styles that were user-selectable, but finally decided that I'd never get it released if I tried to make it too complicated. :)

And as I mentioned in the description, if anyone wants to take a shot at improving the look of it, please do.

WOO HOO!! Works great in my 4.2 solved a issue I had lots of complaints about. THANKS

tbworld 21 Dec 2012 20:44

Nice mod KH99. I bet you put a few hours in this one! :) I had thought about doing something with this part of private messaging, but every time I looked at the code ... well you know.

Thanks! :)

kh99 21 Dec 2012 23:06

Quote:

Originally Posted by tbworld (Post 2392113)
Nice mod KH99. I bet you put a few hours in this one! :) I had thought about doing something with this part of private messaging, but every time I looked at the code ... well you know.

Thanks. Yeah, it's not very much code but it did take a while to work it out.

craigvm 22 Dec 2012 21:39

great mod m8.installed

kh99 22 Dec 2012 22:28

Quote:

Originally Posted by goxy63 (Post 2390786)
Found what is the problem just now, problem is if message txt is wrapped with [COLOR] tags,

Quote:

I am using this mod, and this mod is setting users default txt color
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231923
Quote:

Originally Posted by jluerken (Post 2391245)
Thanks kh99. Would be nice to add a "collapse" option so that only the last reply is completly visible and the rest is collapsed by default.
Should be an optional setting because I don't think everybody likes it.

New version addresses the above issues and a few others. Also has optional date/time stamp (which someone asked for in the vb3 version thread).

kh99 22 Dec 2012 22:29

Quote:

Originally Posted by craigvm (Post 2392312)
great mod m8.installed

Thanks. You missed the update by an hour or so - sorry for the inconvenience. :)

sadiq6210 23 Dec 2012 04:37

Great mod :)

Kevin, could you put a screen shot to show the effect of this option?
"Add Date and Time to Quotes"

I set this option to yes but I cannot notice any change !

Thanks

kh99 23 Dec 2012 05:17

I'll try to make a screen shot later. But I think the most likely reason you don't see anything is because it does not add date and time to existing messages, it only adds it to new messages.

sadiq6210 23 Dec 2012 05:38

I think there is something wrong
In existing messages it is okay (I mean the quotes formatting not the date option)

But if I receive a new message and after reply, the another user will receive my message/reply without any quote !

Should I make anything to quote the previews message before send it ?

kh99 23 Dec 2012 05:50

Hmm...you shouldn't have to do anything special. If you disable this mod, does the quote appear?

When you wrote your reply, did you notice if the message was in quote tags in your reply?

sadiq6210 23 Dec 2012 05:55

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2392386)
If you disable this mod, does the quote appear?

Yes

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2392386)
When you wrote your reply, did you notice if the message was in quote tags in your reply?

No, the post box is empty when I reply even if I click the reply button below the message, the post box still empty !

kh99 23 Dec 2012 05:59

Hmm...try this if you can: go to the Plugin Manager and disable the "PM Quote Formatting - Add Date/Time to Quote" plugin (uncheck the "Active" checkbox and press "Save Active Status" button at the bottom. See if that makes the quote appear in the reply box.

Edit: Actually, now that I think about it, that probably is no different than setting "Add Date and Time to Quotes" to no. When you set it to Yes, that chnages the way the quote tags are inserted in the reply box, and apparently that isn't working for you for some reason. What version of vbulletin do you have? What version of php? And is your site using a different language?

sadiq6210 23 Dec 2012 06:33

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2392390)
Hmm...try this if you can: go to the Plugin Manager and disable the "PM Quote Formatting - Add Date/Time to Quote" plugin (uncheck the "Active" checkbox and press "Save Active Status" button at the bottom. See if that makes the quote appear in the reply box.

Edit: Actually, now that I think about it, that probably is no different than setting "Add Date and Time to Quotes" to no. When you set it to Yes, that chnages the way the quote tags are inserted in the reply box, and apparently that isn't working for you for some reason. What version of vbulletin do you have? What version of php? And is your site using a different language?

You are right Kevin
I changed the option "Add Date and Time to Quotes" to NO and it is working now.

I am using v4.1.12
PHP v5.2.17
Arabic language RTL (I already modified the template "kh99_pm_quote.css" and changed all (left) to (right)

Thanks

da prez 23 Dec 2012 07:30

I have the same issue.

Reply box is empty when clicking reply to message.
Only happens when add date and time is set to yes.

kh99 23 Dec 2012 13:02

Quote:

Originally Posted by sadiq6210 (Post 2392392)
You are right Kevin
I changed the option "Add Date and Time to Quotes" to NO and it is working now.

Quote:

Originally Posted by da prez (Post 2392394)
I have the same issue.

Reply box is empty when clicking reply to message.
Only happens when add date and time is set to yes.


Thanks for that information. It turns out that the product xml file is missing a template. I've fixed it (as of the time of this post), so you can download the 0.91 zip file again, or if you want to create the template yourself, it's named kh99_newpm_quote and has only 1 line that looks like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Sorry about that, and thanks for working with me to figure it out.

sadiq6210 23 Dec 2012 15:17

Now it is perfect :) Thanks Kevin

Just a suggestion
It will be great if you can make two different quote background

for example
User 1 >> His quotes will appear in red background
User 2 >> His quotes will appear in blue background

Something like "WHATS Application"

What do you think Kevin? :)

kh99 23 Dec 2012 15:26

Quote:

Originally Posted by sadiq6210 (Post 2392442)
Now it is perfect :) Thanks Kevin

Just a suggestion
It will be great if you can make two different quote background

for example
User 1 >> His quotes will appear in red background
User 2 >> His quotes will appear in blue background

Something like WHATS UP application

What do you think Kevin? :)


You can do that yourself if you want. In the css file, the class kh99_quote_mine will be applied to your messages, and kh99_quote_sender will apply to the person who sent the message. There is also kh99_quote_1 - kh99_quote_5 which can be used in a similar way to set the background color for up to 5 different quoted users.

As I mentioned in the mod description, I'm more of a programmer than a design person, so my intention was to provide the variables so that people could format it the way they like. Maybe if someone comes up with a nice looking display they can share the ccs and or templates here. It would also to be nice to have the look selectable (possibly by each user), but I probably won't do that unless it seems like people want it. If anyone has any ideas along these lines, please share them.

sadiq6210 23 Dec 2012 15:31

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2392444)
You can do that yourself if you want. In the css file, the class kh99_quote_mine will be applied to your messages, and kh99_quote_sender will apply to the person who sent the message. There is also kh99_quote_1 - kh99_quote_5 which can be used in a similar way to set the background color for up to 5 different quoted users.

As I mentioned in the mod description, I'm more of a programmer than a design person, so my intention was to provide the variables so that people could format it the way they like. Maybe if someone comes up with a nice looking display they can share the ccs and or templates here. It would also to be nice to have the look selectable (possibly by each user), but I probably won't do that unless it seems like people want it. If anyone has any ideas along these lines, please share them.

Thanks, this is exactly what I need

I will make new appearance and share it here :)

BRB

Gemma 23 Dec 2012 17:12

Thanks for the update :)

sadiq6210 23 Dec 2012 18:46

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sadiq6210 (Post 2392446)
Thanks, this is exactly what I need

I will make new appearance and share it here :)

BRB

BEFORE:

http://www.vbulletin.org/forum/attac...4&d=1355445160


AFTER:

http://www.vbulletin.org/forum/attac...1&d=1356291559

How?
1- Download the attached file and upload it to image folder.

2- Open template "kh99_pm_quote.css" and replace it all with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


goxy63 05 Jan 2013 10:12

Hi

Looks like there is another problem when it comes to email notification about new PM for users.
That is, if user receives new pm without quotes its ok, with quotes he gets email notification like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


kh99 05 Jan 2013 12:49

Quote:

Originally Posted by goxy63 (Post 2394860)
Hi

Looks like there is another problem when it comes to email notification about new PM for users.
That is, if user receives new pm without quotes its ok, with quotes he gets email notification like this:

What version of this mod do you have installed? The problem you mention was in the original version, but I thought it had been fixed in version 0.91. (Edit: it looks like you've only downloaded 0.9, so maybe you just need to upgrade).

vicius_the_one 05 Jan 2013 13:49

mine not working too....

kh99 05 Jan 2013 13:53

Quote:

Originally Posted by vicius_the_one (Post 2394896)
mine not working too....

Are you saying that you have the same problem with PM emails? Or do you have a different problem?

vicius_the_one 05 Jan 2013 14:12

I can't see PM's as conversation at all .

kh99 05 Jan 2013 14:47

Quote:

Originally Posted by vicius_the_one (Post 2394899)
I can't see PM's as conversation at all .

Hmm...I'm not sure what to tell you about that. If you give me a list of products you have installed I can try to figure out if one of them is conflicting with this one (you can send it by Pm if you'd rather).

rcsparks 06 Jan 2013 03:14

Thank you for a great mod :) MUCH Neater!

goxy63 06 Jan 2013 03:19

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2394878)
What version of this mod do you have installed? The problem you mention was in the original version, but I thought it had been fixed in version 0.91. (Edit: it looks like you've only downloaded 0.9, so maybe you just need to upgrade).

yes thats it, all perfect now
thanks for great mod :]

kh99 12 Jan 2013 13:07

FYI, I've decided to set this to "reusable", if anyone wants to reuse the code for any reason.

sticky 15 Jan 2013 04:49

Installed and working great! Awesome mod.

Mickie D 15 Jan 2013 18:12

This is excellent mate... well done, I just installed it on my forum and I am about to nominate this!

Mick

sticky 16 Jan 2013 06:07

Hi kh99, small problem with the mod. The PM e-mail notification now is formatted incorrectly. Any idea why?

Liff 16 Jan 2013 10:47

This is awesome - Exactly what I was asking for a while back and it's delivered way above expectation - Thanks very much kh99 :)

One thing - Is it possible to amend it so that your part in convo's are white and the replies are blue or whatever (colours replaceable depending on the theme you're using) or is that just silly?

kh99 16 Jan 2013 11:55

Quote:

Originally Posted by sticky (Post 2397222)
Hi kh99, small problem with the mod. The PM e-mail notification now is formatted incorrectly. Any idea why?

Are you using the latest version? That was a problem with the original release but I believe it's been fixed with the latest update.

kh99 16 Jan 2013 12:01

Quote:

Originally Posted by Liff (Post 2397250)
One thing - Is it possible to amend it so that your part in convo's are white and the replies are blue or whatever (colours replaceable depending on the theme you're using) or is that just silly?


You can do that. If you look in the kh99_pm_quote.css template (under CSS Templates), you can see there are classes for different cases like that. So you can set a backgroud-color for .kh99_quote_mine and another for .kh99_quote_sender (or maybe .kh99_quote, which will apply to all others).

I'm not really a theme person, so one thing I'm not sure about is what happens if you modify the templates then go to upgrade (I suppose I could just try it an dfind out). It might be a better idea to put the CSS changes you want in additional.css since I know that never gets overwritten.

Liff 16 Jan 2013 13:20

Cheers, kh :)

I'll play about with that later and post a screenshot in case anyone else is interested :)

moonclamp 15 Feb 2013 15:05

Is there any easy or known way to hide the quoted text in the input field?

In other words, display the entire conversation Facebook/Ajax style?

Apart from that, cool addon - thank you :)

kh99 15 Feb 2013 15:16

Quote:

Originally Posted by moonclamp (Post 2404453)
Is there any easy or known way to hide the quoted text in the input field?

In other words, display the entire conversation Facebook/Ajax style?


I don't understand - I'm afraid you'll have to explain it to me like I'm a complete idiot, maybe with pictures :).

mitch84 28 Feb 2013 11:17

thank you, great mod, installed & nominated!

joeychgo 23 Mar 2013 04:11

Anyway to move the quoted text down in the reply box so members dont respond in the middle of a previous message?

kh99 23 Mar 2013 12:43

Quote:

Originally Posted by joeychgo (Post 2411698)
Anyway to move the quoted text down in the reply box so members dont respond in the middle of a previous message?

I answered that in the vb3 thread: http://www.vbulletin.org/forum/showp...1&postcount=59

elfenny 24 Mar 2013 19:58

installed, thanks

scoutz 27 Nov 2013 03:30

Just what I was looking for, and for so long! :D

This mod was really promising and it's got a very good idea and coding.

There is just one bug, it kind of eats some of the replies and then the quotes lose formatting sometimes.

Has anyone else reported this? I wonder if it's because of any other mod I have of if it's this mod specifically.

Kat-2 03 Apr 2014 19:13

Great mod! Straightened my PM problems right up. Thanks.

CAG CheechDogg 23 Dec 2014 09:22

Good stuff kh99...working like a charm!!!! I ran into this by accident lol ....

Gadget_Guy 23 Dec 2014 18:12

Just installed and having some issues.

1) It is not doing anything for the formatting of the PMs

2) It is not actually showing as "installed" in my list of Plugins/Products although it does go through the sequence of 'installing'


I am on 4.2.2


Is it possible that it isn't actually installing?

How can I check to see if it installed and if so (since it might not be working) make sure it is properly uninstalled?


Thanks,

D.

Gadget_Guy 23 Dec 2014 18:23

FWIW... I have the kh99 templates in my styles.

D.

kh99 23 Dec 2014 19:45

Hmm...if you have the templates but it's not showing up as an installed product, then maybe an error happened during installation. I'll take a look when I get a chance, and see if I can make a guess at what it might be.

Gadget_Guy 23 Dec 2014 20:05

I just re-imported the XML and it is showing up in the list of installed products now. (YAY)

but it is still not changing the look of my PMs

Odd.

D.

kh99 23 Dec 2014 20:08

OK, there's no install code in that mod, so I don't know why it doesn't install. Are you positive that it isn't showing up? It should show up in the Installed Products as "Private Message Quote Formatting" (I didn't put [kh99] in the title of that one).

Anyway, if you want to make sure things are cleaned up, go to the Plugin Manager and look for a section labeled "Product : Private Message Quote Formatting". If it's there you can delete those plugins.

Also in Search in Templates, Search for kh99_pm, and click "Search in Titles Only". This product installs two template, called kh99_pm_quote.css and kh99_pm_quote.

Same in Search in Phrases, search for kh99_pm and "Phrase Variable Name Only".

That should be it.

FWIW I just tried installing it on vb4.2.2pl1 and it seems to install OK.

Gadget_Guy 23 Dec 2014 20:12

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2528505)
OK, there's no install code in that mod, so I don't know why it doesn't install. Are you positive that it isn't showing up? It should show up in the Installed Products as "Private Message Quote Formatting" (I didn't put [kh99] in the title of that one).

Anyway, if you want to make sure things are cleaned up, go to the Plugin Manager and look for a section labeled "Product : Private Message Quote Formatting". If it's there you can delete those plugins.

Also in Search in Templates, Search for kh99_pm, and click "Search in Titles Only". This product installs two template, called kh99_pm_quote.css and kh99_pm_quote.

Same in Search in Phrases, search for kh99_pm and "Phrase Variable Name Only".

That should be it.

FWIW I just tried installing it on vb4.2.2pl1 and it seems to install OK.

You may have missed my previous post.

It installed properly now, but doesn't seem to be functioning.

I wonder if it could be the "styles" that I am using and there being something over riding your templates.

Strange.

I am sure like most things, it's unique to my site and not a reflection on your work.



D.

kh99 23 Dec 2014 20:13

OK, just saw your latest message (which I guess you posted while I was typing). Glad you got it installed, but I don't know why you don't see the effect. I'm assuming you looked at the screen grabs to see what it does - you'll only see the formatting in a message that has one or more quotes in it.

kh99 23 Dec 2014 20:14

Quote:

Originally Posted by Gadget_Guy (Post 2528506)
Strange.

I am sure like most things, it's unique to my site and not a reflection on your work.



D.

Yeah, that could be. I'll have to look at the code again and think about that.

Gadget_Guy 23 Dec 2014 21:14

I did some back and forth PMing between my admin account and a user account I have setup for testing.

I see no change in how the PMs look from before to now.

D.

kh99 23 Dec 2014 21:46

Hmm...I looked over the code and couldn't see why a custom style would make any difference, but I may have missed something. Do you have any other PM related mods installed? There could be a conflict with something else.

When you look at the bbcode for your pm, do the quotes look like [QUOTE=kh99]...[/QUOTE]

I'm sorry it's not working for you. I'd like to help you figure it out but the truth is that I can't think of why it wouldn't work.

...oh, I guess you could go to the Private Message Options in the settings and make sure the mod is enabled, but it should be enabled by default so I can't think why it wouldn't be.

CAG CheechDogg 23 Dec 2014 22:24

I have a custom style and it's working ..did you make sure you set it to Yes enabled in the settings ....for some reason when I installed it the first time it didn't installed with the "yes" enabled on ...

CAG CheechDogg 23 Dec 2014 22:25

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2528528)

...oh, I guess you could go to the Private Message Options in the settings and make sure the mod is enabled, but it should be enabled by default so I can't think why it wouldn't be.

This was my issue the first time I installed it kh99...weird right?

kh99 23 Dec 2014 22:40

Quote:

Originally Posted by CAG CheechDogg (Post 2528532)
This was my issue the first time I installed it kh99...weird right?

That is strange. I just double checked the xml and it has a default of on, but who knows, maybe something's going on that I don't understand.

Gadget_Guy 23 Dec 2014 23:04

5 Attachment(s)
It was on.

I turned it off, then on again... just to see.

I enabled the date/time thing and that is working.

I even changed all the execution times for the hooks to be "1" instead of "5"


The PM e-mail that is being sent is formatted differently than before so something is happening.

But the output on the site looks the same as before.


Attached are screen shots of my settings, all my installed plugins, and what my PM back and forth looks like.

D.

kh99 24 Dec 2014 00:36

OK, the settings look good, and you're getting the date/time stamps so at least part of the mod is running. You have quite a few products installed so I'm afraid there isn't any way I'm going to be able to test all those. A couple of them have something to do with PMs but they don't sound like they should interfere. I see you have DBTech vB Optimise - I don't know what that does but I'll bet it touches a lot of things.

Still don't know.

BTW, it shouldn't change the way the PM emails are formatted. It had a problem with that in an earlier version but I put in a check so that the emails should be getting the default handling.

Gadget_Guy 24 Dec 2014 01:03

Okay.

No worries.

I completely understand that my situation and setup may not be idea for the mod.

In no ways does it reflect poorly on you or the mod....

Keep up the good work.

D.

Alan_SP 24 Dec 2014 17:10

Just to ask, did you flush cache in vBOptimise? This could affect mod not changing how PMs look.

Gadget_Guy 24 Dec 2014 17:37

I did flush cache.

D.

Alan_SP 24 Dec 2014 18:37

I took a look at mods you have, we have very similar setup. Of course there's difference. Can't tell why it doesn't work for you.

kh99 24 Dec 2014 19:35

So you have it working with vBOptimise? That's good to know, we can eliminate that at least.

Gadget_Guy 24 Dec 2014 19:52

It's probably something unique to my site.

D.

Alan_SP 25 Dec 2014 12:51

Quote:

Originally Posted by kh99 (Post 2528690)
So you have it working with vBOptimise?

I have free version of vBOptimise and he got pro, so maybe it's some pro option, if it is linked with vBOptimise.

Gadget_Guy 30 Dec 2014 21:06

Appears to not be linked with VBO

I disabled VBO and it is still not formatting.

D.

kh99 30 Dec 2014 21:09

Oh yeah, sorry, but I forgot about this. I'm going to look right now to see if there's some way to add some messages to help with debugging.

IggyP 25 Dec 2017 10:25

good for me 4.2.5 and a ton of other mods without conflict thank you

QSTR 27 Jun 2018 20:44

Hmm, nothing changed after installtion in 4.2.5 any ideas?
Cache cleared.


All times are GMT. The time now is 09:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.