vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=238945

killerbeez 07 Sep 2012 06:02

Just to verify you saw.

The tournament list still shows the tournament as in progress instead of awaiting, since it's not accepting reserves until the date.

And the sign up as reserve button should be at the top of the tournament page where the join tournament is, making it easier to see.

bananalive 07 Sep 2012 20:39

Quote:

Originally Posted by killerbeez (Post 2363274)
Just to verify you saw.

The tournament list still shows the tournament as in progress instead of awaiting, since it's not accepting reserves until the date.

And the sign up as reserve button should be at the top of the tournament page where the join tournament is, making it easier to see.

Implemented both for next version.

betts02 07 Sep 2012 21:16

Quote:

Originally Posted by bananalive (Post 2362999)
What vbulletin version you using? Does it display fine if you save anyway?

I wanted the same here and tried it

As soon as i clicked to save i got :


vBulletin Message
The following error occurred when attempting to evaluate this template:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 143

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 164

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 185

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 214

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 391

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 432

This is likely caused by a malformed conditional statement. It is highly recommended that you fix this error before continuing, but you may continue as-is if you wish.


BUT it shows correctly after saving

This is using the latest version of the mod and v4.2 forums

wally07 08 Sep 2012 16:24

Quote:

Originally Posted by betts02 (Post 2363486)
I wanted the same here and tried it

As soon as i clicked to save i got :


vBulletin Message
The following error occurred when attempting to evaluate this template:

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 143

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 164

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 185

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 214

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 391

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in [path]/includes/adminfunctions_template.php(5432) : eval()'d code on line 432

This is likely caused by a malformed conditional statement. It is highly recommended that you fix this error before continuing, but you may continue as-is if you wish.


BUT it shows correctly after saving

This is using the latest version of the mod and v4.2 forums

I had a very similar issue just now, and I used the following to fix it:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

That can be found at the bottom of the readme.txt

sutto 09 Sep 2012 01:55

Feature Request -

Ability to categorize Free Agents

killerbeez 09 Sep 2012 07:11

Can we get a list of the reserves in tournaments? Maybe in a different tab at the bottom. The tournament hasn't started and it's accepting reserves but I can't see who is signed up beyond the 8 teams.

EBZ2010 09 Sep 2012 16:07

Request:

If 2 teams are set for a match and neither participate when admin enters score of 0 vs. 0 it should not count as a draw but rather a double loss. Can you have where only draws count if scores are greater then 0 vs. 0 example 1 vs. 1, 2 vs. 2 etc.. Scores of 0 should be double loss, and recorded as such.

Also I would like to know where in database I can change D for draws to L for losses because as of now there is no option for double losses, and the player has to be edited and remove the draw and give a loss. The D however stays in last match results column.

dotatalk 10 Sep 2012 13:58

Quote:

Originally Posted by killerbeez (Post 2363943)
Can we get a list of the reserves in tournaments? Maybe in a different tab at the bottom. The tournament hasn't started and it's accepting reserves but I can't see who is signed up beyond the 8 teams.

This. Also i don't want tournament to start automaticly installed. If i tick "hide bracktets..." it doesn't work. Brackets are still created.

Reserves: How do I know which teams are joined under reserves? Again if they join they are automaticly added to bracket,make no sense at all. If they are resrves they should be out of brackets i guess. In case somone drops out of a tournament then they should join tournament bracket.

How does checkin in works? Because i'm unable to check in my test tournament. If i set check in, why i don't have these information posted somewhere under tournament information. Also how des check in work? I don't see any button for checking in.

This mod has a lot of fetures and a lot of potentional but also it has many bugs or lack of common features. Don't get me wrong. I'm not bashing your work, just want to give solid feedback.

sutto 11 Sep 2012 12:39

Paypal Transaction display error:

https://www.vbulletin.org/forum/external/2012/09/27.png

champendk 11 Sep 2012 17:34

Hello banana.
Is it possible to make a group play seperate without the league.

It confuses the users they have to insert matchtimes and so on. I want a seperate group play type with final knockout tourney. Its the same system but just need to different names/categories as group play is not the same as leagues a people gets confused when we use leagues for groupplay :-)

Regards.

vap0r-7 13 Sep 2012 15:00

need some help with reporting matches in a tournament bracket to move it forward

bananalive 14 Sep 2012 17:18

Quote:

Originally Posted by vap0r-7 (Post 2365109)
need some help with reporting matches in a tournament bracket to move it forward

What vbulletin version are you using?

bananalive 14 Sep 2012 17:19

Quote:

Originally Posted by sutto (Post 2364587)

Are those transactions purchases of credits?

bananalive 14 Sep 2012 18:31

Quote:

Originally Posted by killerbeez (Post 2363943)
Can we get a list of the reserves in tournaments? Maybe in a different tab at the bottom. The tournament hasn't started and it's accepting reserves but I can't see who is signed up beyond the 8 teams.

It shows below competitor list.

betts02 15 Sep 2012 11:03

Ive not fully tested this yet and i am looking to purchase the Pro version in the nest week or so BUT

OK i set a league up for say Call Of Duty with say 3 divisions

Can player 1 play in team A in say Division 1 and Team B in division 3

I do not want it to be able to but just wanted to check

Cheers


All times are GMT. The time now is 04:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.