vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249277

dartho 08 Jul 2011 00:57

Sounds like it has merged with your master style or you have somehow out it in as a parent?

Question: Did you upload teh XML to your forum and install from there, or install from your local machine by browsing to the XML file and installing?

Either way, try uploading tools.php from the vbulletin install files to your admincp, run it and rebuild the master style (I think that's what it is called - it's one of the first options)

lbrunoa 08 Jul 2011 17:32

i got on error cause i'm using 4.1.4 and says that is only for 4.1.2

semprot 08 Jul 2011 20:38

I guess on 1.0.2a the infraction link on each post is missing?
I got that report from one of my moderator after i upgraded the skin (and 4.1.4).
Before i upgraded it, the infraction link was there.

Xtrato 08 Jul 2011 21:34

it seems that this skin is not working right with the new version of vBulletin ? i think there i no more BB Code..

for example , when you quote someone who has 2 paragraphs.. the format will get lost , such as the spacing , or any text formatting ?...

Any idea on how to solve this particular problem ?

please any help on this matter is appreciated.

dartho 08 Jul 2011 23:25

Quote:

Originally Posted by lbrunoa (Post 2218196)
i got on error cause i'm using 4.1.4 and says that is only for 4.1.2

Choose to ignore style version when installing
Quote:

Originally Posted by semprot (Post 2218281)
I guess on 1.0.2a the infraction link on each post is missing?
I got that report from one of my moderator after i upgraded the skin (and 4.1.4).
Before i upgraded it, the infraction link was there.

Add

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

into your postbit template just before the last </div>
Quote:

Originally Posted by Xtrato (Post 2218304)
it seems that this skin is not working right with the new version of vBulletin ? i think there i no more BB Code..

for example , when you quote someone who has 2 paragraphs.. the format will get lost , such as the spacing , or any text formatting ?...

Any idea on how to solve this particular problem ?

please any help on this matter is appreciated.

I can't reproduce this on my test site

Xtrato 09 Jul 2011 03:07

Hi dartho thank you , can you please check http://www.jamiiforums.com/ , i tested with different skins , and this one tends to do such thing under vb 4.1.4

thanks again.

semprot 10 Jul 2011 05:14

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2218347)
Add

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

into your postbit template just before the last </div>

Hi there,

Thanks it works on "Report post" link, but not on infraction.
But thanks for the example, i've tried to add infraction link, here is the code


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Maybe you can add it as built-in style on next release? (just wondering :) )

Robbed 12 Jul 2011 04:01

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2216127)
@robbed - there are now smilies or embeded video in this style - sounds like you've merged templates? Re-install the lightweight one over top perhaps?

Here's teh bbcode_video template for this style - do a compare:


This about the issue when replying to a thread not quick reply with the mobile style.

You mentioned in your post that no smilies should show up.

I uploaded your style and created a test style and it still does the same thing. I've included a screen shot.


Thanks,

Rob

dartho 12 Jul 2011 04:06

That's not using the new_reply template that comes with this style, or you have an add-on doing stuff. The new_reply template should be:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

check differences and/or overwrite yours with that and see how you go

Robbed 12 Jul 2011 18:10

hmm tried it same thing and i disabled pluggins.

Here is part of the source if that helps, it was working before the upgrade/


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


dartho 13 Jul 2011 00:16

OK - must be on of your editor templates. If you haven;t customised this style, try reinstalling it and merging into your existing lightweight style. This should ensure all templates as the shold be.

Robbed 13 Jul 2011 02:49

I installed your style from scratch and same thing so it had to be a VB setting.

I removed this code from editor_smileybox


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


I'm guessing disabling the smilie boxes in VB would of done the same thing but it would apply to all styles.

Will this cause any other issues by removing this code from the mobile style?

dartho 13 Jul 2011 03:32

I think that may be a new template, as it does not exist in my style, so deleting it's contents is probably the way to go. To answer your question - no, it will not cause other issues removing that code.

ed: Just looked at my test site, I have that template there same as above.

However, I have deleted the contents of the editor_clientscript template. Also, I have replaced the contents of the contents of the editor_ckeditor template with that of the editor_toolbar_off template

dartho 13 Jul 2011 03:33

BTW - I am waiting for one more vBulletin upgrade before releasing an updated version which should hopefully fix these issues...

Robbed 13 Jul 2011 03:46

Thanks again dartho.


All times are GMT. The time now is 11:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.