vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=326150

Video links broken
by the one
24 Feb 2018 16:37

Somehow our Vimeo support is broken now. The BBcode is correct, but the videos won't show anymore when we post them. Likewise for DailyMotion.

Could it have something to do when we transferred the forum to https?

And if so how do we fix this.

Many thanks.

Malc.

Dave 24 Feb 2018 16:51

Make sure you embed the HTTPS version of the URL and in case you use custom BBCode, it should embed as HTTPS and not HTTP.
You can also try adding <meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="upgrade-insecure-requests"> to the headinclude template.

the one 25 Feb 2018 05:40

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 2593110)
Make sure you embed the HTTPS version of the URL and in case you use custom BBCode, it should embed as HTTPS and not HTTP.
You can also try adding <meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="upgrade-insecure-requests"> to the headinclude template.

Thanks Dave

These are the two codes i have in my template bbcode.Do any of these need an update .


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

We are using 4.2.1

I am also thinking it may be a flash issue

--------------- Added 25 Feb 2018 at 08:40 ---------------

Update

Ok i have fixed this and its just a flash issue.

In google chrome I had to go to settings and then content settings.I then clicked on the flash icon and it gives you an option to add a website.As soon as i added my website it all worked.

I am not sure why you have to do that but there must be something in the firefox browsers also where you have this option.

Dave 25 Feb 2018 13:34

Yes flash is being deprecated everywhere these days, which is a good thing.
If possible, see if you can find a HTML5/JS version of the embed code.

final kaoss 11 Apr 2018 16:29

I've found that in order to get vimeo videos to work you must tell chrome to "always allow flash from this site".

https://www.vgchat.us/forum/vgchat-t...tml#post230800

https://www.vgchat.us/forum/attachme...2018-04-11-png

--------------- Added 11 Apr 2018 at 17:21 ---------------

Also here's an interesting answer from Vimeo staff:
https://stackoverflow.com/questions/...layer-in-html5

You will need to use our standard embed code unless you're a PRO member. Our embeds default to HTML5 and use it wherever possible.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



All times are GMT. The time now is 10:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.