vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208324

drupy 28 Mar 2009 22:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1779306)
Okay, I did a complete uninstall (deleted ALL files, uninstalled producted, checked the database to make sure all tables where gone) then reinstalled, and tested. It works fine. If you are having problems it's likely path issues.

Anyway, to fix the php issue I've uploaded a small upgrade to 2.1.1.

OK I will do that, thanks.

Meanwhile, here is a cup of coffee for Hambil.

TimberFloorAu 28 Mar 2009 22:59

Ok latest update 2.1.1 hasnt seemed to change anything, visibly

Saviour 28 Mar 2009 23:14

One problem I've noticed with the 2.1.1 version is that new eggs that are added through the admin interface are being uploaded to the images/misc directory and not the images/misc/eggs directory. And I have set the directory for the eggs in this mod as images/misc/eggs/.

So there may be an issue with your coding, hambil...

mark370 28 Mar 2009 23:18

Little problem with the new update matey:

when you egg a animated avator it does this to it: https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/03/15.jpg


and it was like this before being egged: https://www.vbulletin.org/forum/external/2009/03/16.jpg


also you when picking a image to throw you dont see any images in the dropdown.

drupy 28 Mar 2009 23:27

I did a clean install.
Still same problem. I think I will check this again later.
See you all.

Thanks anyway, Hambil, and take your time.

PS: I downgraded to 2.0.3
For me, it is the most stable and working well.

Saviour 29 Mar 2009 00:01

I just did a clean install as well...

Oh well...it was good while it lasted. Uninstalled until the latest version is stable.

Just a little constructive criticism...2.0.4 was working great until you made those modifications. I'd start from there.

Good luck!

drupy 29 Mar 2009 00:24

I prefer 2.0.3 than 2.0.4
The size of the images in the ajax pop-up are too small in the 2.0.4
In 2.0.3, we can see the graphics in the pop-up much clearer, and that helps people to decide which things to throw.
I also prefer to be able to upload jpg or png images too, not only gif like in 2.0.4

Good luck, Hambil, I will wait until a stable version is released. :)

hambil 29 Mar 2009 00:30

Quote:

Originally Posted by Saviour (Post 1779333)
One problem I've noticed with the 2.1.1 version is that new eggs that are added through the admin interface are being uploaded to the images/misc directory and not the images/misc/eggs directory. And I have set the directory for the eggs in this mod as images/misc/eggs/.

So there may be an issue with your coding, hambil...

Sounds likely - I'll get on it.

TimberFloorAu 29 Mar 2009 00:33

1 Attachment(s)
jUst noticed to, that if we click the green splodge graphichttps://www.vbulletin.org/forum/, and the post below has an image in it, we get this.

Frondy 29 Mar 2009 00:42

Quote:

Originally Posted by TimberFloorAu (Post 1779378)
jUst noticed to, that if we click the green splodge graphichttp://www.yobromofo.com/forum/image...hrow_green.gif, and the post below has an image in it, we get this.


Yep, same problem, no images in menu after upgrading

TimberFloorAu 29 Mar 2009 00:46

Dont take it personally Hambil, this is a GREAT MOD !

I have reverted to 2.0.2 for now :up:

hambil 29 Mar 2009 01:10

The images not showing up in the dropdown is a code bug, and has been fixed. I'm just waiting to try and find a couple other possible issues before I do another bug release.

lostguy 29 Mar 2009 02:07

Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1779397)
The images not showing up in the dropdown is a code bug, and has been fixed. I'm just waiting to try and find a couple other possible issues before I do another bug release.

Well the Dropmenu Images still not show ! Yes i did clean installation .

U need check again..Some reason those images not show BUT V 2.0.4 have !

Not 2.1.1

hambil 29 Mar 2009 02:43

Quote:

Originally Posted by lostguy (Post 1779428)
Well the Dropmenu Images still not show ! Yes i did clean installation .

U need check again..Some reason those images not show BUT V 2.0.4 have !

Not 2.1.1

You misunderstand :) It is a known bug, that I have confirmed and fixed, but I have not released the fix yet.

Nadeemjp 29 Mar 2009 03:31

even the avatars are also not showing:o


All times are GMT. The time now is 10:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.