vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208324

hambil 29 Mar 2009 03:42

Quote:

Originally Posted by Nadeemjp (Post 1779453)
even the avatars are also not showing:o

Probably the image path is wrong. Check the settings in the admincp options and make sure the path is the same as where you put the images. By default this is images/misc/eggs/

jellykelly 29 Mar 2009 04:23

I performed the update. I uploaded all the new files as instructed. Now when I click on the green blob, nothing happens. I set the permissions. I had it working before. With the update though, it's not working. Nothing is happening.

Saviour 29 Mar 2009 04:38

Guys...hold off on updating until hambil works on it...

Right now...the most stable versions of this mod are 2.0.3 and 2.0.4. Hambil will notify us when he's resolved the issue and is ready to upload the latest stable version.

jellykelly 29 Mar 2009 04:51

I ended up deleting everything and reinstalling everything. I should have looked to see your post sooner. Thank you. I will check back again.

hambil 29 Mar 2009 04:53

I have a very small board, and must rely almost entirely on myself for testing. This can be an issue with big improvements/new additions. If anyone wants to volunteer to beta for my work, I'd be thrilled :p

aztecboi2003 29 Mar 2009 04:54

I'm running 2.0.4 and it's working flawless for me

Saviour 29 Mar 2009 05:12

Hambil...

2.04 was working for me, but I deleted that one when I tried 2.1.1. Do you have that file? At least I could have a version that works. Otherwise. I guess I'll just wait for the next stable update.

hambil 29 Mar 2009 05:23

1 Attachment(s)
Sure

nascartr 29 Mar 2009 05:31

Thanks for that file hambil!

Saviour 29 Mar 2009 05:48

Thanks, Hambil...

Saviour 29 Mar 2009 06:44

Okay...for those of you who have the vB Blog installed...you'll find the link to "Who Egged me?" at the very bottom of your User CP navigation menu within your User Control panel, just under the Blog table header.

The instructions I'm about to give you will remove the link from there and place it under the Miscellaneous header of the same menu...just to clean it up a little.

The first thing we'll want to do is disable the hook from this mod that puts the link there in the first place. So go into your Admin Control Panel...Plugins & Products...Plugin Manager. locate the following: [tk] Egg Avatar: UserCP and uncheck it. Then click Save Active Status.

Now...go to your Style Manager...select Edit Templates for each style you're going to change and open User Control Panel Templates/USERCP_SHELL.

In USERCP_SHELL...

Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add after:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save your changes...

Again...you will want to do this for each of your styles.

I hope you've found this useful...

Nadeemjp 29 Mar 2009 08:08

so finally all bugs fixed?:d

TandyServices 29 Mar 2009 09:17

Can not open your file get this error..

End-of-central-directory signature not found. Either this file is not a Zip file, or it constitutes one disk of a multi-part Zip file.

hambil 29 Mar 2009 11:09

Odd, I reuploaded it just to be safe. Opens fine for me.

acegames 29 Mar 2009 11:21

Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1779495)
I have a very small board, and must rely almost entirely on myself for testing. This can be an issue with big improvements/new additions. If anyone wants to volunteer to beta for my work, I'd be thrilled :p

I would love to beta , and you can test on my forum as a user too


All times are GMT. The time now is 03:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.