vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=231857

Google Adsense after first post (or other advertisements)
by Allan
01 Jan 2010 22:42

2 Attachment(s)
With this mod, you can add an advertisement as Google Adsence or other advertisements.
  • In the "postbit" or "postbit_legacy", add to the end:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

  • 2nd method, in the "ad_showthread_firstpost" template, add:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

PS: I use class "attachments", it's just for the fun ^^

Cableguy69 02 Jan 2010 02:14

Nice mod thanks.

RDX1 02 Jan 2010 02:14

Nice work, was hoping it was like the 3.8 mod. ;)

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=194817

Alecsmith 02 Jan 2010 06:59

Tagged for future :)

fayax 02 Jan 2010 07:05

Quote:

Originally Posted by RDX1 (Post 1944523)
Nice work, was hoping it was like the 3.8 mod. ;)

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=194817


Yup I could like that too?

will it be made like that eventually?

ninjashoes 03 Jan 2010 20:25

How would I exclude this from certain forums and also show to guests only?

fayax 04 Jan 2010 06:01

hmm.. I mustve done something wrong. Couldnt get it to work. Not voted anyway.

Krysalid 05 Jan 2010 11:12

Merci Allan .. ;)

KevinGupta 05 Jan 2010 20:25

ok 2 questions...

1) In "Your Text Here" field do you put in the HTML version for the advertisement? If Yes, how do you do it? (Sorry, I am not good at coding at all)

2) How can I exclude it from certain usergroups? I need this, importantly

:) Waiting for your reply now :D

haluk 05 Jan 2010 20:54

How Can I add an ad after second or third posts ?

Is there a way ?

meissenation 08 Jan 2010 15:01

Quote:

Originally Posted by haluk (Post 1948166)
How Can I add an ad after second or third posts ?

Is there a way ?

Change:
<vb:if condition="(THIS_SCRIPT == showthread) AND ($post[postcount] == '1')">

to:
<vb:if condition="(THIS_SCRIPT == showthread) AND ($post[postcount] == '2')">
-or-
<vb:if condition="(THIS_SCRIPT == showthread) AND ($post[postcount] == '3')">

respectively.

albrens 08 Jan 2010 17:42

Thank you

But there a blank speac :(

Have look

http://upload.traidnt.net/upfiles/Sg776678.png

atgv 08 Jan 2010 20:46

reserved ;)

Gene Steinberg 10 Jan 2010 15:36

How about a method to reduce the width to the normal maximum of 728pixels, and then center that object without the gray border? Or just eliminate the gray background?

How is that done?

Also is there a code to have it go after the 1st and 4th posts and perhaps the last post too?

Peace,
Gene

SpongeBob71 14 Jan 2010 17:46

Does anyone else have the issue of NOT having a space between the end of the first thread and the mods grey box? Mine is stuck together and does not have the space.

I have 4.1.




-SB


All times are GMT. The time now is 07:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.