vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=319396

CSS not updating
by LethalJ
08 Jul 2015 10:38

Good morning guys,

Hoping someone can help me on this issue I'm having. We are trying to add last three threads to the top of our forum as shown in below screenshot

https://www.vbulletin.org/forum/external/2015/07/26.png

We have a test skin for ensuring everything works before putting it on the main skin (both skins are identical) I've managed to do it on the test skin with no problems and changes in additional.css update straight away however when I go to add the same changes into the css on the main skin it won't update it.

I've downloaded the css file and everything is there but when I inspect element on our main skin the updated css isn't showing up (been over 24hours) We've flushed the cache on both cloudflare and in vb-optimize but still no luck.

If it was a caching error surely it would apply across all skins?

Does anyone have any insight on this problem and any help will be greatly appreciated

Thanks,
Justin :confused:

--------------- Added 08 Jul 2015 at 15:38 ---------------

Sorry for the bump but does anyone know why this would happen

Lynne 08 Jul 2015 18:08

Can we get a link to view the problem?

LethalJ 08 Jul 2015 18:48

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 2549683)
Can we get a link to view the problem?

Thanks for the reply Lynne. Appreciate it. Sure the url of the forum is

Forum Link
I've also made an account if you wish to log in to see the different skins

User: TESTINGVB
Pass: testacc

You should also be able to view both skins when you log in

Test Skin Working link

Main Skin Not Working Link

I've also put the div in a condition to show only for certain usergroups as regular users will complain otherwise.

The additional.css for both (in relation to the what's going on box) is the same.


Once again Thanks for the help. This has been bugging us for some time


If you're looking for the div on the main skin it's behind

https://www.vbulletin.org/forum/external/2015/07/25.png



Update:
Not sure if this is to do with it but we get this error when uploading styles

"Failed to write css files. Please make sure that the directory 'clientscript/vbulletin_css' is writable"
I have chmod permissions to 777 on folder and subfolders in vbulletin_css and still have this error

Black Snow 08 Jul 2015 21:45

Quote:

Originally Posted by LethalJ (Post 2549687)
Thanks for the reply Lynne. Appreciate it. Sure the url of the forum is

Forum Link
I've also made an account if you wish to log in to see the different skins

User: TESTINGVB
Pass: testacc

You should also be able to view both skins when you log in

Test Skin Working link

Main Skin Not Working Link

I've also put the div in a condition to show only for certain usergroups as regular users will complain otherwise.

The additional.css for both (in relation to the what's going on box) is the same.


Once again Thanks for the help. This has been bugging us for some time


If you're looking for the div on the main skin it's behind

https://www.vbulletin.org/forum/external/2015/07/25.png



Update:
Not sure if this is to do with it but we get this error when uploading styles

"Failed to write css files. Please make sure that the directory 'clientscript/vbulletin_css' is writable"
I have chmod permissions to 777 on folder and subfolders in vbulletin_css and still have this error

When I had this issue, I deleted the vbulletin_css folder, created it again and chmod it to 777. Then it worked.

Lynne 09 Jul 2015 05:10

You can try moving the CSS back to the database then back to the filesystem and see if that works. Or try Black Snow's solution.

But, do you realize the id on the working style is whatsgoingon3, and the id on the non-working styleis whatsgoingon4 ? There is CSS for "3", but not for "4".

LethalJ 09 Jul 2015 09:08

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 2549733)
You can try moving the CSS back to the database then back to the filesystem and see if that works. Or try Black Snow's solution.

But, do you realize the id on the working style is whatsgoingon3, and the id on the non-working styleis whatsgoingon4 ? There is CSS for "3", but not for "4".

I do realize that but I've changed it it to whatsgoingon4 to see if it would make a difference on non-working style but the css matches with the div names . I'll try both solutions today and let yous know if it fixes the problem

Thanks

TheLastSuperman 09 Jul 2015 20:13

IF it doesn't fix the issue please send me a PM then and remind me to have a look then... I would now using the login info you posted above but to me that was directed towards Lynne so I won't login unless given direct permission :cool: and well... also I don't want to be the 2nd cook in the kitchen either, soup never turns out good that way so best to let you tinker first :p.


All times are GMT. The time now is 10:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.13
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.