vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208324

hambil 29 Mar 2009 11:56

Quote:

Originally Posted by acegames (Post 1779611)
I would love to beta , and you can test on my forum as a user too

I've added you name to the mod beta list, we'll be in touch :eek: :)

lostguy 29 Mar 2009 12:53

WOW this one look perfect to me ! No errors ..well done mate :)

Lg

TandyServices 29 Mar 2009 13:08

Well I cannot open it so will wait for new release and see if I can then.. Thanks though..

Frondy 29 Mar 2009 14:09

Everything works fine now, thanks :up:

Frondy 29 Mar 2009 14:12

Quote:

Originally Posted by TandyServices (Post 1779663)
Well I cannot open it so will wait for new release and see if I can then.. Thanks though..

Maybe you download via download manager, try directly from browser ...

drupy 29 Mar 2009 14:45

2.2.0 doesn't work with me. I reinstalled again from scratch, but the ajax pop up became 100% transparent now and the tables are messed up with different widths. Also, when I uploaded a new thing to throw, its image does not show up on the ACP Manage Eggs nor the ajax pop-up.

Hambil, you can consider me as your beta tester because I uninstalled and reinstalled again each time there is a new release before waiting for positive results :D

PS: Thank you for making the images bigger on the pop-up. It is much easier to decide which thing to throw! :up::)

acegames 29 Mar 2009 14:47

Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1778961)
I'll certainly check. Any chance you can PM me access so I can reproduce the problem and try and debug it?

All working now with latest update thankyou

hambil 29 Mar 2009 14:49

Quote:

Originally Posted by drupy (Post 1779679)
2.2.0 doesn't work with me. I reinstalled again from scratch, but the ajax pop up became 100% transparent now and the tables are messed up with different widths. Also, when I uploaded a new thing to throw, its image does not show up on the ACP Manage Eggs nor the ajax pop-up.

Hambil, you can consider me as your beta tester because I uninstalled and reinstalled again each time there is a new release before waiting for positive results :D

If I had to guess you might have modified some of the templates in previous versions. Modified templates do not uninstall or update. Check the Egg Avatar templates and revert any that are modified, then reimport the xml file with overwrite.

drupy 29 Mar 2009 14:57

Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1779681)
If I had to guess you might have modified some of the templates in previous versions. Modified templates do not uninstall or update. Check the Egg Avatar templates and revert any that are modified, then reimport the xml file with overwrite.

Yes you are correct. When I viewed it using the Default Style, the tables are OK and not transparent anymore. However, the new item that I added still does not show up in the pop-up of the Default Style. When I used it to egg a member using Default style, her avatar disappeared instead. When I cleaned it, her avatar appeared again.

Any idea about this? Thanks!

hambil 29 Mar 2009 15:05

Egg the avatar, then right click on it and choose display image in new window. Then copy and past a screen shot of the error text you get.

nascartr 29 Mar 2009 15:20

Seems like this newest release fixed everything. Thanks!

drupy 29 Mar 2009 15:30

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1779685)
Egg the avatar, then right click on it and choose display image in new window. Then copy and past a screen shot of the error text you get.

Yes, here it is.

drupy 29 Mar 2009 15:37

As long as I egg someone with one of the default items you give, everything is working well. But if I egg someone with an item I uploaded myself via the upload feature, it is not working.

I am sorry if I am the only one having this problem. :confused:

TandyServices 29 Mar 2009 15:57

Quote:

Originally Posted by Frondy (Post 1779675)
Maybe you download via download manager, try directly from browser ...

I tried everything.. It just won't open I'm using winzip 12.. Maybe thats it?? Will get the other owner of the site to try when she get back..:confused:

Saviour 29 Mar 2009 16:13

Hambil...

I've upgraded this mod (from 2.04 to 2.2.0) based on your instructions here...uploading all the new files and making sure I allow overwrite when importing the upgrade. The problem is that if you try to upload a new image to throw...it's not being uploaded to the correct directory. It's being uploaded to the misc directory instead of the eggs directory.

The Egg Manager, shows the new throw, but doesn't show the image you upload. Now...if you upload a new image to the egg directory via FTP, then open the Egg Manager in the Admin Control Panel, you will see the image there, with the word Throw (striked). You have to select the Add Action, Edit the new Throw and then Enable it.

Something just isn't Kosher...


Any ideas?


All times are GMT. The time now is 04:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.