vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249277

robdawg 02 Nov 2010 00:07

Anyone get this to work if you have VBAdvanced or vbSEO?

robdawg 02 Nov 2010 00:42

Just answered my own question.

I created a Plugin:

Product: vBulletin
Hook Location: Global Complete
Title: Disable vBAdvanced for Mobile Style
Execution Order: 2
Code:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

IMPORTANT - Make sure to replace "5" with the ID to your mobile style. This will basically set a flag for vbAdvanced to NOT process the template output.

If anyone has feedback, post it up. Hope this helps someone.

Robbed 06 Nov 2010 19:01

dartho, I use your force style to domain with this style. It works to reach the site but when you start clicking forums and link it goes back to the main skin.

Has anyone got this going?

dartho 07 Nov 2010 01:01

got a link for me to check?

Robbed 07 Nov 2010 22:43

Thanks for the help. It's woking good.

One request members have been asking for is to scale the images like previous version. I'm not sure if it was you're 3.6 mobile style that did that.

Robbed 08 Nov 2010 00:03

I had issues with the image showing.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I had to add this code higher up near the title code.

dartho 08 Nov 2010 01:22

The 'Mobile Style' used to only display a link as opposed to the image. If you want to try tthis, check post #80 http://www.vbulletin.org/forum/showp...4&postcount=80

Yurified 10 Nov 2010 18:19

Does this work with 4.0.8?

stijndevreede 12 Nov 2010 14:18

I just installed this style... but i wanted to switch back to my normal style, but it doens't work, now my forum is still white and not working right.
How can I fix this? My good style has been set to default but it doesnt work :O

Here is my URL: http://www.jelplusforum.nl/

Help me please!

Brandon Sheley 12 Nov 2010 15:04

Quote:

Originally Posted by stijndevreede (Post 2120953)
I just installed this style... but i wanted to switch back to my normal style, but it doens't work, now my forum is still white and not working right.
How can I fix this? My good style has been set to default but it doesnt work :O

Here is my URL: http://www.jelplusforum.nl/

Help me please!

I've looked over this site and here is a little more info
the admin has no plugins installed
I've tested this on a brand new default style
it's still adding your copyright and messing up the style even tho NO plugins are installed
Why would this plugin keep adding the copyright text and formating the style if the plugin isn't installed?
is there something hidden somewhere.

I'd urge everyone to stay away from this "mobile" hack, it'll mess up your site big time. :down:

dartho 12 Nov 2010 22:01

This is not a hack, nor a plugin or product, it is a style. There is nothing "hidden". The only PHP code is in the CSS generation which is so simple that it is transparent to anyone with even a modicum of knowledge.

Looking at the site above, it looks like the user has merged this style into his master sytle, ultimately overwriting the base vbulletin style from which all else is inherited.

The reason the copyright appears is because the footer template from this style has been merged into the master template, as have all other templates from this style. Comments such as yours just shows a lack of knowledge.

This style is not set as a master style (look in the XML), yet this has been reported on about 5 sites (out many hundreds) so either there is a bug in vBulletin somewhere allowing this to happen rarely, or there is user error.

Now to fix the problem: Upload tools.php from the vbulletin install files to your admincp, run it and rebuild the master style (I think that's what it is called - it's one of the first options)

stijndevreede 12 Nov 2010 22:20

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2121137)
Now to fix the problem: Upload tools.php from the vbulletin install files to your admincp, run it and rebuild the master style (I think that's what it is called - it's one of the first options)

I fixed it. Thank you really much!

A beginning vBulletin user

barakuda 13 Nov 2010 20:08

i installed this style with microclassifeds but classifieds menu not show up

dartho 14 Nov 2010 01:10

You would need to manually add that, also - microclasssifieds, nor any other addon, will likely not render well in this style.

wullieclsfb 14 Nov 2010 20:13

Hello is there anyway i can get mobile devices to detect this style


All times are GMT. The time now is 21:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.