vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=324885

BadgerDog 06 Apr 2017 16:13

Downloaded with thanks for testing .. :)

Couldn't get the other add-on mod vBTube working as it doesn't support HTTPS sites...

Will let you know how this one works with our v4.13 version of vBulletin...

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 06 Apr 2017 16:45

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2584878)
Will let you know how this one works with our v4.13 version of vBulletin...
Regards,
Doug

Hello Doug,

If I remember well vB supports Navigation Manager from 4.1.7 and then. So if you're running 4.1.3 you must add the menu on your own. Please note that you must set restrictions:
videoclub_access for main menu tab, and videoclub_post for access to "My Videos" menu.

Don't worry for https. If you see my demo runs in ssl. There is a setting that you must turn on (Video Club-> Options): Site SSL

Chris

BadgerDog 06 Apr 2017 16:51

Well, for those that often find add-ons that are marked for 4.2 actually work fine in 4.1, especially when they're not indicated that way here as a possibility, once you download and see the readme.txt file... it says:

2.2 vBulletin version 4.2 (minimum)

So, it might be a good idea for the developer to put that on this page and save some people a lot of time.... ;)

Uninstalled with thanks...

Regards,
Doug

BadgerDog 06 Apr 2017 17:01

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2584879)
Hello Doug,

If I remember well vB supports Navigation Manager from 4.1.7 and then. So if you're running 4.1.3 you must add the menu on your own. Please note that you must set restrictions:
videoclub_access for main menu tab, and videoclub_post for access to "My Videos" menu.

Don't worry for https. If you see my demo runs in ssl. There is a setting that you must turn on (Video Club-> Options): Site SSL

Chris

Chris.... you are correct and I knew that ... thanks .. :)

I was just going to manually add my own TAB, but because your dependencies in your XML file block importing it at all, it's an academic exercise .. ;)

Also, your text encoding is a strange format and my Western text edit attempt to change that so I could alter the dependency wouldn't work either. It kept trying to reformat the encoding on "save" and I end up with an HTML error on line 9 importing after changing it to 4.1.3.

Thanks anyway ... I was hoping to get this working, then go to PRO version, as I thought my retired veterans site would enjoy it...

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 06 Apr 2017 17:03

1 Attachment(s)
Try with this file. I've removed the <navigation> sections and as long I'm not using vB editor I can set minimum version 4.1.

BadgerDog 06 Apr 2017 17:05

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2584882)
Try with this file. I've removed the <navigation> sections and as long I'm not using vB editor I can set minimum version 4.1.

Will do... thanks .. :)

I have to re-install all the files again, so I'll try to do that this afternoon, test and get back to you ..

Appreciate your efforts .. :up:

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 06 Apr 2017 17:07

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2584881)
Also, your text encoding is a strange format and my Western text edit attempt to change that so I could alter the dependency wouldn't work either. It kept trying to reformat the encoding on "save" and I end up with an HTML error on line 9 importing after changing it to 4.1.3.

Regards,
Doug

Text encoding is not an issue of my mod (or any mod) but rather is a problem of Video providers. I had the standard ISO-8859-1 that comes with vB for English but as some YouTUBE videos were showing strange characters I changed vB Language Settings for English to UTF-8. Now it works fine.

But in the next update (maybe tomorrow), I'll go one step ahead and I'll give to users the ability to change the auto fetched data with their own. Also they can change the thumbnail.

BadgerDog 06 Apr 2017 17:20

1 Attachment(s)
Ok...

I have it running by using https://xxx.com/video.php, although I haven't tried to add a video yet.

You have a spelling mistake in usergroups.. "videow"... (see attached)

I assume the YouTube code you want put in looks something like this?

youtube-1234567

Regards,
Doug

Edit: Ok, tried a YouTube video and get a photo upload error with this link..

https://youtu.be/2FZv6NCIRcU
..
Second Edit: Checked path using your forumpath.php check program and it's correct .. also tried a Vimeo vidoe and same "Photo Upload Error" ..

paradoxG(r)eek 06 Apr 2017 17:35

You add the FULL url and not just id. eg:
https://www.youtube.com/watch?v=OPp3FVUtdTo&t=16s

Then click "Fetch Video". If in the next page you'll get the correct data then click Save.

If you get error please check the same link in my demo. This way I can debug it easier.

BadgerDog 06 Apr 2017 17:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2584890)
You add the FULL url and not just id. eg:
https://www.youtube.com/watch?v=OPp3FVUtdTo&t=16s

Then click "Fetch Video". If in the next page you'll get the correct data then click Save.

If you get error please check the same link in my demo. This way I can debug it easier.

Here's the full link for the original video example I used..

https://www.youtube.com/watch?v=2FZv6NCIRcU

Regards,
Doug

Edit: See attached pic which shows the error when I paste any YouTube or Vimeo link into the field and click submit ..

paradoxG(r)eek 06 Apr 2017 17:51

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2584892)
Here's the full link for the original video example I used..

https://www.youtube.com/watch?v=2FZv6NCIRcU

Regards,
Doug

Edit: See attached pic which shows the error when I paste any YouTube or Vimeo link into the field and click submit ..

https://www.cmsbulletin.com/demo/vb4...iewvideo&id=14

As you can see in my installation it works. Only thumbnail is missing as it's an old video. That's why in the next release I'll give to user the ability to upload a thumbnail if it does not exists (or if they don't like the default).

So there is an error in your side. Are you sure that your YouTUBE Api key is correct?

BadgerDog 06 Apr 2017 17:53

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2584893)
[url]

So there is an error in your side. Are you sure that your YouTUBE Api key is correct?

I put the following API in which is what I was assigned... (note .. I altered the numbers for security)

youtube-1234567

Edit: For clarity, it's not the really LONG bunch of at least 20-30 numbers/characters string they refer to as the KEY. Correct? It's just the smaller string like youtube-1234567... yes?

paradoxG(r)eek 06 Apr 2017 17:57

Can't understand if a key is valid or not. In anycase try this key below and let me know.
AIzaSyAQRBt4yPO3NoKeIFQwrgqiZUP-vhTeg3g

lillylissy 06 Apr 2017 18:01

Yes, actually this API-Key works!

BadgerDog 06 Apr 2017 18:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2584895)
Can't understand if a key is valid or not. In anycase try this key below and let me know.
AIzaSyAQRBt4yPO3NoKeIFQwrgqiZUP-vhTeg3g

That API key also works for me! :eek:

Yet, the same long string like that they assigned to me doesn't work .. :confused:

I get a "Photo Upload" error using the one they assigned me?

Regards,
Doug

Edit: Although I get NO thumnails? (see attached).. directories are set to 777


All times are GMT. The time now is 07:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.