vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=324885

paradoxG(r)eek 02 May 2017 06:41

Quote:

Originally Posted by d-red (Post 2586107)
I have an error on frontend after uploading video. Any idea what could be the issue? I have ssl on the site. Https is enabled in settings. I got youtube api.

deleting video received this error.

PHP Warning: mysqli_query(): (22003/1690): BIGINT UNSIGNED value is out of range in '(`crypto_forum`.`user`.`videoclub` - 1)' in ..../includes/class_core.php on line 1394

link to show issue https://cryptotalkforum.com/video.php

1.- About deletion. If I understood well the time that you tried to delete the video you've setup as commenting system "Threads". The question is if at the time that video created have you already setup this option or you setup it at a later time?

2.- As for the screenshot:
a] Have you set correctly in settings the server path to videoclub/thumbs/ ?
b] Have you CMOD 777 the folder videoclub/thumbs/ ?

d-red 02 May 2017 16:07

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2586116)
1.- About deletion. If I understood well the time that you tried to delete the video you've setup as commenting system "Threads". The question is if at the time that video created have you already setup this option or you setup it at a later time?

The option was setup before adding videos and with the added htaccess file. I have removed the added htaccess file and it seem to solve the issue. It was added because of the below issue to try and solve.

2.- As for the screenshot:
a] Have you set correctly in settings the server path to videoclub/thumbs/ ?
b] Have you CMOD 777 the folder videoclub/thumbs/ ?

Yes the required 2 folders where set to the correct path and CMOD 777

.....

paradoxG(r)eek 02 May 2017 16:34

Please PM access to your site.

paradoxG(r)eek 02 May 2017 17:00

Quote:

Originally Posted by d-red (Post 2586131)
.....

Have you tried the video link in my demo installation?

paradoxG(r)eek 03 May 2017 15:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by d-red (Post 2586131)
.....

Checking your site didn't found anything wrong other than your video link does not has max resolution thumbnail available at YouTUBE. I tried one of my the links that I'm using in my demo and works fine. This means that code is ok, directory permissions are ok and also server path is correct.

Have modified Media.class.php for you to replace the requested thumbnail to be the default (lower quality).

Please upload the attached file at: videoclub/includes/

Also noticed some misworking in SEO links. Is a good idea to move my rules at top of the file.

Please let me know.

d-red 03 May 2017 18:55

Thank you got it working now, will definitely be getting the pro version.


Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2586159)
Checking your site didn't found anything wrong other than your video link does not has max resolution thumbnail available at YouTUBE. I tried one of my the links that I'm using in my demo and works fine. This means that code is ok, directory permissions are ok and also server path is correct.

Have modified Media.class.php for you to replace the requested thumbnail to be the default (lower quality).

Please upload the attached file at: videoclub/includes/

Also noticed some misworking in SEO links. Is a good idea to move my rules at top of the file.

Please let me know.


paradoxG(r)eek 03 May 2017 19:06

Quote:

Originally Posted by d-red (Post 2586166)
Thank you got it working now, will definitely be getting the pro version.

There is no Pro version at the moment and don't know if it will be ever be. Maybe, and step by step, I'll add those extra features to this version.

The only that counts as Pro version is copyright removal without fix price. Anyone who donates for this mod gets the legal right to turn off the copyright link (Videoclub-> General Options).

BadgerDog 15 May 2017 12:41

Hi Chris .. :)

So far so good... seems to be running without issues...

A suggestion....

It would be great if there was an option to turn ON that would let people know there was a new video added. Perhaps it could display in the same area and as part of the new messages advisory?

Thanks .. :)

Regards,
Doug

chloe101 20 May 2017 21:55

Excellent!! I had a small problem because I selected SEO friendly URLs (don't ask me why lol) and none of the videos would play. Once I unselected that, everything was FLAWLESS on my SSL installation.

THANK YOU for another excellent mod. YOU ROCK ParadoxG(r)eek!

paradoxG(r)eek 23 May 2017 16:49

Quote:

Originally Posted by concepts (Post 2586060)
I will PM tonight or tomorrow morning about my Modification requests.

Very long this night :p


All times are GMT. The time now is 08:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.