vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=238945

Pro-eSports.com 22 Jun 2010 14:49

Well, I installed the mod without problems but when I click on "Competitions" in the navigation bar there is no option to create anything. I set admin and user permission aswell.

http://i107.photobucket.com/albums/m...1Jun221643.gif

bananalive 22 Jun 2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Pro-eSports.com (Post 2057442)
1. What else is in the pipeline for this great mod?
2. Is there a demo?
3. Where can I manage this mod (creating ladders and such)? I only found the general options for this mod (Settings -> Options).

  1. In the next version there is new option 'Free Agents' for those without a team but who want one
  2. no sorry
  3. Set your usergroup permissions and then go to competitions.php

bananalive 22 Jun 2010 15:16

Quote:

Originally Posted by Pro-eSports.com (Post 2057462)
Well, I installed the mod without problems but when I click on "Competitions" in the navigation bar there is no option to create anything. I set admin and user permission aswell.

http://i107.photobucket.com/albums/m...1Jun221643.gif

Have you uploaded the file functions_tal.php to /includes/

Pro-eSports.com 22 Jun 2010 15:32

Users & Admins have all possible permissions enabled for this mod but I still can't create anything. There are simply no options. I have also uploaded that file to the clientscripts folder just now but nothing changed. :S
I might aswell just uninstall and then re-install it again if you don't have any more clues of what the problem could be here.

RedSpades 24 Jun 2010 04:09

Quote:

Originally Posted by Pro-eSports.com (Post 2057486)
Users & Admins have all possible permissions enabled for this mod but I still can't create anything. There are simply no options. I have also uploaded that file to the clientscripts folder just now but nothing changed. :S
I might aswell just uninstall and then re-install it again if you don't have any more clues of what the problem could be here.

I am getting this same issue. No options underneath the navbar to allow us to create teams and all that stuff. It is completely erased and shows nothing...

Weird bug and it needs to be fixed. :)

I'll try reinstalling.

sapphiremagus 24 Jun 2010 07:56

I'm having a weird issue where I can't create teams. All the usergroup permissions are set properly.

I can start the process of making a team (enter team name, slogan, tag, description), but clicking "add" just dumps me back to the front page of the CMS. Any ideas?

stwan 25 Jun 2010 16:48

bananalive, please make the next version Forum Tournaments & Ladders of all words => in the phrase.
Example:
line 1133:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

line 1198:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and so on all...
Translate them constantly have =(

bananalive 25 Jun 2010 21:39

Quote:

Originally Posted by stwan (Post 2059435)
bananalive, please make the next version Forum Tournaments & Ladders of all words => in the phrase.
Example:
line 1133:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

line 1198:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and so on all...
Translate them constantly have =(

Fixed them in next version for you

bananalive 25 Jun 2010 21:40

Quote:

Originally Posted by sapphiremagus (Post 2058635)
I'm having a weird issue where I can't create teams. All the usergroup permissions are set properly.

I can start the process of making a team (enter team name, slogan, tag, description), but clicking "add" just dumps me back to the front page of the CMS. Any ideas?

Find template tmnt_newteam

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


bananalive 25 Jun 2010 21:42

Quote:

Originally Posted by RedSpades (Post 2058561)
I am getting this same issue. No options underneath the navbar to allow us to create teams and all that stuff. It is completely erased and shows nothing...

Weird bug and it needs to be fixed. :)

I'll try reinstalling.

Quote:

Originally Posted by Pro-eSports.com (Post 2057486)
Users & Admins have all possible permissions enabled for this mod but I still can't create anything. There are simply no options. I have also uploaded that file to the clientscripts folder just now but nothing changed. :S
I might aswell just uninstall and then re-install it again if you don't have any more clues of what the problem could be here.

No idea what's causing this; i can only suggest you activate left navigation in vBulletin Options

stwan 25 Jun 2010 23:03

bananalive, thanks.

Zombo 25 Jun 2010 23:35

can you add support for round-robin? thanks

IDUlysses 27 Jun 2010 16:29

Hi BananaLive, love this script and thank you for the hard work!!!!!


im having an issue with it tho in terms of the brackets...

if you take a look here http://www.tek-clan.com/tournaments.php?do=view&id=4

I have a tournament going, and having an issue with celtill60 and ALAN, i dont see a progress bar with there user names...


now here is the thing, when I first created this tournament and started it it was fine, but when i tried to advance tEk_brian93, not only did it advance him but his name showed up between celtill60 and ALAN aswell.....

so what I did was put brain back and now I cannot see the progress bar for alan nor celtill60


the same issue occured on v4.1.3, and by updating it to v4.1.5 I thought maybe this would resolve the issue...


THings I have to to try to resolve this:

I installed latest version and even re created the tournament



ANY HELP WOULD BE WONDERFULL!!!!! and I need help ASAP!!!!!

lasjaakon 02 Jul 2010 23:14

Hi,
I love this mod.

But I have a problem, though minor.

When I use the option:
"Auto insert link to tournaments in navbar?"
It adds a questionmark at the end of the URL which makes the navbar all weird. How can this be fixed so it works like in quick links?

Thank you

Gold Phan7om 03 Jul 2010 13:00

Hi,

Im getting a problem with this addon. When i go onto http://www.dbc-forum.net/tournaments.php?do=view&id=3 i keep getting a database error:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



All times are GMT. The time now is 10:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.