vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=134521

Jafo232 31 Dec 2006 04:46

Checking now..

Jafo232 31 Dec 2006 04:50

Did you map the users before you auto-integrated?

Daria 31 Dec 2006 05:06

Quote:

Originally Posted by Jafo232 (Post 1147857)
Did you map the users before you auto-integrated?

Hi Jafo,

I replied to your pm but yes I did do the mapping. There were a couple I did not map because there was no reason to such as the unregistered and banned users.

daystorm 31 Dec 2006 06:10

When I turn the user integration on, I receive this error and the users are not being integrated.

Fatal error: Call to a member function unlock_tables() on a non-object in /home/admin/domains/bostonerotic.net/public_html/board/includes/functions.php on line 4802

Thank you in advance for your help.

Jafo232 31 Dec 2006 18:45

Quote:

Originally Posted by daystorm (Post 1147884)
When I turn the user integration on, I receive this error and the users are not being integrated.

Fatal error: Call to a member function unlock_tables() on a non-object in /home/admin/domains/bostonerotic.net/public_html/board/includes/functions.php on line 4802

Thank you in advance for your help.

What version of WP and VB are you using?

yoyoyoyo 01 Jan 2007 05:21

I am using VB 3.6.4 and WP 2.5.0, both using the same database

Posts made in WP post to the proper forum, etc., however when I try to logout of WP it takes me to vb and gives me an error:
Quote:

An error occurred while attempting to log you out. Click here to log out.
If I log out of VB and then go to WP it still shows me as logged in.

Also- WP visitors comments don't seem to be posted to vb - is this normal?

Also- after installing this, whenever I activate a new plugin, I get this error:

Quote:

WordPress database error: [Duplicate column name 'vb_threadid']
ALTER TABLE wp_posts ADD vb_threadid INT(10)

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/mysite/public_html/forum/includes/functions.php on line 1732

yoyoyoyo 02 Jan 2007 23:22

another thing I just noticed. When logging in as admin from another computer it will not allow me to go to the "site admin" link in vb - it takes me to the forum index if I click the "site admin" link. I uninstalled it at this point it seems to be pretty buggy, but I am looking forward to more development for this WP plugin.

Jafo232 03 Jan 2007 13:01

Ok I am unable to recreate the issues the few of you are having and I have this installed on three different servers. If you have such issues, the only real way I would be able to do anything about it is to have access to your server via FTP so I can see it first hand.

Jafo232 03 Jan 2007 15:09

On my servers, the unlock_tables() error did not show up on the pages themselves, however, I was able to find it in the server logs. This allowed me to isolate the error.

You can either download the latest version and replace it, or just add this line right after the <?php tag in the vbridge.php file:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I am curious if this might have affected some installations if this error message was sent before any cookie info was shot to the browser.

axisoverdrive 03 Jan 2007 16:27

Thanks, Jafo!

Unfortunately, nothing seems to have changed. Just wondering -- i've also got phpBB and Menalto Gallery installed on the same server. Could they be interfering with this bridge at all?

chatfan 03 Jan 2007 16:28

Had a few problems: if you save /edit a post before you publish it would not show up in the forum. And anything I edited would not be edited in the forum, but i guess thats pretty logical. All my posts where posted as guest btw, assumed it would be under my own name when logged in. Never assume i guess :P

Other then this, it worked well.

But moved to vBDrupal, the template integration is brilliant.

Jafo232 03 Jan 2007 17:07

Quote:

Originally Posted by axisoverdrive (Post 1149908)
Thanks, Jafo!

Unfortunately, nothing seems to have changed. Just wondering -- i've also got phpBB and Menalto Gallery installed on the same server. Could they be interfering with this bridge at all?

http://www.vbulletin.org/forum/showp...9&postcount=60

Jafo232 03 Jan 2007 17:58

I think I found the issue. I could have sworn I did this originally but the code simply wasn't there.

I forgot to add TABLE_PREFIX to a SQL call to the VB database, so basically it could not find any users IF you used a database prefix on your VB install.

This is why it did not affect everyone.

You can either download and replace with the latest plugin (no need to deactivate), or you can edit the code by finding this line in vbbridge.php:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

And changing it to:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This should take care of it.

Please NOTE! If your WP login name is the same as your VB username, this user will NOT be ported! If this was the case, you could lose your WP admin rights if there was an error, or if you deactivated the plugin.

Jafo232 05 Jan 2007 16:35

Added a couple things today. Fixed the problem where if you saved, and published later, the script would not post to the forum.

When you edit a WP post, it will automatically be edited in the forum.

Misuzu 08 Jan 2007 03:34

So would this plugin not work if your forum and wordpress were on different subdomains?

Say your WP is on http://domain.com and your vB was on http://forums.domain.com.


All times are GMT. The time now is 13:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.