vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249277

dartho 27 Mar 2013 03:47

If you wanted to make this simpler, and don;t mind going into debug mode on your site, you could edit the Option Code for Mobile Style boxes in AdminCP so that all styles (both mobile and standard) show up and then you could replace the styleid numbers in the plugin above with $vbulletin->options['mobilestyleid_basic'], $vbulletin->options['mobilestyleid_advanced'] and $vbulletin->options['styleid'] then if you changed styles down the track you wouldn;t need to edit the plugin by hand. You would still need the above plugin to make it work.

To do this change the Option Code to:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Filgga 27 Mar 2013 03:59

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2412496)
To do this change the Option Code to:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Superb! I know, many will benefit from this... Do I add the code onto the above code and look like:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

?

Thanks for your prompt response

dartho 27 Mar 2013 04:10

No - you would need to put your site into debug mode, then go into your vbulletin options in AdminCP where you choose the style settings and click on the edit link next to where you select the mobile styles and change the Option Code in there

Filgga 27 Mar 2013 04:25

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2412498)
No - you would need to put your site into debug mode, then go into your vbulletin options in AdminCP where you choose the style settings and click on the edit link next to where you select the mobile styles and change the Option Code in there

Gotcha!

Will revert to you once successful. Obrigado!

----Edit----

I worked. Thanks much!

Shaybloom 29 Mar 2013 10:28

How do i change the blue colour thats all over including the footer to black??
I tried changing footer colour and border almost everything in footer IN Style Variable Editor
to black and saved it it even shows red colour indicating it is edited but strangely enough NOTHING has changed on the theme on the forum,its still BLUE
please help!

tareqbd 29 Mar 2013 12:43

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2409603)
edit the SHOWTHREAD template,
search for (near the bottom of the template)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add the following immediately above it


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

OK, I have tried already but no luck. Still the charged content not loading on click.
Any other suggestion please.

dartho 29 Mar 2013 13:03

Quote:

Originally Posted by Shaybloom (Post 2412903)
How do i change the blue colour thats all over including the footer to black??
I tried changing footer colour and border almost everything in footer IN Style Variable Editor
to black and saved it it even shows red colour indicating it is edited but strangely enough NOTHING has changed on the theme on the forum,its still BLUE
please help!

see the 5th dot point of the install instructions

dartho 29 Mar 2013 13:04

Quote:

Originally Posted by tareqbd (Post 2412913)
OK, I have tried already but no luck. Still the charged content not loading on click.
Any other suggestion please.

I don;t use that add-on. Have you asked them what requirements are?

tareqbd 29 Mar 2013 19:09

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2412917)
I don;t use that add-on. Have you asked them what requirements are?

Yes, I did. Their reply was as below:
Quote:

Quote Originally Posted by Belazor View Post
showthread_below_posts is needed for the JS code that powers charged content.

dartho 30 Mar 2013 03:17

So they told you the same thing again? Did you let them know that adding that hook didn't appear to work for you? If not, you may want to do so.

Shaybloom 30 Mar 2013 10:48

SORRY i'm a newb but where is lightweight.css.php ?

tareqbd 30 Mar 2013 15:59

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2413071)
So they told you the same thing again? Did you let them know that adding that hook didn't appear to work for you? If not, you may want to do so.

They cannot tell further about it. Only the coder of the style can work.

Shaybloom 04 Apr 2013 05:23

SORRY i'm a newb but where is lightweight.css.php ?

dartho 04 Apr 2013 12:53

Check the dot points on either side of the 5th point I referred you to previously.

tareqbd 12 Apr 2013 14:08

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2414206)
Check the dot points on either side of the 5th point I referred you to previously.

Dartho I have tried to send you PM but your message quota was full. So, I have sent PM to you VbdeV inbox. I am sure that you can help me on that.
Thank you.


All times are GMT. The time now is 18:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.