vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249277

jramos1973 14 Jul 2013 15:05

Quote:

Originally Posted by The Rocketeer (Post 2323050)
Hi, I think we are finally ready to move on to the default vBulletin theme, But before that I wanted to share the vB CMS Article pages, I saved these two files, AFAIK this worked well with our CMS and should work with your too.

All the best and thanks for the Style and effort. :up:

Thanks you, very much.. installed in web page :) NewGenteBlackBerry

PD : Excuse me for Bad English.. I Donīt Speak English very well..

:D :up:

craigvm 30 Jul 2013 17:10

hi i was using this but decided to change colors and messed them up so i removed it but when i try to upload it again i get this server error


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Web Server at fordmodified.co.uk

any idea why

dartho 31 Jul 2013 00:20

Are you re-uploading the lightweight.css.php file also? Messing this file up could possibly cause server errors as as simple as it is, it is still PHP.

If you are uploading it - try deleting it and seeing if you then get errors - you should get a very simple bland style - and then upload a fresh copy again and see how it goes.

craigvm 31 Jul 2013 08:54

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2436186)
Are you re-uploading the lightweight.css.php file also? Messing this file up could possibly cause server errors as as simple as it is, it is still PHP.

If you are uploading it - try deleting it and seeing if you then get errors - you should get a very simple bland style - and then upload a fresh copy again and see how it goes.

just tried m8 and still the same

dartho 02 Aug 2013 04:44

Which did you try? Removing the lightweight.css.php or replacing it? If you get errors after removing it, your problem lies elsewhere...

craigvm 02 Aug 2013 12:32

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2436646)
Which did you try? Removing the lightweight.css.php or replacing it? If you get errors after removing it, your problem lies elsewhere...

yes i tried both and as said every other theme installs fine

Bob Meta 05 Aug 2013 20:49

I apologize if this has been asked earlier, but I could not find it while scanning through earlier posts. I have installed this style for our forums and it works perfectly and had no issues with the install. However, I can't find a "register" button anywhere on this style, so new users need to go to the Full Site in order to register. Am I missing something?

Thank you for the style!

Currently using vB 4.2.1

clayt101 06 Aug 2013 22:36

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2423865)
just install this one as a new desktop style

Pretty new with this, but I wanted to give it a shot...

I think I did everything correctly...I put the contents of the "upload" folder on their corresponding folders on my FTP site.

I tried making it both a desktop style and a mobile style; however, both times I got the error saying it was made for 4.1.8.

I went into the xml file and changed it to 4.2.1....will that mess anything up (saved as a mobile style)?

dartho 06 Aug 2013 23:00

That shouldn't mess things up - but you have an option to ignore version when importing, although there might be changes since 4.1.8 not compatible with 4.2.1

@Bob Meta - sorry, I never did the registration screens

Bob Meta 07 Aug 2013 18:27

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2437568)
@Bob Meta - sorry, I never did the registration screens

Thank you for the response! I did notice that first time users will see the "If this is your first visit, be sure to check out...etc" message, and that does include a registration link. The registration form appears to be functional, although formatting is a bit off.

Do you have plans to add a more permanent registration link/page in the future?

Edit: I would like to add that despite not having a registration link, I still far prefer this mobile style over vb default. It's faster and MUCH easier to navigate.

rughis 08 Aug 2013 09:46

Quote:

Originally Posted by rughis (Post 2419926)
Can I do something to fix?
I don't use vB Mobile Style. Uninstalling it can fix the problem or I have to do something else?

Thank you for your help

Hi Dartho, I've tried to further understand the problem, but without success :(

I deleted vB Mobile Style and I reinstalled the lightweight style from scratch, but now I receive the message "Array" on whoisonline.

Edit: SOLVED!!!

http://www.vbulletin.org/forum/showp...postcount=1061

heyzeus909 10 Aug 2013 03:14

Is there any way for an option to upload/attach pictures? A 'manage attachments' button, or a link - anything would be great.

dartho 10 Aug 2013 12:56

adding attachments is already an option...

heyzeus909 10 Aug 2013 23:15

I only see the option when submitting a new thread, not when replying.

Example

trigatch4 13 Aug 2013 21:39

Any chance you would update your vB 3.8.7 style to look more like this?

I've been scouring the web for days looking for a suitable 3.8.7 mobile style but pretty much everything is horrendous and our site is too large and customized to move to 4.X+

Would pay to have this done...


All times are GMT. The time now is 10:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.