vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=228112

Anseur 21 Nov 2009 19:06

Assuming you mean the error log I have access to via my hosts cpanel interface, the white page does not generate an error in there at all.

here's the contents of the php file. (dkp.php)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Lynne 21 Nov 2009 19:31

Take this line out of your template and see if it works:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You may have to register the $show variable also - I can't remember if that one is required, but you might try it. (And please use the code tags for code, not quote tags.)

As for error_logs, I have no idea where they are in cPanel, I just know I get mine from a logs folder where the access_logs are also kept.

Anseur 21 Nov 2009 19:37

Ok, did that, but I'm afraid it dosen't help.

happens in both IE8 and Firefox 3.5

I dunno if it is suppose to help, but I even rebuilt the styles from the ACP after the change and it still didn't change.

Lynne 21 Nov 2009 19:39

You did what? I suggested a couple of things (remove the code, register the variable).

edit: It works just fine for me if I remove the line I suggested you remove.

Anseur 21 Nov 2009 19:52

I think you edited your post. I did what you suggested before you edited your post. (remove the iframe)

I'm afraid I dont understand what "register the $show variable" means.

I know where the error logs are in cpanel, they are just called "error logs" (I know the log works because the live version of my site generates a few errors sometimes with one of the less used styles) and they dont generate an errors relating to this custom page.

Lynne 21 Nov 2009 20:00

And I edited my post while you were writing your post again. It works just fine for me if I remove that line from the template. I get a page that just says "MCO DKP" (then new line) "The MCO DKP System".

Anseur 21 Nov 2009 20:08

ok, can you confirm the iframe is what breaks it for you? (you doing this to your own test site or something?) ie, does it go white while logged out if you add the iframe?

thanks for your time.

Lynne 21 Nov 2009 20:12

It goes white if I logout if I add the iframe, yes. That line is definitely the problem. I also get an error when logged in with that line (cannot find/25manwrathplus).

Anseur 21 Nov 2009 20:50

Ok, Can't immagine why an iframe would do that.

Well thanks for your time anyway.

Parture 21 Nov 2009 20:55

What's the CSS page for this page? Is it vbulletin.css

Lynne 21 Nov 2009 21:39

Quote:

Originally Posted by Anseur (Post 1918480)
Ok, Can't immagine why an iframe would do that.

Well thanks for your time anyway.

Did you add the template to the MASTER STYLE or just to one of your styles? And is that style the default style for unregistered users?

Quote:

Originally Posted by Parture (Post 1918486)
What's the CSS page for this page? Is it vbulletin.css

It's all the defaults that you get from the headinclude template. Yes, vbulletin.css is one of them.

Anseur 21 Nov 2009 21:55

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 1918511)
Did you add the template to the MASTER STYLE or just to one of your styles? And is that style the default style for unregistered users?

Of course! Your a genius! I could kiss you right now! (but I wont!)

a thousand thankyous!

EidolonAH 24 Nov 2009 13:50

Can anyone please help me to understand why the html tags such as h2 ul and li are not working in my custom pages?

This is the TOS page:
http://www.eidolonmh.com/vbskinsxtre....php?styleid=3

This is how it's coded:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Lynne 24 Nov 2009 15:55

Quote:

Originally Posted by EidolonAH (Post 1920085)
Can anyone please help me to understand why the html tags such as h2 ul and li are not working in my custom pages?

They are working as defined - both of these are from the reset-fonts.css file:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If you want it different, give it a class and define it yourself.

Calash 25 Nov 2009 15:34

Perfect, thank you so much for posting this.

I do have a general question. For my eFiction bridge mod I have been exporting the templates into variables that I can then use in the external template system. I figured out how to make this work by using the following code.



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This ends up being a lot of repetitive code. Is there a better way to get the templates into the variables?


All times are GMT. The time now is 10:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.13
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.