vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249277

Amadeusmq 25 Nov 2011 23:54

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271958)
@Amadeus - Sorry, that is very unlikely to happen

Ok, then how about settings where you could indicate various forum IDs where the addon would switch automatically to the 'default site style', but then switch back to the 'light style' when not in those forums.

Or, is that not possible with the vbulletin addon API?

dartho 26 Nov 2011 00:27

vBulletin can by default Force forums to styles in the forum properties

Amadeusmq 26 Nov 2011 00:53

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271972)
vBulletin can by default Force forums to styles in the forum properties

Ah, I didn't know that. I'll check it out.

thenamesgould 26 Nov 2011 10:52

Quote:

Originally Posted by Filgga (Post 2269438)
I doubt, when someone goes to the page /private.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The sender of the Private Message is not displayed, you end up getting 'Array' as the sender.

Probably this' facing me alone?

I'm also getting "Array" in place of the forum member's names whose birthday it is, at the bottom of the main home forum.

thenamesgould 26 Nov 2011 10:58

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271601)
Also, to get rid of the vertical smilies in new replies etc, delete the contents of the editor_clientscript template and replace the contents of the editor_ckeditor template with that of the editor_toolbar_offtemplate

If I do this, then hit Reply ... the message that I'm replying to appears like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


But on the upside, it does retain the line breaks when I do the post. So if those random <br />'s could be removed, I think that would solve my main problem with the style.

thenamesgould 26 Nov 2011 11:06

Ahh, hold on - noticed a couple more issues with that fix. The quoted text has a problem too ... a smiley in it appears like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Rather than an actual image.

And if I go to edit the post then I get this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


dartho 26 Nov 2011 11:26

Quote:

Originally Posted by thenamesgould (Post 2272081)
If I do this, then hit Reply ... the message that I'm replying to appears like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


But on the upside, it does retain the line breaks when I do the post. So if those random <br />'s could be removed, I think that would solve my main problem with the style.

But it did not have this problem before making those chnages? If this is the case, try reverting the editor_clientscript template. For what its worth, I've never been able to reproduce the errant "<br />" problem, so I think it's a combination of factors causing it - makes it hard to pin down

hhumas 26 Nov 2011 12:53

can i get this for vb 4.1.4

thenamesgould 26 Nov 2011 23:14

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2272091)
But it did not have this problem before making those chnages? If this is the case, try reverting the editor_clientscript template. For what its worth, I've never been able to reproduce the errant "<br />" problem, so I think it's a combination of factors causing it - makes it hard to pin down

No, it's not an issue before those changes.

Just gave that a go and it didn't make any difference - the "<br />"s still appear.

tafreeh 28 Nov 2011 04:05

Is there any way to prevent showing thread content text format ? ?

coz, in my forum ppl likes to use different color and bigger text that does not really looks good on this theme.. Is there any way not to show txt format and just to show simple text... ??

CILGINKRAL_ 29 Nov 2011 11:10

vBulletin 4.1.8 version that is compatible?

Robru 29 Nov 2011 18:58

When someone goes to the end of forum.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The birthday users are not displayed, you end up getting 'Array'.

Bounce 29 Nov 2011 21:35

Quote:

Originally Posted by Robru (Post 2273117)
When someone goes to the end of forum.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The birthday users are not displayed, you end up getting 'Array'.

http://www.vbulletin.org/forum/showt...97#post2271597 worked for me :erm:

edit : sorry that was to sort pm's lol

dartho 29 Nov 2011 22:04

Quote:

Originally Posted by thenamesgould (Post 2272080)
I'm also getting "Array" in place of the forum member's names whose birthday it is, at the bottom of the main home forum.

Edit the FORUMHOME template and search for the birthday block (Starts with <vb:if condition="$show['birthdays']"> and ends with teh next </vb:if>), remove it and replace with. You can then revert the forumhome_birthday_bit template (which should actually remove it as it is no longer used)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Robru 30 Nov 2011 08:24

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2273172)
Edit the FORUMHOME template and search for the birthday block (Starts with <vb:if condition="$show['birthdays']"> and ends with teh next </vb:if>), remove it and replace with. You can then revert the forumhome_birthday_bit template (which should actually remove it as it is no longer used)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Perfect! Works very good! :)


All times are GMT. The time now is 15:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.