vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=324885

BadgerDog 08 Apr 2017 12:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585010)
That's strange even if it's a common database error in posts with apostrophe. But I used the normal vB cleaner code: $title = $db->escape_string($vbulletin->GPC['title']);

Can you give me the original link to the video to test it on my own?

Sure.. here you go... :)

https://www.youtube.com/watch?v=tPS_X4Wc5ko

Also, did a brief test on your new addition of "Simple Coments" (see attached) and it seems to work fine so far. :up:

Is there any way for the Admin to delete comments that may be inappropriate?

Also, note that double thumbnails are still appearing for videos ..

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 12:23

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585011)

Thank you. I'll check it after a short nap. I'm not so young anymore and need 1 hour rest at afternoon :)

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585011)
Is there any way for the Admin to delete comments that may be inappropriate?

Owner of comment and those with permission "Can Moderate" can delete comments

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585011)
Also, note that double thumbnails are still appearing for videos ..

Regards,
Doug

As I said yesterday is a bug coming from slider if the slides are less than 4. Instead to try to debug it I prefer to change it with another one.

BadgerDog 08 Apr 2017 12:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585012)
Thank you. I'll check it after a short nap. I'm not so young anymore and need 1 hour rest at afternoon :)

Thanks Chris ...:)

Heck. I'm almost 70, so get with the program .. :p

I won't try to upload anything new until I hear back from you ..

Here's a separate question for you?

What is the right arrow for.. I can't seem to make it do anything?

Regards,
Doug

lillylissy 08 Apr 2017 12:31

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585012)
As I said yesterday is a bug coming from slider if the slides are less than 4. Instead to try to debug it I prefer to change it with another one.

Which Slider? I would like also the Slider! :p

Good News !!
by paradoxG(r)eek
08 Apr 2017 12:33

Good News !!!

Have changed the text in mail post. Finally the features marked as PRO version there, should be FREE !!. After 11 years and with more than 50 Free addons, there is no sense to have a paid one. So the next version will has:
  • Extra Providers
    • Facebook
    • LiveLeak.com
    • OpenLoadMovies.com
  • Videoplayer with support for prevideo ads
  • Better carousel for latest videos at top
  • Video search in multiple providers
  • Many notifications (Follow category, follow user etc)
  • Brand free
Also, as I promised to some good people here, I'll release the same version for vB3.8

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 12:34

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585013)
What is the right arrow for.. I can't seem to make it do anything?

Regards,
Doug

That arrow is standard vB code. A button to Open/Close the sidebar.

BadgerDog 08 Apr 2017 14:08

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585016)
That arrow is standard vB code. A button to Open/Close the sidebar.

Ok.. thanks.. :)

I don't use sidebars and they aren't even turned ON in our vBulletin?

This arrow doesn't appear anywhere else on any other vBulletin screen except within Video Club.

I just thought I'd let you know that ..

Regards,
Doug

ver. 1.1.1 available for download
by paradoxG(r)eek
08 Apr 2017 15:34

A small update to fix a database error. Please download ver. 1.1.1 and upload only the file video_usercp.php

The next upgrade will includes the follow features:
  1. Extra Providers
    1. Facebook
    2. LiveLeak.com
    3. OpenLoadMovies.com
  2. Videoplayer with support for your own Ads
  3. Better carousel for latest videos at top
  4. Video search in multiple providers
  5. Many notifications (Follow category, follow user etc)

BadgerDog 08 Apr 2017 15:48

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585023)
A small update to fix a database error. Please download ver. 1.1.1 and upload only the file video_usercp.php

Confirmed... :up:

Added new video from YouTube without a problem... :)

It even picked up the thumbnail from the old 2015 video just fine, although I chose to overwrite it with a custom one of my own...

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 15:54

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585024)
Confirmed... :up:

Regards,
Doug

Thank you for your reports Doug

ver. 1.1.2 available for download
by paradoxG(r)eek
08 Apr 2017 18:22

Not a superior feature in ver. 1.1.2 but something that makes your site looking more professional. A duplicate check when fetching the video. If it exists the user will gets an error message and will be redirect to homepage.

To upgrade:
  1. Download ver. 1.1.2
  2. Upload video_usercp.php
  3. Import product-videoclub.xml

lillylissy 08 Apr 2017 19:42

Christos, is there a solution to make the Videocode iframe variable?

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:04

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585034)
Christos, is there a solution to make the Videocode iframe variable?

Can you give me an example? Do you mean to extract from iframe code only the URL or something else?

To extract the URL a working code is:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


lillylissy 08 Apr 2017 20:08

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585035)
Can you give me an example?

Yes of course: https://baeckerei-lieb.de/video.php?do=viewvideo&id=39

The video window is too broad on my site.

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585036)
Yes of course: https://baeckerei-lieb.de/video.php?do=viewvideo&id=39

The video window is too broad on my site.

Can you try this file and let me know if works or not.

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:18

Works :) I seen it........ But the slider does not works :(

lillylissy 08 Apr 2017 20:20

Where is a slider? I asked already once for it.

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:20

1 Attachment(s)
Try this file to check the slider

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:21

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585039)
Where is a slider? I asked already once for it.

Those vertical videos must be horizontal and sliding. Maybe because i had 4 per pass while your width is smaller. I changed to show 3 per pass.

lillylissy 08 Apr 2017 20:23

No. No Slider.

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:24

See "Similar Videos" at https://www.cmsbulletin.com/demo/vb4...viewvideo&id=1
That is a carousel (slider)

lillylissy 08 Apr 2017 20:26

I know that. I saw it on the demo.

lillylissy 08 Apr 2017 20:27

On my site unfortunately no Carousel.

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:28

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585042)
No. No Slider.

hmmm........ Give me time tomorrow morning to check it. As I seen you're using mootools a javascript framework similar to jquery but sometimes there are conflists when both of them are on the same page.

Don't worry. I'll find a solution, be sure for it.

lillylissy 08 Apr 2017 20:29

Ok Christos. Thank you very much!

paradoxG(r)eek 08 Apr 2017 20:31

Gute Nacht !! The old man is going for "hrrr.... hrrrr....... hrrrrrrrrr" :)

lillylissy 08 Apr 2017 20:35

Gute Nacht!

BadgerDog 08 Apr 2017 22:53

1 Attachment(s)
Installed 1.1.2 for testing... :)

Tried to upload a video that already existed in Video Club...

Preventing that happening works fine..:up:

Got a message as per attached pic..

Suggestion: The message happens so fast then disappears, perhaps have the message halt and require the user to click on something to continue, which gives them more time to read what it says.

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 07:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585045)
On my site unfortunately no Carousel.

Can you try with this file to see if slider works?

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 07:56

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585050)
Suggestion: The message happens so fast then disappears, perhaps have the message halt and require the user to click on something to continue, which gives them more time to read what it says.

Regards,
Doug

I think that somewhere there is a vB setting where you can set the delay for redirection messages. Halt messages are for long messages or messages required action (eg error login with action to remind password). Is not wise to set a halt message here. The message is very short and easily readable.

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 08:33

1 Attachment(s)
@lillylissy

Better try with this file. As I seen you're using nivo-slider in your site and maybe that's the reason of the conflist.

Make a test on this page https://baeckerei-lieb.de/video.php?do=viewvideo&id=39 and not in the homepage.

lillylissy 09 Apr 2017 08:39

Good morning! I imported the product. Unfortunately none carousel.

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 09:05

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585058)
Good morning! I imported the product. Unfortunately none carousel.

I'll see if I can use the same slider (nivo).

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 09:11

1 Attachment(s)
Give one more try with this file.

lillylissy 09 Apr 2017 09:23

No, sorry.

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 09:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585061)
No, sorry.

Ok. Go back to original as I seen that the video extends the width again.
But your page is heavy with many jquery plugins from different frameworks and also includes a slider at the top. So it will not be easy to find something working there.

Don't know if you can temporary disable nivo slider at least to know where the conflist is.

lillylissy 09 Apr 2017 09:44

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585062)
Ok. Go back to original as I seen that the video extends the width again.

Yes, I tested temporarily whether this code functions in additional.css. Because of coming updates. Unfortunately not.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


lillylissy 09 Apr 2017 09:48

The new product imports. Without effect. But no concern. The carousel is not sooo important for me.

lillylissy 09 Apr 2017 09:58

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585062)
But your page is heavy with many jquery plugins from different frameworks and also includes a slider at the top.

That is correct.
I was the opinion that
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in the jquery-code nevertheless functions.

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 10:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585065)
That is correct.
I was the opinion that
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in the jquery-code nevertheless functions.

In the last file, not only I added noConflist but ever more I renamed the var from $ to j but unfortunatelly didn't worked. Keep in mind that what makes things worst is the use of the outdated YI from vBulletin.

Please import the attached xml. I've added an option (Videoclub-> General Options) to hide the similar videos. At least to avoid messing your page.

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 10:24

@lillylissy
And if you don't mind, a friendly suggestion. In high resolution monitors your pages appear far left something not so good. Maybe is better to change doc left and right margins to "auto"?

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 10:27

@elsa23

As I seen you online here. Don't think that I forgot your issue. Now I'm working on manually adding videocode (and video details). Not uploads but just entering embed code from non supporting providers.

lillylissy 09 Apr 2017 10:28

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585067)
@lillylissy
And if you don't mind, a friendly suggestion. In high resolution monitors your pages appear far left something not so good. Maybe is better to change doc left and right margins to "auto"?

Thank you for your suggestion. Where I must adjust that? It is already so long time ago.:confused:

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 10:31

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585069)
Thank you for your suggestion. Where I must adjust that? It is already so long time ago.:confused:

Styles & Templates-> Style Manager-> Click Go on Style Variable Editor of your active style.
Scroll down to Global-> doc margin
Left and Right must be auto

lillylissy 09 Apr 2017 10:36

Ak okay I see it. But it is not a work for the instant. It must be adapted then everything.

lillylissy 09 Apr 2017 10:39

So, new product imported. Mootools comment out. But no effect.

The new adjustment possibility in general option is perfect!

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 10:54

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585072)
So, new product imported. Mootools comment out. But no effect.

The new adjustment possibility in general option is perfect!

....lol.... Well your page is a collection of jquery loads:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

.....and if you add my jquery-1.10.2.min.js you can find the reason of the conflist.

Anyway, when I'll finish this mod I'll try to find a solution for you.

lillylissy 09 Apr 2017 10:59

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585073)
....lol.... Well your page is a collection of jquery loads:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

.....and if you add my jquery-1.10.2.min.js you can find the reason of the conflist.

Anyway, when I'll finish this mod I'll try to find a solution for you.

Yes, I thought it give older addons, which do not interpret 1.10.2 etc.
There I thought probably falsely. :o

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 11:03

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585075)
Yes, I thought it give older addons, which do not interpret 1.10.2 etc.
There I thought probably falsely. :o

https://blog.jquery.com/2014/07/03/d...ery-latest-js/

As it says in bold letters "Donít use jquery-latest.js on a production site." And this is totally correct. Causes many errors.

BadgerDog 09 Apr 2017 11:10

1 Attachment(s)
Just for information, I'm running 1.1.2 and I believe I have at the bottom what is being referenced as "the carousel" on my site I'm testing Video Club with? (see pic)

Regards,
Doug

lillylissy 09 Apr 2017 15:13

1 Attachment(s)
I tested it out. I dont think its a problem with jquery. anyway... I dont know.

The representation of the Videos looks somewhat unpleasant. See attachements. Perhaps is there a solution?

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 15:36

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585081)
I tested it out. I dont think its a problem with jquery. anyway... I dont know.

Never said that for sure is a jquery error, or a mootools or anything else specific. Only by disabling one by one you can find what causes the conflist.

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585081)
The representation of the Videos looks somewhat unpleasant. See attachements. Perhaps is there a solution?

I know this issue and I'm working on it. It breaks the line when video blocks are not having the same height. And this happens when the title gets a second line. Currently I trimed the title to 40 characters to avoid long titles but as your interface is shorten maybe needs adjustment. But don't do anything. In a couple of hours I'll release a fix for it.

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 15:51

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585081)
I tested it out. I dont think its a problem with jquery. anyway... I dont know.

The representation of the Videos looks somewhat unpleasant. See attachements. Perhaps is there a solution?

Can you try with this file to see if the listing will be ok?

lillylissy 09 Apr 2017 16:04

Yes, it Looks very good! Thank you!

ver. 1.2.0 available for download
by paradoxG(r)eek
09 Apr 2017 18:16

Extra Feauture !!

With ver 1.2.0 you can add manual any video code you want. This means that you can include in your site almost any video that exists in the web and provides embed code.

To upgrade:
  1. Download ver. 1.2.0
  2. Import product-videoclub.xml
  3. Upload:
    1. video_usercp.php
    2. videoclub/includes/functions.php
    3. the full folder videoclubs/tabs

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 18:27

PS: I'll appreciate if you rate Video Club. Anything you like. What matters is the amount of ratings.

lillylissy 09 Apr 2017 19:29

Thank you Christos. I will test it tomorrow.

lillylissy 09 Apr 2017 19:58

1 Attachment(s)
A small suggestion.
It would be more clearly, if "similar videos" displays not among themselves.

Good night!

paradoxG(r)eek 09 Apr 2017 20:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585091)
A small suggestion.
It would be more clearly, if "similar videos" displays not among themselves.

Good night!

Upload this file and it will solves the problem. I forgot to check it as slider is something that I need to work again on.

To show duplicate entries (other than the current video) is a bug of the slider when the slides to show are less the minimum amount (4).

Goodnight and thank you for your valueable feedback.

BadgerDog 09 Apr 2017 21:06

Updated to v1.2.0 for testing..

elsa23 09 Apr 2017 23:48

Hi, I tried embed code here, but does not work with mine
https://www.cmsbulletin.com/demo/vb4...iewvideo&id=31


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 07:12

Quote:

Originally Posted by elsa23 (Post 2585096)
Hi, I tried embed code here, but does not work with mine
https://www.cmsbulletin.com/demo/vb4...iewvideo&id=31


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Works fine: http://www.cmsbulletin.com/demo/vb42...iewvideo&id=31

The problem is that I had turn ON SSL, while the video is normal http://

Turning off SSL in my site works.

lillylissy 10 Apr 2017 09:51

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585083)
Can you try with this file to see if the listing will be ok?

Hello!

In video_usercp is the same "problem" with the listing.:)

paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 12:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585108)
Hello!

In video_usercp is the same "problem" with the listing.:)

Import this file

lillylissy 10 Apr 2017 12:26

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585109)
Import this file

Thank you. :up:

elsa23 10 Apr 2017 13:44

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585103)
Works fine: http://www.cmsbulletin.com/demo/vb42...iewvideo&id=31

The problem is that I had turn ON SSL, while the video is normal http://

Turning off SSL in my site works.

Great job, thank you
In my local test forum (wamp/windows) nothing work, I will test it soon on live forum

BadgerDog 10 Apr 2017 15:28

1 Attachment(s)
Just continuing testing with 1.2.0 ... :)

I noticed that the UserGroup permissions setting for Admin Group allows anyone with that designation to be able to access the Video Club, even when all of the option settings are OFF.

Perhaps that's by design?

I checked other use groups and vBulletin does block them from using Video Club (no permissions error) if their options are OFF, so it appears to work other then the Admin group.

Second, a small type spelling error, which also appears in some other screens as well.. ;)

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 15:37

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585120)
Just continuing testing with 1.2.0 ... :)

I noticed that the UserGroup permissions setting for Admin Group allows anyone with that designation to be able to access the Video Club, even when all of the option settings are OFF.

Perhaps that's by design?

I checked other use groups and vBulletin does block them from using Video Club (no permissions error) if their options are OFF, so it appears to work other then the Admin group.

Second, a small type spelling error, which also appears in some other screens as well.. ;)

Regards,
Doug

Didn't understood which usergroup exactly has the problem. eg I turn off access for unregistered/not login and they can't access the page:
http://www.cmsbulletin.com/demo/vb42/video.php

BadgerDog 10 Apr 2017 15:43

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585121)
Didn't understood which usergroup exactly has the problem.

Turn OFF any access to Video Club within your Admin User Group option settings and then execute video.php... ;)

On my site, as an Admin, I'm able to access all the functions within Video Club, even though all my user group options for the Admin User Group are set to OFF...

This anomaly ONLY applies to the Admin User Group ..

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 15:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585123)
Turn OFF any access to Video Club within your Admin User Group option settings and then execute video.php... ;)

On my site, as an Admin, I'm able to access all the functions within Video Club, even though all my user group options for the Admin User Group are set to OFF...

This anomaly ONLY applies to the Admin User Group ..

Regards,
Doug

Now I understand what do you mean. Ok, upload this file to admincp/ directory but the restriction here is useless as admincp is accessing only by Admins.

Also, even now, the restriction applies to "Categories" menu only as other 2 (General Options and PM Options) are controlling by vBullerin engine.

paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 15:56

1 Attachment(s)
Also upload this file to modcp/

BadgerDog 10 Apr 2017 16:02

Thanks Chris.... :)

It's not a big deal, since I'm the ONLY Admin, so it's an academic fix for me ..

I've found another anomaly ....

Note this video...

https://www.youtube.com/watch?v=xUBvrCACNDQ

It's text title is NFM Treasure Gun - The "Japanese Garand" WWII Semi-Auto Rifle

Unfortunately, when you import it into Video Club, the "" quotes, kills the title, leaving it as showing NFM Treasure Gun - The..

You probably need to replace any "" in titles with something that doesn't kill HTML?

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 18:39

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585130)
Thanks Chris.... :)

It's not a big deal, since I'm the ONLY Admin, so it's an academic fix for me ..

I've found another anomaly ....

Note this video...

https://www.youtube.com/watch?v=xUBvrCACNDQ

It's text title is NFM Treasure Gun - The "Japanese Garand" WWII Semi-Auto Rifle

Unfortunately, when you import it into Video Club, the "" quotes, kills the title, leaving it as showing NFM Treasure Gun - The..

You probably need to replace any "" in titles with something that doesn't kill HTML?

Regards,
Doug

Even after cleaning the text the phrase is cut.

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I'll check it more. There is a way to remove at all single and double quotes but this is not the right way.

paradoxG(r)eek 10 Apr 2017 20:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585130)
Unfortunately, when you import it into Video Club, the "" quotes, kills the title, leaving it as showing NFM Treasure Gun - The..

Regards,
Doug

Doug, import that attached file and it will fix that issue.
http://www.cmsbulletin.com/demo/vb42...iewvideo&id=32

BadgerDog 10 Apr 2017 20:53

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585133)
Doug, import that attached file and it will fix that issue.
http://www.cmsbulletin.com/demo/vb42...iewvideo&id=32

Thank you... I'll import the file, but I haven't the time at this moment to test ..

Will advise when I do... :up:

Regards,
Doug

ver. 1.2.1 available for download
by paradoxG(r)eek
11 Apr 2017 18:19

ver. 1.2.1 with some design issues released. Also put back the thumbnail preview that has been removed by mistake.

To upgrade:
  1. Download ver. 1.2.1
  2. Upload video.php and video_usercp.php
  3. Import product-videoclub.xml

BadgerDog 11 Apr 2017 18:23

Updated with thanks to 1.2.1 for testing.. :)

Regards,
Doug

BadgerDog 11 Apr 2017 19:24

Chris... :)

In my opinion, you need to get rid of this "Blue/Grey" shaded text in many areas and just use plain BLACK.

The mod overwrites the default used by any site's user profile code and is very difficult to read on any style other then plain white backgrounds.

I know our site wouldn't be able to go live with it in the present form..

Thanks for listening...

Regards,
Doug

lillylissy 11 Apr 2017 19:29

It would be sufficient perfectly, if all style-modify would effect indicate in additional.css

lillylissy 12 Apr 2017 11:12

For example:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in additional.css
However IDs would be better than classes.

lillylissy 12 Apr 2017 11:29

1 Attachment(s)
on my page it looks in such a way:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


lillylissy 12 Apr 2017 11:33

1 Attachment(s)
with "legend.search"


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You must exchange the color code with your own. :)

lillylissy 12 Apr 2017 12:07

vBulletin admincp -> Styles & Templates -> search in Templates -> search for text -> additional.css -> CSS Templates -> additional.css (double-click) -> put the code to the end -> safe.

paradoxG(r)eek 12 Apr 2017 12:08

I'm coder and not designer :)
In anycase, do any changes you want and I'll include them in the last version.

Never added something (by code) in additional.css. Needs to see how I can do it.

lillylissy 12 Apr 2017 12:11

Do you want to write its own design code for each user? :D

additional.css is the best way for individual design and for updates.

BadgerDog 12 Apr 2017 12:12

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585174)
I'm coder and not designer :)
In anycase, do any changes you want and I'll include them in the last version.

Never added something (by code) in additional.css. Needs to see how I can do it.

Well, I'm not a CCS coder as well and I'd guess that a great majority of board owners aren't either ... :D

Just make he default text color BLACK across the board and you'll solve 90% of the issues... ;)

Currently, your color choices are actually spilling over into other areas of vBulletin pages and messing them up, that have nothing to do with your mod.

Thanks .. :)

Regards,
Doug

lillylissy 12 Apr 2017 12:13

I dont want text color black. additional.css is made for it accurate!

BadgerDog 12 Apr 2017 12:21

It's not personal and I don't have a problem if paradoxG(r)eek wants to set it up so board owners who love to play with CSS want to use his mod that way, but in my opinion, it will narrow the amount of sites who want to use this mod.

If that's the way it ends up and since we're not using mods needing CSS programming, someone let us know so we can uninstall here and move to the other choice which now supports SSL and cosmetically works fine with text colors (and other areas), without having to play with CSS or any other code type work.

Thanks to paradoxG(r)eek for all his work... much appreciated... :up:

Regards,
Doug

lillylissy 12 Apr 2017 12:23

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585174)
I'm coder and not designer :)
In anycase, do any changes you want and I'll include them in the last version.

Never added something (by code) in additional.css. Needs to see how I can do it.

alternatively you can operate with stylevars.

lillylissy 12 Apr 2017 12:26

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585179)
It's not personal and I don't have a problem if paradoxG(r)eek wants to set it up so board owners who love to play with CSS want to use his mod that way, but in my opinion, it will narrow the amount of sites who want to use this mod.

If that's the way it ends up and since we're not using mods needing CSS programming, someone let us know so we can uninstall here and move to the other choice which now supports SSL and cosmetically works fine with text colors (and other areas), without having to play with CSS or any other code type work.

Thanks to paradoxG(r)eek for all his work... much appreciated... :up:

Regards,
Doug

In many addons, it is completely normal to make non-standard adjustments over css or stylevars.

paradoxG(r)eek 12 Apr 2017 12:27

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585180)
alternatively you can operate with stylevars.

Don't know if I got your meaning but I plan to release the last version with normal vb styles. Maybe table system is not the best but at least it works fine with any style.

I understood it with vB3 version. As you can see the interface is not the best but is 100% compatible with any style. Light or Dark.
http://www.cmsbulletin.com/demo/vb38/video.php

PS: Add form does not appears in guest. You can login with demouser1 / demopass1

BadgerDog 12 Apr 2017 12:31

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585181)
In many addons, it is completely normal to make non-standard adjustments over css or stylevars.

Again.... you go girl !!! :D

Whatever floats your boat, but for a mod like this using a standard text interface, it boggles the mind why anyone would need anything except a universal color to handle presentation. Playing games with it has already broken the text color on one standard vBulletin module, that being the Profile screen.

As I said, we're done if this turns into a religious experience for programmers and not something universal and simple for the average board owner..

... and we're done with this discussion and it's paradoxG(r)eek's call, not ours .. ;)

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 12 Apr 2017 12:35

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585173)
vBulletin admincp -> Styles & Templates -> search in Templates -> search for text -> additional.css -> CSS Templates -> additional.css (double-click) -> put the code to the end -> safe.

......lol..... I know how to make it manual. The problem is to auto add it by code :)

lillylissy 12 Apr 2017 12:39

Quote:

......lol.....
???

For this my time is too unfortunate.
This input was not valid for the addon-coder! Here probably still different read.

UNINSTALLED!

paradoxG(r)eek 12 Apr 2017 12:40

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585179)
.....and move to the other choice which now supports SSL and cosmetically works fine with text colors (and other areas), without having to play with CSS or any other code type work.

Yes, really it supports SSL now, even if, before my release, this feature was in PRO version only :)

Quote:

Originally Posted by BadgerDog (Post 2585179)
Thanks to paradoxG(r)eek for all his work... much appreciated... :up:

Regards,
Doug

You welcome Doug. I did the best that I was able todo in just a week, working at least 15 hours a day on this (totally Free) project, without expecting any income. I'll continue working on it and in a few days everything should be finish. But can't break myself working more than 15 days a day and releasing almost 3 updates per day.

paradoxG(r)eek 12 Apr 2017 12:42

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585185)
???

For this my time is too unfortunate.
This input was not valid for the addon-coder! Here probably still different read.

UNINSTALLED!

??? Really didn't understood anything :confused:

BadgerDog 12 Apr 2017 12:48

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585186)
You welcome Doug. I did the best that I was able todo in just a week, working at least 15 hours a day on this (totally Free) project, without expecting any income. I'll continue working on it and in a few days everything should be finish. But can't break myself working more than 15 days a day and releasing almost 3 updates per day.

Take a break partner... get some rest .... :up:

We're only in R&D mode to find the best solution for our members, so we're in no rush at this point ... happy to keep testing and commenting as you release updates.. ;)

We're also happy to make a PayPal donation for your work, once we go public with this type of major new board feature...

Regards,
Doug

lillylissy 12 Apr 2017 12:48

Quote:

Originally Posted by paradoxG(r)eek (Post 2585184)
......lol..... I know how to make it manual.

My comment was for other users. Not for the coder!

Laughing out loud about me? No, thanks.

And now I go girl! :o

BadgerDog 12 Apr 2017 12:50

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585189)
The comment was for other users. Not for the Coder!

Laughing Out Loud about me? No, thanks.

And now I go girl!

It's an old army expression... it's called satire, but you have to be a military veteran pushing 70 years old to be able to relate to it .. :D

Sorry if you felt offended ... ;)

Regards,
Doug

paradoxG(r)eek 12 Apr 2017 12:54

Quote:

Originally Posted by lillylissy (Post 2585189)
The comment was for other users. Not for the coder!

Laughing out loud about me? No, thanks.

And now I go girl!

@lillylissy

When a message is not quoted to someone then is for all, but mostly, for the thread starter.

But bypassing it, "lol" (at least for me), is not something bad. Why to "Laugh on you" (on the bad meaning, something that I never did in my life for anybody)? It was a friendly laugh. Have wrote it at least two times before without any reaction from your side. Maybe today you're not in good mood.

In anycase, the last that I care of is, if you unistalled it or not. But don't want to leave this thread with bad thoughts. Have NO ANY BAD MEANING when I wrote it.


All times are GMT. The time now is 23:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.