vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208324

Saviour 11 Apr 2009 01:29

The latest version of Firefox is 3.0.8...try upgrading your browser.

Bounce 11 Apr 2009 02:05

LOL!!! I'm now gettin,
Quote:

This avatar is already clean
when tryin to clean one, when clearly its not.

Just upgraded to 2.3.2

hambil 11 Apr 2009 02:06

Another attempt (probably my last for a while) at fixing the popup issue. Hope it works for those having trouble.

digicom 11 Apr 2009 02:42

Thanks hambil upgraded and no problems at all :up:

UncoderMom 11 Apr 2009 03:19

Quote:

Originally Posted by hIBEES (Post 1788550)
LOL!!! I'm now gettin, when tryin to clean one, when clearly its not.

Just upgraded to 2.3.2

I'm having this issue too. Also I have it set to one hour to expire and 6 hours later they are still there.

UncoderMom 11 Apr 2009 03:20

Quote:

Originally Posted by Saviour (Post 1788539)
The latest version of Firefox is 3.0.8...try upgrading your browser.

I have the latest version of firefox and I'm getting the same issue. Only in firefox. Template doesnt break in IE.

hambil 11 Apr 2009 03:27

Quote:

Originally Posted by UncoderMom (Post 1788587)
I'm having this issue too. Also I have it set to one hour to expire and 6 hours later they are still there.

They won't expire until the user logs in and sees them.

UncoderMom 11 Apr 2009 03:59

I am logged in. ITs my avatar. LOL been logged in on and off all day and they are still there. Also getting the "This avatar is already clean." notice when I try and clean it. Its dirty but says its clean. Same eggs from early today.

Other users are having issues with cleaning them too, I try and it gives me the same thing it gives them. BUT if I throw something fresh at them and then throw a towel the avatar gets cleaned. weird.

Also I noticed if you throw an egg and then quick reply you cant throw another egg until you refresh the page.

down.low 11 Apr 2009 04:16

Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1788551)
Another attempt (probably my last for a while) at fixing the popup issue. Hope it works for those having trouble.

Thanks a Whole lot, 2.3.3 fixed the pop-up issue for firefox 3.0.8. thanks for a great hack and for taking the time to make it all happen.

UncoderMom 11 Apr 2009 04:42

Okay... I just upgraded to 2.3.3 (just noticed from the pp that there was one).

The FF issue is almost fixed LOL Just the sponge and towel are outside the box with transparent background.

I was able to clean my avatar too. Not sure about the fading yet.

I can also egg, quick reply and egg without refreshing page :)

So, so far... just the pop up still being a little off on the cleaning options! :)

UncoderMom 11 Apr 2009 04:44

Oooh I thought I'd mention... the pop up for me to clean my own avi comes up fine.

Bounce 11 Apr 2009 10:48

Quote:

Originally Posted by hambil (Post 1788593)
They won't expire until the user logs in and sees them.

This avatar has been egged the maximum 0 times :eek:

Thought 0 was to disable ?
Quote:

Maximum Eggings.
Maximum number of time an avatar can be egged. After which all eggings will be denied until some fade with time or are cleared. 0 disables

hoof 11 Apr 2009 14:37

1 Attachment(s)
I was having an issue with the pop up as well and fixed it to my liking. I thought I'd share for those having the same problem :)

Here's what I changed:

Go to adminCP>style manager> and find the "eggav_bit" template
Replace contents with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Now everything displays in the first container with a simple separation on the cleaning section.
Hope this helps, and I hope you don't mind me posting this hambil.
My community loves this modification :)

hambil 11 Apr 2009 16:13

Quote:

Originally Posted by hIBEES (Post 1788759)
This avatar has been egged the maximum 0 times :eek:

Thought 0 was to disable ?

Hmmmm - I'll get that fixed.

hambil 11 Apr 2009 16:14

Quote:

Originally Posted by hoof (Post 1788856)
I was having an issue with the pop up as well and fixed it to my liking. I thought I'd share for those having the same problem :)

Here's what I changed:

Go to adminCP>style manager> and find the "eggav_bit" template
Replace contents with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Now everything displays in the first container with a simple separation on the cleaning section.
Hope this helps, and I hope you don't mind me posting this hambil.
My community loves this modification :)

If it fixes the problem people are having great, I'm all for it :)


All times are GMT. The time now is 23:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.