vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=237404

angeljs 13 Mar 2010 19:49

Thank you, thank you, thank you! You've no idea how much I was wanting this! :D

TCB 17 Mar 2010 00:01

Quote:

Originally Posted by Null Parameter (Post 1999500)
Quote:

i have on question how is possible to remove threadicons at the forums where i have enable the mod?
I'm working on an option right now to do exactly that.

cool! that would make this mod almost perfect

resize
by xony
19 Mar 2010 00:50

Hi, the mod works fine me, but I have a problem, one is to align the images, to make square, deformed tables either wide or tall. thanks.

Jabong82 19 Mar 2010 01:24

Hi is there any way to have it default show on all forums as opposed to entering each individual ID? I have a ton of sub-forums and they are always changing. Thanks again.

Cadellin 19 Mar 2010 22:55

Great mod but all my users are having problems when trying to create a new thread - they're being asked to add a link to the thumbnail even when no thumbnail URL box is available even though thumbnails aren't enabled on that board.

I've uninstalled in the meantime but a fix would be great :)

Thanks

rmxs 19 Mar 2010 23:21

Question..
Is possible to add a border around the image?
something like border:2px black; or image border

Thanks

mitch84 20 Mar 2010 05:49

Quote:

Originally Posted by Cadellin (Post 2006752)
Great mod but all my users are having problems when trying to create a new thread - they're being asked to add a link to the thumbnail even when no thumbnail URL box is available even though thumbnails aren't enabled on that board.

I've uninstalled in the meantime but a fix would be great :)

Thanks

in parameter:
Are Thumbnails Required? NO
Thumbnail Source: first image in post
try and says me, thx

gurler 20 Mar 2010 08:19

thank you. it works fine.

but if the "first image in post" selected, it's not working on [IMG] which shows external images.

another problem is:
may it get the thumbnail form second post, third post or fourth post or later post if no images or attachments available in first post.

Cadellin 21 Mar 2010 00:11

To clarify my settings were:

Are Thumbnails Required: Yes,
Thumbnail Source: User Entered URL

TCB 22 Mar 2010 11:39

1 Attachment(s)
In my forum (where I have activated this mod), it looks like the alignment of the threadthumbnails is wrong. Instead of being aligned to the right, left (or right) from the threadicon, it is placed somewhere in the middle, forcing the rest of the row to be placed on the next line.

I have tested this on a new, non altered style with the Automatic Template Edits enabled.

TCB 25 Mar 2010 19:52

Does anyone have this one working properly?

Null Parameter 25 Mar 2010 22:01

Quote:

Originally Posted by TCB (Post 2010212)
Does anyone have this one working properly?

Yes, there are plenty that have posted saying it is working, and others that I have talked to saying the same thing. For example:

Quote:

Originally Posted by akvaryumforum (Post 1996345)
The problem solved, now it's workin like a charm for me. :)

Quote:

Originally Posted by Mike_K (Post 1997118)
Perfect... and nominated!

Quote:

Originally Posted by shooptek (Post 1998122)
This is awesome, but I wish there was a way to separate the titles of the thread and the information about it a few pixels away from the thumbnail, as it looks a bit akward. Any clues?

Quote:

Originally Posted by rmxs (Post 1999291)
Hello,

Mod works :)


Null Parameter 25 Mar 2010 22:08

Sorry for the really long delay. I've been working on my own stuff, and as I said, I'm doing this all out of the kindness of my heart, because I don't even have a vB4 Forum.

Quote:

Originally Posted by Jabong82 (Post 2006189)
Hi is there any way to have it default show on all forums as opposed to entering each individual ID? I have a ton of sub-forums and they are always changing. Thanks again.

That's something I could definitely look into adding and shouldn't be too difficult.

Quote:

Originally Posted by Cadellin (Post 2006752)
Great mod but all my users are having problems when trying to create a new thread - they're being asked to add a link to the thumbnail even when no thumbnail URL box is available even though thumbnails aren't enabled on that board.

I've uninstalled in the meantime but a fix would be great :)

Thanks

Hmmm...... So you're saying that you have Thumbnails Required, but you don't even have thumbnails activated on that forum?

Quote:

Originally Posted by rmxs (Post 2006767)
Question..
Is possible to add a border around the image?
something like border:2px black; or image border

Thanks

Yep:
border-width:2px;border-color:black;

Quote:

Originally Posted by gurler (Post 2006915)
thank you. it works fine.

but if the "first image in post" selected, it's not working on [IMG] which shows external images.

another problem is:
may it get the thumbnail form second post, third post or fourth post or later post if no images or attachments available in first post.

Not sure exactly what you mean by external images, I only ever used images hosted on other sites when I did my testing. And I'm sorry to say it, but getting the image from other posts really isn't possible.

Quote:

Originally Posted by TCB (Post 2008037)
In my forum (where I have activated this mod), it looks like the alignment of the threadthumbnails is wrong. Instead of being aligned to the right, left (or right) from the threadicon, it is placed somewhere in the middle, forcing the rest of the row to be placed on the next line.

I have tested this on a new, non altered style with the Automatic Template Edits enabled.

What version of vB4 are you using? It's possible that the templates differed between versions and could mess with the Auto-Edits.

Cadellin 27 Mar 2010 20:46

Quote:

Originally Posted by Null Parameter (Post 2010258)

Hmmm...... So you're saying that you have Thumbnails Required, but you don't even have thumbnails activated on that forum?

Yeah - my users are getting a "Thumbnail Required" error when trying to create threads in forums that don't have thumbnails enabled.

Verionia 04 Apr 2010 21:35

This is working for me, but I wanted to know if I can increase the height of .threadbit .alt { because there's a big gap from where the image stretches it.


All times are GMT. The time now is 00:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.