vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=118007

Tic Tac Toe Game
by Atakan KOC
08 Jun 2006 12:33

3 Attachment(s)
Tic Tac Toe

Installation

Installation in two easy steps:

1. Upload all the files from the "files" directory in this zip into your forums directory.

2. Import product-tictactoe.xml as a product. (Via "Plugin System" > "Manage Products" > "Add/Import Product" in your Admin CP.)

Upload


tictactoe.php == forum/tictactoe.php
ex.gif == forum/images/ex.gif
oh.gif == forum/images/oh.gif
nothing.gif == forum/images/nothing.gif

Template Change

Template: navbar

now open your navbar template:
Admincp >> Styles & Templates >> Style Manager >> *template* >> navbar

Find this code


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Place under it


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Orginal Source
http://www.dynamicdrive.com/dynamici.../tictactoe.htm

Vbulletin 3.0 Version
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=83401

Vbulletin 3.5.0 Version
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=117915

SaN-DeeP 09 Jun 2006 03:03

can we add the same to v3arcade ?

Synergy 14 Aug 2006 07:37

Funny , Thanks...

1SRT8-2NV 05 Jan 2007 02:07

Works great on my 3.6.4!!

deezelpope 08 Mar 2007 17:44

Nice!!! Thanks!! "Installed":D

koby411 29 Jul 2007 15:11

Everytime I try to go to test it.. it gives a pop up error saying you can't move here..

Help please?

xsamet 29 Jul 2007 17:42

Thanks

Teşekkürler üstad....

SuperTaz 01 Aug 2007 06:39

I had to alter the navbar edit a bit to get it to work. What I did is in red. It works great now. Installed.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


ArnyVee 29 Apr 2008 17:42

This works great on my 3.6.8 p2 forums. Gave it a little Disney twist replacing the X's with Mickey and O's with Donald. :)

ArnyVee 29 Apr 2008 18:30

Can you have this so that only members can play?

SVTCobraLTD 29 Apr 2008 18:36

Quote:

Originally Posted by ArnyVee (Post 1502452)
Can you have this so that only members can play?

If you use "if" conditions and make only the members have access to the link then only members can play.



Anyway to add this to an existing arcade? ibProArcade?

ArnyVee 01 May 2008 00:20

Quote:

Originally Posted by SVTCobraLTD (Post 1502460)
If you use "if" conditions and make only the members have access to the link then only members can play.

Can you help me with this? Where/how do we place the "if" conditions?

SVTCobraLTD 08 May 2008 04:08

I believe this what you need to do. Find where you have added the link to the game and add before it:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and then after it add
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Maybe someone can verify this is correct but I am pretty sure it is.

ArnyVee 18 Jun 2008 02:31

Thanks for the info, by the way.

My "Disney" version of the Tic-Tac-Toe game is working great still. Do we need (and are there plans) for a 3.7.1 version of it?

Anyone know of any other 'basic' type of games like these? Maybe crossword puzzles, word finds, hangman, etc?

DobieGillisİ 24 Aug 2009 17:47

installed. Works on 3.8.2. Noice!


All times are GMT. The time now is 00:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.13
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.