vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=180741

Country Flag Gif's
by Cobro
28 May 2008 02:41

3 Attachment(s)
This is not my work but i got these flags from my friend made them and he uses them on his forum and i just wanted to share it with you these are gif's so they are moving very cool just check them out and tell me what you think

https://www.vbulletin.org/forum/external/2008/05/3.gif

hope you enjoy

Charlie98902 28 May 2008 02:50

What does this actually do besides put animated gif's somewhere?

Cobro 28 May 2008 02:51

you have to get a plugin that puts the flag in postbit and stuff like that i just wanted to share the gifs

veenuisthebest 28 May 2008 04:12

toooo beautifulll.. i am really loving this. the animation is just perfect :up:

7lanet 28 May 2008 04:44

1 Attachment(s)
Please nominate images on behalf of the State
And replacement of the old name

For example
United States = United States.gif
from flag_us.gif for United States.gif
from flag_ye.gif for yemen.gif
I give her to me

look file

ShawneyJ 28 May 2008 08:12

wow sweet, i already have most of these. but lets see which ones i havent got ;)

wWw.Fun2Wii.Com 28 May 2008 10:18

Quote:

Originally Posted by 7lanet (Post 1533682)
Please nominate images on behalf of the State
And replacement of the old name

For example
United States = United States.gif
from flag_us.gif for United States.gif

I give her to me

look file


The same request

Thank

sensimilla 28 May 2008 16:43

The graphics are stunning, thanks alot!

Phr34q 28 May 2008 17:47

In the spirit of our hero Snoop dog, shiznizzle brotha!

/me clicks installed *

Thanks a bunch, good idea sharing it here :)

iogames 28 May 2008 17:51

Can I ask your friend how he made them? quite a job I see

MadK 28 May 2008 18:57

Thank you, very nice flags! :)

ammoskumar 28 May 2008 19:14

Quote:

Originally Posted by megabyte366 (Post 1534153)
I took flag's and applied to this code and it works.


Flags Install File - Country Only

1. Create Flags Profile Fields:

Go to AdminCP > Profile Fields > Add new Profile field > Single Select Menu
Title - Country Flag
Description - Select your Country Flag
Options - [copy and paste list of countries in country_flags_list.txt to this option field]
Set Default: None
Editable By User: Yes
Display Page: Edit Profile

Write down your field number, ie field8


2. Edit the postbit_legacy template:

Go to AdminCP > Styles & Templates > Style Manager
In your template list on the right select Edit Templates from the dropdown menu of the desired template
Double click Postbit Templates
Double click postbit_legacy

FIND:

<div>
$vbphrase[posts]: $post[posts]
</div>

BELOW, ADD:

<!-- / flags start -->
<div>
<if condition="$post[fieldX]"><img src="images/flags/$post[fieldX].gif"></if>
</div>
<!-- / flags end -->


Change X to the field id for your country flag.
ie, if your country flag is field8 the code will look like this:
<!-- / flags start -->
<div>
<if condition="$post[field8]"><img src="images/flags/$post[field8].gif"></if>
</div>
<!-- / flags end -->


3. Upload the folder flags to the images directory of your forum.

hey brother any demo on this i follow ur instruction but its not showing on postbit legacy??

plz help me on this..

Kaleem 28 May 2008 19:18

Quote:

Originally Posted by ammoskumar (Post 1534298)
hey brother any demo on this i follow ur instruction but its not showing on postbit legacy??

plz help me on this..

Try both post_bit and postbit_legacy.

Soup^Dragon 28 May 2008 19:19

will only work if you are using postbit legacy, try the same in the postbit template

ammoskumar 28 May 2008 19:51

k ill do right now...

ammoskumar 28 May 2008 19:55

Quote:

Originally Posted by LightInClouds (Post 1534303)
Try both post_bit and postbit_legacy.

i tried both and still not coming up.... i have flags folder under the images....
do i have to rename the flag name or anything??

i want to show that flags images in the user postbit....

plz help thank you so much...

macc 28 May 2008 20:02

Hello!

something is wrong with file name (extension) GIF --- should be gif and how and where implement that code " {title}: <img src="./style_images/flag/flag_{key}.GIF" /> "

also must change all filenames to flags ... to countryname.gif

reg

macc

can some fix that and make wright code to put in postbit and postbit_legacy?

ammoskumar 28 May 2008 20:05

No problem i found it you have to rename the name flag_in.gif to india.gif

thanx a lot LightInClouds & Soup^Dragon

it came now up... :)

stardotstar 29 May 2008 00:43

I am new at modding vB - first one actually - and I had this mod on phpBB so I have added it according to the user profile custom field addition and then linking to the flag name in postbit_legacy - and this does indeed work if the file is renamed from the list provided ie:
flag_au.GIF --> Australia.GIF works but that requires renaming all the flags according to the names in the list whilst the original bundle already provides a translation key:
...
au=Australia
...
in phpBB this is done using a language key where anything called for as 'au' shows up as 'Australia'; then the menu list would be the list of keys
...
au
...
which is an easier job to edit than the actual file names - including the fact that there are spaces and capitalisation in the file names and also some exceptions to the two letter country code etc...

There must be some simple code that would allow the supplied list to be used in both the dropdown and the image file translation without a lot of editing?

Language key:
at=Austria
au=Australia
aw=Aruba
ax=Aaland

Drop down menu is then set up as

at
au
aw
ax

but displays to users as

Austria
Australia
Aruba
Aaland

and when one is selected by the language key in the profile it translates to:


flag_at.GIF
flag_au.GIF
flag_aw.GIF
flag_ax.GIF

or

flag_$post[fieldX].GIF

Sort of thinking out loud since I don't even know if this is where such a question should be asked...

sweetguy2004 29 May 2008 21:03

Sort of thinking out loud since I don't even know if this is where such a question should be asked...

LOL

iogames 30 May 2008 01:27

I want/need to know how the waving effect was made :)

rigodiaz 30 May 2008 01:48

Thank you man!

stardotstar 30 May 2008 03:27

Not sure what technique was used in this instance but I have used photoshop displacement/bump maps and lighting effects in the past. There are numerous tutorials around. eg using
http://www.nomadthepirate.com/tutorial/
you can very quickly get:
http://www.archeli.com.au/flags/anim_Australia_55.gif
http://www.archeli.com.au/flags/Ital...will_angle.gif
etc. (not as good as the ones in this post I know) but you get the idea.
This mod's flags are using a much higher frequency bump map and lighting effect and an angle on the effect which is partly why the flags look so good cropped as they are...


BTW great tutorial - thanks!

7lanet 30 May 2008 17:15

I tried to amend country name, however things went wrong, plz re_arrange country names as following

United States = United States.gif
from flag_us.gif for United States.gif

Phr34q 30 May 2008 18:58

aah damn, i really like this one, too much work for me to even begin with :o

anyone got the flags renamed that would like to share with me?

jewropa 31 May 2008 13:47

Thank You Very Much!

CHEROKYE 31 May 2008 14:11

Is fantastic, Thanks

nokidding 31 May 2008 19:18

can anyone upload a new file with all the flags renamed?
thanks

jewropa 31 May 2008 20:14

I think we can divide the pictures to 3 people, then if we rename it together it will be very quick work.
I rename now the folder: New Folder

jewropa 31 May 2008 20:38

1 Attachment(s)
Here: The first Folder

7lanet 01 Jun 2008 02:31

Thanks for the amendment, awaiting for completion of the rest.

wWw.Fun2Wii.Com 01 Jun 2008 13:00

thanks

Goomzee 02 Jun 2008 07:17

thankx but this flags are showing me on forums i think i have rename flags name and that's anoyying

wWw.Fun2Wii.Com 08 Jun 2008 00:24

2 Attachment(s)
Names of all States has been modified


The rest of this, Did not know it

https://www.vbulletin.org/forum/

P.S: this Faroe Islands

shaynehammy 08 Jun 2008 01:27

Anyone got this working in 3.7?

shaynehammy 08 Jun 2008 01:56

Got it working.

<!-- / flags start -->
<div>
<if condition="$post[fieldX]"><img src="images/flags/$post[fieldX].gif"></if>
</div>
<!-- / flags end -->

needs to be

<!-- / flags start -->
<div>
<if condition="$post[fieldX]"><img src="images/flags/$post[fieldX].GIF"></if>
</div>
<!-- / flags end -->


for any people that have Linux hosting systems

dt_truck11 19 Jul 2008 00:20

Quote:

Originally Posted by wWw.Fun2Wii.Com (Post 1543594)
Names of all States has been modified


The rest of this, Did not know it

https://www.vbulletin.org/forum/

P.S: this Faroe Islands

the attached folders do not work. when i go to extract the files i get a message saying that there are no files to extract. o well will change the names myself

tommythejoat 23 Jul 2008 20:32

Original folder 2 contains the map of codes to country names. The codes are the iso standard country codes.

MDK-Indy 29 Jul 2008 10:54

Salü,

the following Flag's are missing
  • Andorra
  • Cote d'Ivoire
  • Vatican City
  • The Faroes
Can you make it...?

greeting Indy

dt_truck11 29 Jul 2008 21:06

1 Attachment(s)
Quote:

Salü,

the following Flag's are missing

* Andorra
* Cote d'Ivoire
* Vatican City
* The Faroes

Can you make it...?

greeting Indy
correct me if im wrong but i think "Holy See (Vatican City State)" is the same as Vatican City. see attachment below

Okies I have fixed this for us all to use.
by TimberFloorAu
06 Aug 2008 07:37

5 Attachment(s)
Enclosed:

1. renamed country image files.
2. profile field drop down re coded
3. instructions upto date

dt_truck11 06 Aug 2008 21:30

ty timber

TimberFloorAu 07 Aug 2008 05:04

Your Very Welcome , Truck

Cobro 16 Aug 2008 19:33

1 Attachment(s)
special flags for my friend :) here you go my friend keep me in mind hehe :) enjoy

captainslater 17 Aug 2008 12:41

Thanks for the austria flag :)

hatschipratschi 18 Aug 2008 13:36

Hello Cobro!

Thanks for my special flags also!

kind regards

TimberFloorAu 23 Aug 2008 08:45

anyone know how these flags were created , ie what software ?

they r awesome

Markos 24 Aug 2008 14:25

i use Macromedia Fireworks MX to make images like that

zivester 26 Aug 2008 20:01

I do inclusion outside of the vbulletin system (through a plugin).. how to I access the $post[field8] from another php file? I tried $vbulletin->post[field8] to no avail...

Spicey LA 26 Aug 2008 20:32

is there a country flag mod plugin for vbulletin????

cindy helmond 27 Aug 2008 23:05

Quote:

Originally Posted by TimberFloorAu (Post 1592434)
Enclosed:

1. renamed country image files.
2. profile field drop down re coded
3. instructions upto date


the flag hack install and rename the flag files but still nothing to see in the forums no image flags any help ?



code flags hack :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



thx

murekhalir 12 Nov 2008 00:13

it doesnt work for me either.

michi123 29 Jan 2009 10:12

anybody got the flags for litauen, estland, letland?

Manic Mechanic 31 Jan 2009 06:36

Quote:

Originally Posted by TimberFloorAu (Post 1592434)
Enclosed:

1. renamed country image files.
2. profile field drop down re coded
3. instructions upto date

I down loaded all your files, but found I had to make one folder named flags and transfer all images from the three folders you have. It is working fine now thanks.

Pure Dope 02 Feb 2009 02:11

missing flag jamaicia.

abo rashid 07 Feb 2009 17:52

hi
its only to update my profiled but no flags show up

Tagert 19 Feb 2009 23:49

Thank you author and thank you TimberFloorAu for simplifying the process of adding the gifs for use :)
:D

gsmph 23 Feb 2009 01:31

may i request for UAE flag

thanks

br
gsmph

karlm 23 Feb 2009 22:17

Can I ask what the flag "fo" is, please? I've no idea!

Playa82 26 Feb 2009 14:19

Quote:

Originally Posted by karlm (Post 1752684)
Can I ask what the flag "fo" is, please? I've no idea!

https://www.vbulletin.org/forum/

Faroe Islands

http://en.wikipedia.org/wiki/Faroe_Islands

93Corvette 03 Mar 2009 06:53

Is there anyway of getting rid of the lettering? I love the flag waving, but hate the text...

karlm 05 Mar 2009 11:58

Quote:

Originally Posted by Playa82 (Post 1755219)

Thanks :)

Amalion 09 Apr 2009 13:41

I am searching for a Rainbowflag in that Style.
Is there anyone who can help?

RedKilla 17 Apr 2009 22:03

How about one for Trinidad Tobago??

RedKilla 18 Apr 2009 15:45

Nevermind..its there already..LOL

AKBAR 04 May 2009 23:41

Thank you,

zivester 19 May 2009 19:52

Is there any chance we can get these flags without the animation? It's kool, but on a site without any animations, its kind of distracting...

Love them though!

SweetHome 27 May 2009 10:45

Thanks, very nice..

mondiuk 11 Jun 2009 11:04

Downloaded thank's

Where doo i get this plugin to put flag in postbit?

Quote:

Originally Posted by Cobro (Post 1533646)
you have to get a plugin that puts the flag in postbit and stuff like that i just wanted to share the gifs


Welshy2008 07 Jul 2009 19:32

Got the flags working.

Is there any way that I could add 'Alt' to them.

I mean when the mouse is hovered over the user's flag in his/her profile - The actual country name will show (and it would be really great if their username showed too)

Hover your mouse over the aviatar - That Is what I mean. ;)

Is this possible please ladies and gents?

Welshy2008 09 Jul 2009 07:45

2 Attachment(s)
Fantastic flags.

Would it be possible for someone to make the following flags into the same way for me please?

My Members are requestiong Sicily and Yorkshir flags and are shown in the attachment below, repectively...



Thank You.

Welshy2008 12 Jul 2009 15:15

Quote:

Originally Posted by Welshy2008 (Post 1844663)
Got the flags working.

Is there any way that I could add 'Alt' to them.

I mean when the mouse is hovered over the user's flag in his/her profile - The actual country name will show (and it would be really great if their username showed too)

Hover your mouse over the aviatar - That Is what I mean. ;)

Is this possible please ladies and gents?

Quote:

Originally Posted by Welshy2008 (Post 1845610)
Fantastic flags.

Would it be possible for someone to make the following flags into the same way for me please?

My Members are requestiong Sicily and Yorkshire flags and are shown in the attachment below, repectively...


Thank You.



Anyone, Please?

Welshy2008 18 Jul 2009 12:26

Quote:

Originally Posted by Welshy2008 (Post 1844663)
Got the flags working.

Is there any way that I could add 'Alt' to them.

I mean when the mouse is hovered over the user's flag in his/her profile - The actual country name will show (and it would be really great if their username showed too)

Hover your mouse over the aviatar - That Is what I mean. ;)

Is this possible please ladies and gents?

Quote:

Originally Posted by Welshy2008 (Post 1845610)
Fantastic flags.

Would it be possible for someone to make the following flags into the same way for me please?

My Members are requestiong Sicily and Yorkshir flags and are shown in the attachment below, repectively...



Thank You.


Is there anyone out there that could do the above mention, Please?

Manoel Júnior 18 Jul 2009 17:49

Thanks bro

mondiuk 19 Jul 2009 08:44

Not Working For Me, I Dont Know Why But I Felloved All The Instraction As They Say And The Flubs Dont Show Up..

Any One Who Donet Can You Axpalin How Is Done Please..

mondiuk 19 Jul 2009 11:29

Ok maked work now the thing i found is you need to edit the postbit tamplate not the legacy_postbit!!

KLUNZ 15 Sep 2009 08:45

beautiful . . . . Thanx

jaderollie 17 Sep 2009 13:03

How Do We Install These Please??

Welshy2008 26 Sep 2009 19:18

Quote:

Originally Posted by Welshy2008 (Post 1845610)
Fantastic flags.

Would it be possible for someone to make the following flags into the same way for me please?

My Members are requestiong Sicily and Yorkshir flags and are shown in the attachment below, repectively...



Thank You.


Still looking. :)

Welshy2008 26 Sep 2009 19:21

2 Attachment(s)
Attached are the flags - If someone would be kind enough. :)

jaderollie 27 Sep 2009 17:44

still wanting to know How Do We Install These Please??

RomainVL 08 Oct 2009 02:42

Easy to install - just follow what is said in the readme page.

But I wonder why it doesn't work for me. Is it because I run vB 3.8.4?

jaderollie 08 Oct 2009 02:52

Quote:

Originally Posted by RomainVL (Post 1896398)
Easy to install - just follow what is said in the readme page.

But I wonder why it doesn't work for me. Is it because I run vB 3.8.4?

i got mune installed ok
it could be that, did you have it working before?

RomainVL 08 Oct 2009 03:01

No, as it's the first time I use vBulletin. Maybe a version problem - I hope it's only that hahaha! :D

jaderollie 08 Oct 2009 03:18

i wouldnt think it is, but im insure :(

RomainVL 10 Oct 2009 12:55

Finally it works perfectly, I only had to put avatars/usernames/age/... to the left :

Admin CP > vBulletin Options > Style & Language Settings; and set the "Use Legacy (Vertical) Postbit Template" to Yes (and save)

And now you only have to pute the code at the correct place in the postbit_legacy, otherwise it will show up under the cadre.

So find this line :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add the flag code after


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and you're done. ;)

linuxututs 11 Oct 2009 00:27

Quote:

Originally Posted by RomainVL (Post 1897528)
Finally it works perfectly, I only had to put avatars/usernames/age/... to the left :

Admin CP > vBulletin Options > Style & Language Settings; and set the "Use Legacy (Vertical) Postbit Template" to Yes (and save)

And now you only have to pute the code at the correct place in the postbit_legacy, otherwise it will show up under the cadre.

So find this line :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and add the flag code after


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and you're done. ;)

Thanks a MILLION !!

I found this elsewhere and could not get it to work. ( You solved it ! )

Here's what I did though.

FIND:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

IN LINE AFTER :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

ADD :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

This way your location and flag are in the same box ( per-say )

Thanks again,

EDIT : If you do the above you have to remove the extra </if> and </div> tags at the end..............lol

Just find :

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

What-ever, you get the idea.............

Hope this helps someone.

RomainVL 11 Oct 2009 02:42

You're welcome! :)

I'm a total newbie in vBulletin, even in computers, but after reading tons of threads about problems, I finally understood a little bit how it works.

And btw, which version do you use? As I'm on 3.8.4, so maybe this should be the solution for this version?

Super-six 02 Jan 2010 17:20

Can someone post a complete list of the flags that are included in this pack?
Thanks :erm:

Azonaco 03 Feb 2010 20:15

Anyone add this to vB 4 yet?

Super-six 03 Feb 2010 20:55

Quote:

Originally Posted by Super-six (Post 1945084)
Can someone post a complete list of the flags that are included in this pack?
Thanks :erm:

How about the total number of flags included?

Azonaco 04 Feb 2010 19:16

Alright, thanks to Lynn, you can now add the following code to your VB4 postbit_legacy:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You must use the renamed country gifs posted back on page 3 (http://www.vbulletin.org/forum/showp...4&postcount=41) instead of the original attached images.

cindy helmond 04 Feb 2010 19:44

Quote:

Originally Posted by Azonaco (Post 1974853)
Alright, thanks to Lynn, you can now add the following code to your VB4 postbit_legacy:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You must use the renamed country gifs posted back on page 3 (http://www.vbulletin.org/forum/showp...4&postcount=41) instead of the original attached images.

thx

Pro-eSports.com 15 Feb 2010 21:28

Where can I find the flag mod?

Welshy2008 22 Mar 2010 00:59

Quote:

Originally Posted by Pro-eSports.com (Post 1983248)
Where can I find the flag mod?


For vB4.0.X?


If so, Here:


http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229511

sheep92032 31 May 2010 08:56

There's the English flag with 'UK' on.

Stupid American ignorance.

Welshy2008 31 May 2010 11:43

Quote:

Originally Posted by sheep92032 (Post 2045916)
There's the English flag with 'UK' on.

Stupid American ignorance.



That isn't very nice, is it? Cobro and his friend has worked hard to provide this free mod for everyone. Do you know the amount of work it takes to make an animated flag?

I don't like the initials within the flag either. But I wouldn't say what you did. I am greatful for what they have done and they look so much better than the other mods that are available.

Besides, England IS in the UK, as is Wales and Scotland. ;)

ALMUSA 08 Jun 2020 13:54

Can we get the new flag of Libya please? or at least an instruction on what software was used to design the flags and where were the flags obtained from so I can attempt to do it myself.

Thanks in advance


All times are GMT. The time now is 11:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.