vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=140844

Which template can cause this problem with Inline Post Editing?
by Lars-Christian
01 Mar 2007 19:29

I have posted this over at the vB.com forums, but it is quite urgent, so I'll try here as well, hoping someone can help me out.

I am experiencing a somewhat strange problem with the Inline Post Editing function, and I am completely lost as to where the problem might be.

The problem is that when using the Inline Post Edit, when pressing save, the edited post is not shown. Instead the editor just stays. If you then refresh the page, you can see that the post has infact been edited.

I have tried disabling all hacks, and none of them seem to be the culprit.
When I switch to the default style however, it works, so it must be a flaw in one of my templates. I have tried reverting the postbit template as well as showthread, but the problem doesn't seem to be in any of those templates.

So the big question is, where can the problem be?

Crapforum 24 May 2008 10:44

I got the same problem in one of my styles...
I really cant find the solution to this :(

this is the debugged errormsg.
fetch_object("edit" + this.postid) has no properties

Opserty 24 May 2008 10:46

It could be anywhere... it is probably in some custom javascript or some javascript that has been edited which is causing conflicts or its own errors.

Crapforum 24 May 2008 14:11

I really hate these kind of problems, busy trying everything without succes :(
It's probably something really small and stupid...
if anyone knows another solution to find the problem please let us know.

Lynne 24 May 2008 17:01

Does it work with the default style? If so, compare the source code of the same page using the default style and using your style. See what the differences are.

Crapforum 02 Jun 2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Crapforum (Post 1529999)
I really hate these kind of problems, busy trying everything without succes :(
It's probably something really small and stupid...
if anyone knows another solution to find the problem please let us know.

told you it probably was something small and stupid.
problem was in de postbit_wrapper template

<div id="edit$post[postid]" > was missing :rolleyes:


All times are GMT. The time now is 23:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.