vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=316063

Problem with products
by Evoklub
16 Dec 2014 17:30

Hi All,

I reinstalled two products, AME3 and Rotating Banner System. Since then neither works, altough everything seems to be OK.

What should be the problem, maybe FTP directory permissions, or the CMPS system, or...? I remember for something similar happened as I installed them first time some years ago, but I don't remember what was the solution.

It is: http://forum.evoklub.hu

Thanks.

ozzy47 16 Dec 2014 17:41

Questions/Problems regarding modifications/styles need to be asked in the modification/style thread. That is where the support for modification/style is - not out here in the main forums. Please note that if a modification/style is unsupported (or even if it says it is supported), you may be on your own if you chose to install it. :)

Evoklub 16 Dec 2014 17:52

OK-OK, but it seems to be something overall problem as 2/2 products stopped working.

ozzy47 16 Dec 2014 17:54

Do you have any other mods installed, and if so are they not working?

Evoklub 16 Dec 2014 18:23

Have some other, but everything works fine except the two what I reinstalled.

ozzy47 16 Dec 2014 18:28

Then you need to ask in their respective threads.


All times are GMT. The time now is 04:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.