vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=242733

DragonByte Tech 01 Apr 2013 16:18

Quote:

Originally Posted by dizzynation (Post 2413524)
Ok, so just to confirm. This MOD doesnt add one you your links to my website right? This could be a great addition, I have been working on one myself but I just noticed this was here. Just want to make sure it doesnt add a "Site Links"

As per the OP, unless you buy a Branding Free licence this does indeed add links back to our site :)

Quote:

Originally Posted by khan1 (Post 2413616)
is it free there ....?

Yes, there's a "Lite" button in the main product list on the front page :)


Fillip

khan1 01 Apr 2013 17:46

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2413619)
As per the OP, unless you buy a Branding Free licence this does indeed add links back to our site :)

Yes, there's a "Lite" button in the main product list on the front page :)


Fillip

cant download .......:(

DragonByte Tech 01 Apr 2013 17:50

Can you please be more specific? I can't assist you without more information than "doesn't work".


Fillip

khan1 01 Apr 2013 18:23

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2413647)
Can you please be more specific? I can't assist you without more information than "doesn't work".


Fillip

when i check taggs on my profile , on the 1st page everything is Ok ,
here is the link for my taggs 1st page

http://friendzvalley.com/member.php?u=2&tab=tag2

but when i check taggs 2nd page, than its shows the redirect loop,
here is the link for 2nd page of my taggs

http://friendzvalley.com/member.php?...ags&perpage=20

but when i remove "&perpage=20" then everythings is ok.

DragonByte Tech 01 Apr 2013 18:27

I believe this will be resolved in a fixed version that's due to go up later today, or you can download the Lite version from our site right now :)


Fillip

khan1 01 Apr 2013 20:36

Quote:

Originally Posted by DragonByte Tech (Post 2413659)
I believe this will be resolved in a fixed version that's due to go up later today, or you can download the Lite version from our site right now :)


Fillip

Thank u sir my problem is solved ....:)

jst download the add on from ur site and replace with the old one and now everything is Ok.

dannycutts 02 Apr 2013 18:23

I have just bought the full version :-) is it easy to install? is it likely to cause any conflicts etc?

Danny

DragonByte Tech 02 Apr 2013 22:32

Advanced User Tagging v3.0.6
Feature: Improved logging details for Control Panel actions
Change: Changed the Branding display method to inject itself into the copyright footer (underneath vBulletin copyright) instead of the page footer.
Change: Changed the Branding Free Key to a more secure key.


Fillip

graphzone 03 Apr 2013 09:26

Hi, can i have a guide to install the plug? documentation file in the package doesn't work
In which folder i've to upload files?

DragonByte Tech 05 Apr 2013 16:18

Quote:

Originally Posted by dannycutts (Post 2413887)
I have just bought the full version :-) is it easy to install? is it likely to cause any conflicts etc?

Danny

Pro support questions should be posted in our Pro forum :)

Quote:

Originally Posted by graphzone (Post 2414022)
Hi, can i have a guide to install the plug? documentation file in the package doesn't work
In which folder i've to upload files?

There's a readme.txt file with the installation instructions :)


Fillip

graphzone 06 Apr 2013 08:07

yes, but the readme file don't explane where i've to upload files

Chadi 07 Apr 2013 03:54

How do you tag a user with spaces in their usernames?

I'd like to do this without the need to enable the semi colon simply because tagging like this @username is standard in social realm, FB, Twitter, Instagram, etc.

iamkimkravitz 11 Apr 2013 02:09

Quote:

Originally Posted by graphzone (Post 2414654)
yes, but the readme file don't explane where i've to upload files

I've got this issue too. Every time I try to install the plugin my forum disappears.

DragonByte Tech 12 Apr 2013 17:41

Quote:

Originally Posted by graphzone (Post 2414654)
yes, but the readme file don't explane where i've to upload files

Yes it does, it says to upload the files to your forums directory.

Quote:

Originally Posted by Chadi (Post 2414847)
How do you tag a user with spaces in their usernames?

I'd like to do this without the need to enable the semi colon simply because tagging like this @username is standard in social realm, FB, Twitter, Instagram, etc.

It works fine with usernames with spaces in their names :)

Quote:

Originally Posted by iamkimkravitz (Post 2415645)
I've got this issue too. Every time I try to install the plugin my forum disappears.

Unfortunately I can't help you without more details like an error message :(


Fillip

deltahawk5 13 Apr 2013 00:16

It seems when you quote someone through Tapatalk, the add-on will send you a notification saying you quoted them.

Any chance this will be fixed on your end soon?


All times are GMT. The time now is 11:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.