vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=247000

Adding breadcrumb?
by Dave
21 Jul 2010 15:43

I just installed a new style but this style does not have a correct breadcrumb.
Here an image of what it looks like:

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/07/15.png

And here an image of how I want it to look like.

https://www.vbulletin.org/forum/external/2010/07/16.png

I checked the sources and all codes are correct and on the correct place but it does not want to show the correct information on the forum. Does it has anything to do with the vars itself?

I totally have no clue. Any ideas on how to make it look the same?

mmoore5553 21 Jul 2010 18:09

i would have to see the actual forum or test board. i would assume just copy breadcrumbs from default and add it to your skin.

Dave 21 Jul 2010 19:00

Quote:

Originally Posted by mmoore5553 (Post 2072513)
i would have to see the actual forum or test board. i would assume just copy breadcrumbs from default and add it to your skin.

"I checked the sources and all codes are correct and on the correct place but it does not want to show the correct information on the forum. Does it has anything to do with the vars itself?"

I checked it on both forums. The codes are the same but they both show something different.
The breadcrumb is in the nav template right? Near the bottom.

mmoore5553 21 Jul 2010 19:19

Yes that is correct ...I would not know where to guess since a theme and no link but if code is there it should work or css is wrong or hiding it .

Dave 22 Jul 2010 10:32

Hmm how could CSS affect that?

Lynne 22 Jul 2010 16:22

The breadcrumb isn't even shown in the image in the first post. You need to check your navbar template and make sure the code is in there. Go to edit the template, click on View History > Compare and you'll see where it is supposed to be.

Dave 22 Jul 2010 16:29

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 2072928)
The breadcrumb isn't even shown in the image in the first post. You need to check your navbar template and make sure the code is in there. Go to edit the template, click on View History > Compare and you'll see where it is supposed to be.

Not original:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Original:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

All I did was deleting the forum home image. Even if I add it back the breadcrumb is still not there.
I checked the source when at a topic and the new skin does not show the breadcrumb at all.
Where

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

is at in the template will show nothing on a topic. It doesn't show the breadcrumb at all o.o.

Am I being stupid or what?

Lynne 23 Jul 2010 03:51

Try disabling your modifications/plugins and see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


If your files are all default files, and your style is default, the only other thing I can think of is that a modification is causing the issue.

A link to your site would help as well.

Dave 23 Jul 2010 09:57

Forum Link

I disabled all plugins and the breadcrumb is still not showing up.

Lynne 23 Jul 2010 16:26

Does it show up on a vbulletin default style (you only show your custom style)? Are all your files totally default? Have you looked at your error_logs to see if anything is in there (if you don't know where they are, ask your host)?

How to create a vbulletin default style:
  • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
  • Parent Style: No Parent Style
  • Title: Default vBulletin
  • Allow User Selection: Yes
  • Save
Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

Dave 23 Jul 2010 16:42

The breadcrumb is shown in the vBulletin default style.

The breadcrumb code part of the navbar in vBulletin default style and the custom style is exactly the same but the breadcrumb does not show up in the custom style.

http://freestylersworld.com/?styleid=46

Dave 25 Jul 2010 08:30

Anyone?

mmoore5553 26 Jul 2010 03:01

I just took a look at your site and there is no code for breadcrumb. You have it either comment out or not there at all. I was logged in as guest and should have seen it unless you have it not there for guest. If you want to PM me login then i can check more but so far nothing there

--------------- Added 26 Jul 2010 at 03:05 ---------------

There is missing code. I used firebug and added appropriate code and they showed up. I am not sure what on this theme they missed but the code wrong. Without admins rights to vbulletin or at least rights to see the styles and templates this is as far as i can help

Dave 26 Jul 2010 10:38

I checked again and the codes are on the correct places. I even tried moving the breadcrumb to the SHOWTHREAD template and that didn't work aswell.

Lynne 26 Jul 2010 16:22

You cannot move templates for it or it won't work. Variables need to be registered to work in a template. Is your breadcrumb code in the navbar template?


All times are GMT. The time now is 01:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.