vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=107965

Skyline_GT 23 Sep 2006 09:52

very nice tutorial. Thanks.

spipo 23 Sep 2006 12:32

how can I put adsense before the First post of every thread . 3.5.4
I mean ads before the first post ( and not after) ..
thanks

NeutralizeR 30 Sep 2006 16:42

Quote:

Originally Posted by spipo
how can I put adsense before the First post of every thread . 3.5.4
I mean ads before the first post ( and not after) ..
thanks

Open your SHOWTHREAD template,
Find:
Quote:

<!-- / toolbar -->
Add below:
Quote:

<center>
<< adsense codes comes here >>
</center>
Save.

Your PM request:
http://img509.imageshack.us/img509/3324/ggggmg8.jpg
:)

spipo 30 Sep 2006 16:53

thanks man i will try it

Smoothie 30 Sep 2006 22:20

Ok, next easy question. Where in showthread template to add adsense directly after last post, attached to it, similar to the first post. I assume you would need a conditional to show this?

NeutralizeR 30 Sep 2006 23:43

Quote:

Originally Posted by Smoothie
Ok, next easy question. Where in showthread template to add adsense directly after last post, attached to it, similar to the first post. I assume you would need a conditional to show this?

Open your SHOWTHREAD template,
Find:
Quote:

<!-- / start content table -->
Add below:
Quote:

<center>
<< adsense codes comes here >>
</center>
Save.

Smoothie 01 Oct 2006 05:32

Quote:

Originally Posted by NeutralizeR
Open your SHOWTHREAD template,
Find:

Add below:

Save.

That didn't seem to work. There's a slight gap between the end of the postbit and the ad.

How do I combine these condtionals?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


NeutralizeR 01 Oct 2006 05:56

Quote:

Originally Posted by Smoothie
That didn't seem to work. There's a slight gap between the end of the postbit and the ad.

How do I combine these condtionals?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Check the first post, it's in the postbit template.

You need this conditional:
Quote:

<if condition="!$post['islastshown']">

</if>
This should work.

Smoothie 01 Oct 2006 05:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NeutralizeR
Open your SHOWTHREAD template,
Find:

Add below:

Save.

Found where to add it. Here's the bottom and top.

Smoothie 01 Oct 2006 06:01

Quote:

Originally Posted by NeutralizeR
Check the first post, it's in the postbit template.

You need this conditional:


This should work.

Yes, but I need to combine them both into one, but not sure how to do that.

NeutralizeR 01 Oct 2006 06:03

I think it should work that way, too.

Quote:

<if condition="!in_array($forum[forumid], array(14,19))">
<if condition="$post[islastshown]">
<<---ads--->>
</if>
</if>
Try this:
Quote:

<if condition="(!$post['islastshown']) and !in_array($forum[forumid], array(14,19))">
<<---ads--->>
</if>

lowlight 01 Oct 2006 18:30

Is there an update for 3.6? The tables in my forum are shifted to the right now in thread view.

NeutralizeR 01 Oct 2006 19:41

Quote:

Originally Posted by lowlight
Is there an update for 3.6? The tables in my forum are shifted to the right now in thread view.

Which template edit did you use and which code?

All edits should be ok with vBulletin 3.6 series.

Smoothie 02 Oct 2006 02:15

Quote:

Originally Posted by NeutralizeR
I think it should work that way, too.



Try this:

Thanks!

rezapci 12 Oct 2006 08:07

do we have any for yahoo publisher?


All times are GMT. The time now is 19:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.