vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=261370

Strange display problem with the navbar
by kinhell
03 Apr 2011 10:41

Hi

Im having an issue with the navbar on my site.

When not logged in it doesnt display correctly in any browser

When logged in its fine

My site is at www.echoseven.eu

Can anyone help with this please?

looks to me like
by your24hourstore
03 Apr 2011 11:21

you have a navtabs mod installed and it has a problem , may be with the width your using your Doc margin may have it pushed to a point were the css cant handle it or it could be the navtabs mod is somehow not working right

kinhell 03 Apr 2011 11:27

Would that be anissue though if it displays correctly if you login? Do unregistered users see a different template?

your24hourstore 03 Apr 2011 11:55

not sure , but it has to be something to do with whatever navtabs mod your running since i don't know ..cant say disable the mod and reinstall or something i would say

kinhell 03 Apr 2011 12:08

I disabled the mod but it still has the same issu with the navtabs

your24hourstore 03 Apr 2011 12:57

hunm well did u change the doc margin to see if making it a little bigger fix's it?

--------------- Added 03 Apr 2011 at 13:01 ---------------

I still see that navlink what one has the problem when you disable navtabs mod i would need to see a screen or something..looks the same when i look at it

--------------- Added 03 Apr 2011 at 13:02 ---------------

what that looks like to me is the tab is transparent?

--------------- Added 03 Apr 2011 at 13:14 ---------------

when you disable that mod what Tab, shows the way that tab is showing now?
and if a tab does look like that you need to fix the Template: navbar
just revert the template to the default template. and see if that fixes it then reinstall the navtabs mod.

Shuurajou 03 Apr 2011 13:45

Ultimately if the same is OK when logged in would this not indicate the width wouldn't be the issue? As the width is the same regardless. The mod is also still on when users are logged in so again, do we really think it's the mod?

kinhell 03 Apr 2011 14:47

Ive looked into it more. Its not actually the navtabs which are the issue. The whole site behind the navtabs moves up slightly over the main logo when not logged in

Anyone have any. Ideas?

your24hourstore 03 Apr 2011 17:59

cant be fixed without the admin posting some screens or leaving the mod turn off long enough for some one to check the source I would like I SAID use the default template in navbar, or make a new default style and start from there


All times are GMT. The time now is 10:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.