vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=152031

Active Threads menu (Navbar)
by Atakan KOC
12 Jul 2007 08:19

2 Attachment(s)
Active Threads menu (Navbar)

install

Go to your admin cp, then:
Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-atin.xml' from your computer then press 'Import'

Modifications Info

Plugin : 3 (cache_templates, parse_templates, search_getnew_start)
Phrases : 20
Template : 1 (navbar_atim)
Setting : 0

Versions:
v1.0 - 12 July 2007
-First release

v1.1 - 12 July 2007
- Template Change

kaptanblack 12 Jul 2007 08:37

Thanks atakan koç ;)

Edit:i thing its a problem

This codes:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with replace:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to be necessary ???

NoDRaC 12 Jul 2007 08:44

thanks good hack

RvG2 12 Jul 2007 09:06

man... what an excellent imagination you have! :)

Atakan KOC 12 Jul 2007 11:30

Quote:

Originally Posted by kaptanblack (Post 1288983)
Thanks atakan koç ;)

Edit:i thing its a problem

This codes:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with replace:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to be necessary ???

v1.1 - 12 July 2007
- Template Change

Thanks kaptanblack;

Hornstar 12 Jul 2007 11:44

Do you think members will actually use this tho? I may give it a go and see how it goes, cant hurt ^^ thanks.

kaptanblack 12 Jul 2007 11:50

Quote:

Originally Posted by Atakan KOC (Post 1289070)
v1.1 - 12 July 2007
- Template Change

Thanks kaptanblack;


You're welcome,i thanks for new version

danward 12 Jul 2007 12:02

Nice mod! :)

SkyCatcher 12 Jul 2007 16:44

I like it but I had to change the css on one of my themes as there was no a:link or a:visited css for vbmenu_option or vbmenu_control (forget which) and it wasn't showing up like all the other menus because you added a <div class=vbmenu_popup> (similar to that) to wrap the whole table.

bacanze 12 Jul 2007 16:45

Looks like a cool mod, cheers :)

Subah 12 Jul 2007 18:10

Cool , Thanks :)

Subah 12 Jul 2007 18:13

Can you make option the user group that can use this mod ?

UncoderMom 13 Jul 2007 04:36

Awesome!!

Atakan KOC 15 Jul 2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Subah (Post 1289295)
Can you make option the user group that can use this mod ?

A lot of soon mistake and wish add

Quote:

Originally Posted by UncoderMom (Post 1289701)
Awesome!!

Why awesome?

apokphp 17 Sep 2007 22:06

I use vba. It has the wrong url when on the vba page as it is missing the /forums/ part of the url.

How can I change the url for the search.php file in the mod?

Also, I would like to move the link in the navbar further down instead of being first. How can I do that?


All times are GMT. The time now is 05:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.