vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=203353

Sorky 07 Oct 2009 13:04

Quote:

Originally Posted by RadioErewan (Post 1895907)
Mod raises dozens of Warning...

I had this reported before, but have not been able to reproduce it. Scroll down a couple of posts and you will see the discussion about it. The reporter did not have the problem on the their live system, only the test system, so I presume it has to be an issue with the PHP version or some setting in the server.

I'm happy to try and help if I can.

Sorky 07 Oct 2009 13:08

Quote:

Originally Posted by trotskid (Post 1894045)
Hi. It's possible hide a sub-subforum from the subforums page?

It looks like you have the "Forum Listings Display Options" / "Depth of Forums - Forum Home" &/ "Depth of Forums - Forum Display" set as 2. I think you will be happier with them set as 1.

RadioErewan 07 Oct 2009 13:49

Quote:

Originally Posted by Sorky (Post 1896075)
I had this reported before, but have not been able to reproduce it. Scroll down a couple of posts and you will see the discussion about it. The reporter did not have the problem on the their live system, only the test system, so I presume it has to be an issue with the PHP version or some setting in the server.

I'm happy to try and help if I can.

It is production server, testvb instalation. It raises warnings to all chr29 and chr30 manipulations. I do not understand why are you using this two markers, so can not fix it.

Regards

Sorky 07 Oct 2009 22:05

Quote:

Originally Posted by RadioErewan (Post 1896090)
I do not understand why are you using this two markers, so can not fix it.

Char 29 & 30 are used as they would not impact any forum names. You can always open my XML file and do a search and replace in my product xml of "chr(29)" to "chr(221)" and "chr(30)" to "chr(222)" <Check if those numbers work and are not valid in your character set>

xuanhuy238 08 Oct 2009 09:55

Quote:

Originally Posted by Sorky (Post 1896071)
I have duplicated all your settings for my mod on my system and it all works perfectly for me... Either a problem with the character set (Vietnamese?) or some other setting. What settings do you have for the "Forum Listings Display Options"?

Depth of Forums - Forum Home: 2
Depth of Forums - Forum Display: 0
Depth of Sub-Forums: 1

I sent you an PM now you can access to my forum to have a quick look.

P/S: My forum use Vietnamese but some box like Sony PlayStation they have many child forums (PS, PS2, PS3, PSP) but sorting problem is always appear...

trotskid 09 Oct 2009 16:28

Quote:

Originally Posted by Sorky (Post 1896077)
It looks like you have the "Forum Listings Display Options" / "Depth of Forums - Forum Home" &/ "Depth of Forums - Forum Display" set as 2. I think you will be happier with them set as 1.

That's it. Thank you!

Sorky 12 Oct 2009 13:05

Quote:

Originally Posted by xuanhuy238 (Post 1896501)
I sent you an PM now you can access to my forum to have a quick look.

Sorry for the delay... I had a look and I can see that it is trying to sort, but the alphabetic order is getting confused. You can see this by selecting the different sorting options and you will see that the display order does change.

Two options now are:
1) Give me a higher login access so I can check the forums, styles and the plug-in code
or
2) Manually set the 'forum display order' that you would like to see each SubForum appear in [do this in the forum manager] and set my PlugIns sorting option as "forum display order across/down"

Let me know how you go!

xuanhuy238 13 Oct 2009 03:11

Quote:

Originally Posted by Sorky (Post 1898515)


1) Give me a higher login access so I can check the forums, styles and the plug-in code


I choose this one and you can check my forums again.

Hope the problem will be solved soon. :)

Sorky 13 Oct 2009 13:09

Quote:

Originally Posted by xuanhuy238 (Post 1898927)
I choose this one and you can check my forums again

I believe I have it working properly... Seems that your site also has issues with chr(29) and chr(30) [it strips them which stuffs up my PlugIn]

I did a search and replace in my product xml of "chr(29)" to "chr(221)" and "chr(30)" to "chr(222)" which seems to have solved everything. Not sure it those characters will have an impact on the names given the Vietnamese character set. Let me know how it goes before I make this a permanent change for all.

xuanhuy238 14 Oct 2009 05:23

Thank you and love you so much! :D

Sorting fuction seems to be work but some characters in Vietnamese was sorted not correctly.

Now: A - B - C .. - Z - - - 1 - 2 - 3 (???)

Correct (in vietnamese): 1 - 2 - 3 - A - - (or Ạ Ả) - B - C ... - Z

Would you please to help me again?

Sorky 14 Oct 2009 09:36

Quote:

Originally Posted by xuanhuy238 (Post 1899519)
Thank you and love you so much! :D

My pleasure, although I still need to ensure that chr(221) and chr(222) are not valid characters in your character set that may be used in a forum name.

Quote:

Originally Posted by xuanhuy238 (Post 1899519)
Correct (in vietnamese): 1 - 2 - 3 - A - - (or Ạ Ả) - B - C ... - Z

I did notice that, however I am not aware of a way to solve this. I use the inbuilt php function "strcasecmp" to do the sorting which gives the result you see. If someone is aware of a php function that will sort correctly for a Vietnamese character set, I will be more than happy to investigate this further.

Log on 14 Oct 2009 09:50

thank u

mhackl 24 Oct 2009 03:54

Is there a solution that does this not only for the forumhome but also when viewing category and forum pages?

Example:
My Forumhome , Category page , Forum page.

See how the last two could benefit from having the sub-forums organized like forumhome. This is the solution that I really need.

Sorky 26 Oct 2009 07:57

Quote:

Originally Posted by mhackl (Post 1905343)
Is there a solution that does this not only for the forumhome but also when viewing category and forum pages?

Can't see your examples at the moment, however I the PlugIn does work at any level. I'm sure that you have the Forum list display options / Forum home depth > 1 - Just make sure that the forum display option is also > 1

Dontom 27 Oct 2009 11:36

Hi Sorky, thanks for this great addition.

One question though:

I use a Depth of Forums - Forum Home = 2 and would like to contiune to use this setting. I'd like to have certain forumids show their subforums in your compressed list-style and leave te remaining ones as they are now. Is this possible with the current product?

Thanks
Thomas


All times are GMT. The time now is 12:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.