vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208324

Alien 17 Mar 2009 00:14

Hey nice work, I'm looking forward to trying this.

Btw, might want to fix this in your first post:

Version History:
1.2.2 is listed TWICE! ;)

lostguy 17 Mar 2009 00:22

All My PNG avatar in my Avatar Gallery didnt showup after installed this script ! All my users now mad cause their avatar didn showup .

Pls help .

lg

DobieGillis© 17 Mar 2009 00:35

it is working flawlessly on my site aside from the usual Live Topic issues, it's great.

jboyd 17 Mar 2009 01:47

Is there a way to see who egged your AVI

thats the only thing i would love to see added to this

Alien 17 Mar 2009 01:54

Quote:

Originally Posted by DobieGillis© (Post 1770064)
it is working flawlessly on my site aside from the usual Live Topic issues, it's great.

I have Live Topic as well. What issue are you encountering, and have you found a fix yet?

DobieGillis© 17 Mar 2009 01:57

Quote:

Originally Posted by Alien (Post 1770111)
I have Live Topic as well. What issue are you encountering, and have you found a fix yet?

not bad ones...it's just as the messages flash , the egg thrower stops working until you manually refresh the page. I eggspected that (see what I did there?)

jboyd 17 Mar 2009 01:58

ignore my post

hambil 17 Mar 2009 02:23

Quote:

Originally Posted by jboyd (Post 1770108)
Is there a way to see who egged your AVI

thats the only thing i would love to see added to this

Quote:

Originally Posted by jboyd (Post 1770113)
ignore my post

Why? It's not a bad idea. I've kept the information from the start with the idea of maybe doing something with it. A log of who egged you, and perhaps a "This post has been egged x times" thingy on the postbit.

Quote:

Originally Posted by lostguy (Post 1770055)
All My PNG avatar in my Avatar Gallery didnt showup after installed this script ! All my users now mad cause their avatar didn showup .

Pls help .

lg

Send me login details via PM and I'll see if I can help.

Quote:

Originally Posted by bullet07 (Post 1769879)
Mines still not working i have all permissions set etc but when anyone uses it the persons avatar just don't show its just a broken image.

All fixed - you didn't have the egg images in the images/misc directory.

hambil 17 Mar 2009 02:25

Quote:

Originally Posted by DobieGillis© (Post 1770112)
not bad ones...it's just as the messages flash , the egg thrower stops working until you manually refresh the page. I eggspected that (see what I did there?)

Given it's popularity, I'll install Live Topic and see if I can't work out a fix for the next release.

Since we're running well now, I'm not doing any bug releases unless something nasty comes up. I'm starting work on 2.0.

2.0 features will be listed in the main mod info in a few minutes.

lostguy 17 Mar 2009 04:52

I think i should put all my PNG avatar inside /images/avatars/thumbs/avatar.png !

I did this and all showup now .

nascartr 17 Mar 2009 05:31

1 Attachment(s)
I've installed the new version but now the phrases are missing the usernames. I've provided a screenshot.

hambil 17 Mar 2009 05:50

Quote:

Originally Posted by nascartr (Post 1770191)
I've installed the new version but now the phrases are missing the usernames. I've provided a screenshot.

Good catch. Once again you are all being very patient and helpful. I've updated the eggavatar.php file with the fix, just upload it - no need to reinstall or reimport.

nascartr 17 Mar 2009 05:53

Thanks, works great now!

Alien 17 Mar 2009 06:59

Ha! I was just about to post that bug!

Nice quick fix! Downloading...

Alien 17 Mar 2009 07:14

Yup, username confirmed fixed!

Hey question...

How would I go about adjusting the width of the ajax selection window? :)


All times are GMT. The time now is 04:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.