vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=238945

HighJinx 07 May 2011 23:30

just updated to 4.4.1 and got this
Quote:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /mywebsite/tournaments.php on line 3107
any ideas

reinstalled seems to be fine now....watch this space


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

is there anyway of replacing the map names with an image?

bananalive 08 May 2011 17:38

Quote:

Originally Posted by HighJinx (Post 2193130)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

is there anyway of replacing the map names with an image?

You can put in html...

Instead of...

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Use...

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


http://imageurl.com/image.jpg is image url

Gamelobby 08 May 2011 18:41

Quote:

Originally Posted by bananalive (Post 2193112)
The screenshot looks as if there is no css.

I think you might be running files from v4.4.0 and product file from v4.3.9. It'll be best you upgrade.

The options should be right at the bottom, below 'Ladder Columns'.

You think better to reinstall/upload 4.4.0 or just update to 4.4.1..? (im scared of it going down again. lol) Is 4.4.1 safe.?

bananalive 08 May 2011 19:01

Quote:

Originally Posted by Gamelobby (Post 2193356)
You think better to reinstall/upload 4.4.0 or just update to 4.4.1..? (im scared of it going down again. lol) Is 4.4.1 safe.?

Upgrade to v4.4.1. There should be anything affecting the rest of your site in any of the versions.

HighJinx 08 May 2011 20:23

many thanks bananalive

nominated

Gamelobby 09 May 2011 00:04

Quote:

Originally Posted by bananalive (Post 2193366)
Upgrade to v4.4.1. There should be anything affecting the rest of your site in any of the versions.

Yea there should be no reason this mod would do damage like that, but it just seemed too coincidental not to be related. lol

Thanks

Tournament count on pages are off
by jerett
09 May 2011 15:43

I have installed this system but on the main page of the tournament and ladder listing things don't seem to be working right.

If I create a Tournament and put it under a Category for example "Xbox" then when you view the main home page it reads that there are still "0" tournaments under that category.

However ... if I give that category a sub-category - then the number will change to "1".

Finally - if I click on the new sub-category that I now placed my tournament in - the sub-category landing page will read "0" tournaments available. If you click the "0" link it will go to the page and show the tournament available.

Not sure if this has been discussed but is there a way to fix this?

Thanks

jerett 09 May 2011 15:54

Also - is there a way to show player stats (wins, loss, draws, etc, number of games played, teams they are on) within the user profile page? Is there a widget of sorts?

bananalive 09 May 2011 23:46

Quote:

Originally Posted by jerett (Post 2193657)
I have installed this system but on the main page of the tournament and ladder listing things don't seem to be working right.

If I create a Tournament and put it under a Category for example "Xbox" then when you view the main home page it reads that there are still "0" tournaments under that category.

However ... if I give that category a sub-category - then the number will change to "1".

Finally - if I click on the new sub-category that I now placed my tournament in - the sub-category landing page will read "0" tournaments available. If you click the "0" link it will go to the page and show the tournament available.

Not sure if this has been discussed but is there a way to fix this?

Thanks

I'll release an update shortly to rectify this.

You can manually refresh the counters at http://yoursite.com/forums/competiti...=rebuildcaches

bananalive 09 May 2011 23:53

Quote:

Originally Posted by jerett (Post 2193665)
Also - is there a way to show player stats (wins, loss, draws, etc, number of games played, teams they are on) within the user profile page? Is there a widget of sorts?

Nope. Although users could manually add their ladder player image into their profile or signature.

jrap 11 May 2011 16:15

each time i create a double elimination tournament and assign 8 teams, then i restart the tournament so i can edit the teams (due to the feature added per my request) i get a error
"The page isn't redirecting properly" and the page will not load. also i close the the browser out and go back to my tournaments bracket and click on the the double elimination tournament i create and can't get back into it. which also mean i can't even delete the tournament cause it will give me the same error. also upon restart of the double elimination tournament i also noticed it ups the tournament slots from the max 8 to 16 when the restart feature is used.

bananalive 12 May 2011 12:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jrap (Post 2194440)
each time i create a double elimination tournament and assign 8 teams, then i restart the tournament so i can edit the teams (due to the feature added per my request) i get a error
"The page isn't redirecting properly" and the page will not load. also i close the the browser out and go back to my tournaments bracket and click on the the double elimination tournament i create and can't get back into it. which also mean i can't even delete the tournament cause it will give me the same error. also upon restart of the double elimination tournament i also noticed it ups the tournament slots from the max 8 to 16 when the restart feature is used.

Upload attached file, to forum directory, allowing overwrite.

TinCow1 13 May 2011 14:04

Hey, thanks for making this mod, it is superb and I am in love with it. I have started using it to run tournaments for PC games. One problem I have encountered is that players need to be able to find their opponents on Steam. We have already integrated Steam information into each user profile with the IM Steam mod, and the result is that the postbit now displays a small Steam icon (https://www.vbulletin.org/forum/external/2011/05/12.gif), and clicking on that icon gives various options for contacting the user over Steam. What I would like to do is add that icon-link immediately following each player's name in the bracket after a tournament has started, essentially just like the avatar icon but at the end of the name instead of the beginning. The idea would be that the players would be able look at the bracket and simply click on the steam icon next to their opponent's name to find them on Steam.

I will find the proper code for adding the steam icon-link myself, but I'm not sure where I should be adding that code into the tournaments.php file to make it display the way I want it to. I would be grateful if you could show me where exactly I need to insert this to achieve that kind of result.

Many thanks for your help and for making such a high-quality mod.

[edit]LOL, I just notice that IM Steam is your mod as well. As such, if you could help me figure out the code that needs to be inserted to add the Steam icon-link as well, I will worship you forever in whatever manner a coding god like you believes is best.

jrap 14 May 2011 15:31

ty bananalive that fixed the page error i was getting. however i still can't remove a team or teams from the double elimination bracket. there isn't a option for it. the restart feature works just can't remove a team from the bracket. is it possible to have more powers in regards to this. like a admin or forum mod being able to assign anyones team to a tourney bracket? just in case i have 2 double elmination tourney's going on at the same time. then i can move the teams around and put them in the tourney i want to prevent stacking in the tourney.

mikem164 15 May 2011 16:24

Quote:

Originally Posted by bananalive (Post 2173904)
That is a mistake, but it will not affect any functionality.

If you click on a ladder, then click on the whitespace next to a player/team's name, see screenshot

http://www.vbulletin.org/forum/attac...1&d=1300267629

http://www.youtube.com/watch?v=b6VZl-LURpo

When I do this, I get this error.



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Otherwise, seems to be a great addon to my forum!! Keep up the good work!

ooh, one thing, I am in a ladder match, and only option is to Submit Score... it's me and other player, still not sure where scores come from. Scores are 0-0 so who's got the next move and where do the points come from and how do you score. THANKS!


All times are GMT. The time now is 04:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.