vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283

petame.gr 28 Jun 2013 22:52

Hello,

The chaybox has been installed on our site for a long time. Suddenly the chatbox stopped accepting characters other than english as the forum is in greek, even a text color change in english characters is not working.

Any help would be great

Thanking you in advance

Antonis

petame.gr 01 Jul 2013 16:58

Quote:

Originally Posted by petame.gr (Post 2431105)
Hello,

The chaybox has been installed on our site for a long time. Suddenly the chatbox stopped accepting characters other than english as the forum is in greek, even a text color change in english characters is not working.

Any help would be great

Thanking you in advance

Antonis

Any tips to find a solution?

Jamey 04 Jul 2013 01:55

Under options...What do I put in the two boxes for date and time so that it don't show military time? I messed them both up.

exel 04 Jul 2013 17:51

Time: h:i

I don't know about date as I don't use the date, kind of useless in my opinion.

But just search for PHP date formats.

Jamey 05 Jul 2013 03:01

Yeah...gotta fix that. Thanks.

How about having it show on the bottom of every page?

exel 05 Jul 2013 16:49

Having what show on the bottom?

iZefi10 31 Jul 2013 20:05

Very useful! Gratitude! :)

Terrablade 02 Jun 2014 10:07

it doesnt have an option to have 2 different chatbox like vbshout has. I need 2 shoutboxes, 1 gor everyone and 1 for Staff only.

Is it possible?

blind-eddie 23 Mar 2015 21:49

To my fellow 3.8 member that use this and can not get https to actually display a link.

ACP/Plugins & Products/Plugin Manager, scroll to the Chatbox section, click edit on Cyb - ChatBox - MN
Create a backup of this plugin before you edit, incase you have an error.
Search for:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Add below:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save

Che_1955 01 Aug 2015 09:05

hello Turkish characters are blank

eyedream27 18 Jul 2020 16:24

need php 7.1 fix please

lange 13 Aug 2020 01:09

Works perfectly but I have two errors in the logs.

[12-Aug-2020 00:45:35 UTC] PHP Warning: Use of undefined constant index - assumed 'index' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/.../public_html/.../global.php(607) : eval()'d code(126) : eval()'d code on line 1
[12-Aug-2020 00:45:35 UTC] PHP Warning: Use of undefined constant userid - assumed 'userid' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/f.../public_html/.../misc.php(100) : eval()'d code(502) : eval()'d code on line 1

I tried to fix them but it didn't work. The 'index' error is most likely caused by the following code inside the MN mod but I don't how to fix that:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Any idea?

desmomax 28 Sep 2020 13:48

1 Attachment(s)
hy
i just installed the mod
i have also installed a postimage plugin that allows to attach images in vb 3.8.x
i dont know why but chatbox show it twice.. as screenshot attached.
"add image" (aggiungi immagine in italian) is showed twice.. how can i fix? thanx

saadessa1 29 Sep 2020 01:22

Thanks for the great work

desmomax 09 Oct 2020 08:44

nobody can help me?

Dr.CustUmz 09 Oct 2020 20:19

Quote:

Originally Posted by desmomax (Post 2604181)
nobody can help me?

link to site, im going to need to see source for this

desmomax 09 Oct 2020 20:35

Quote:

Originally Posted by Dr.CustUmz (Post 2604188)
link to site, im going to need to see source for this


https://www.ilbraccoitaliano.net/forum/index.php

Thanks

Dr.CustUmz 09 Oct 2020 20:42

Quote:

Originally Posted by desmomax (Post 2604189)

i need to be able to see the chatbox

desmomax 09 Oct 2020 20:45

Check pm

Dr.CustUmz 09 Oct 2020 20:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by desmomax (Post 2604069)
hy
i just installed the mod
i have also installed a postimage plugin that allows to attach images in vb 3.8.x
i dont know why but chatbox show it twice.. as screenshot attached.
"add image" (aggiungi immagine in italian) is showed twice.. how can i fix? thanx

Without knowing what image product that is, I am assuming it attaches to every textarea. The chatbox has a invisible textarea that flashes a notification.

I have attached a modified version that should do the trick for you, revert any template changes you made to cyb templates, and uninstall. use the attached chatbox and it should show only one image upload (this does loose status notifications, but it was the easiest way without removing your image upload product.

desmomax 13 Oct 2020 09:12

not sure i want to lose notification since last visit.. and all phrases translated in italian.. but thanks

boss22 10 Mar 2021 14:12

Can someone fix this for PHP 7.4 please!

lange 11 Mar 2021 11:45

fixed at https://www.vbulletin.org/forum/show...5&postcount=15

TheLastBatman 11 Mar 2021 16:53

1 Attachment(s)
Got this from vBTeam, DrCustUmz already fixed this.


All times are GMT. The time now is 08:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.