vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208488

MotMann 31 Jan 2010 15:38

Quote:

Originally Posted by AHealthForum (Post 1771197)
AdminCP -> vBulletin Options -> External Data provider

WExternal Dat provider? I don't found that.. just "Feed- RSS, Java" Feeds settings

And what i can do, that linkbacks still be working? if i click ob linkback, then the URL goes back to my Forum.

dd009 16 Feb 2010 04:28

Quote:

Originally Posted by hollosch (Post 1769622)
thanx for this.

-1 cron-job in my vB

I am not able to download this

KDawg08 03 Apr 2010 20:34

Any reason it is doing this?

<![CDATA[BTN IE/FF Toolbar 2 minutes ago via API

It shows the TITLE of the update, but the title was "BTN IE/FF Toolbar" not the <!CDATA[ part...

A825F933D42B 23 Apr 2010 20:59

use my updated code so it checks if the post has already been tweeted.

sweetguy2004 18 May 2010 11:32

Thanks interesting but i cannot use it coz posting adult twits i can get ban

Nano_ 13 Jun 2010 23:51

Works in 4.0.3PL1?

NAZIA 15 Jul 2010 05:59

Quote:

Originally Posted by KDawg08 (Post 2015283)
Any reason it is doing this?

<![CDATA[BTN IE/FF Toolbar 2 minutes ago via API

It shows the TITLE of the update, but the title was "BTN IE/FF Toolbar" not the <!CDATA[ part...

same problem is here with me.. is there any solution for this?:confused:

lol
even this bug is also there in the developer twitter


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


NAZIA 15 Jul 2010 06:45

Quote:

Originally Posted by gordietbh (Post 1811982)
here is the code I've implemented to get around the duplicate issue.

The issue arose when the latest thread was not the current status of the twitter account, so I updated the code to search the entire feed page for the thread title. It now checks the contents of your twitter page and looks for a match with the title of the first item in the RSS feed, if it finds it it does not try to repost. If it does not find a match it will call the twitter API and submit the message.

I then had an issue where it was posting <![CDATA[thread title]]. I discovered that this only occurred when there was an apostrophe in the thread title, so I added a replace command to strip out the CDATA text.

There was also an issue where if your server did not receive a response from the twitter page in a timely fashion the script would not find a match for the latest title thread and would repost. I added a line in the script to search for your account name in the page, and if it finds it then call the twitter API. This ensures that there is no more double posting.

You need to replace the contents of the twitask.php file in the includes\cron folder with the script below. You need to replace the ACCOUNTNAME text in the line http://twitter.com/ACCOUNTNAME with the name of your twitter account. this needs to be in the same case as the account name appears on your twitter page.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

If you have $cronimage in your footer template and have the twitter scheduled task set to run every minute each time a new thread is started the title will be updated. You will also need to set the refresh time on your RSS feed in vboptions to 0 if you want to ensure that every new thread is updated to your twitted feed. If the refresh time is 60 minutes you will only have the latest thread submitted every hour when the RSS cache is refreshed.

I've been running with the above script and options for the last several days and have eliminated the duplicate posting issues.

Nice work... working fine for me...
thanks a lot.. :)

do you have any idea about the plain text password?
why we can not use


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

in Admin Cp.
Any idea please

NAZIA 13 Sep 2010 01:23

Quote:

Originally Posted by Loco.M (Post 1776313)
btw, how is this different than using twitfeed?
http://twitterfeed.com/

cheers

:) good idea. just added my feed here... :) hope will work,, :)

:mad:Actually this mod stopped publishing feeds on twitter by 1st September. may be due to change in Twitter policies, what ever i dont know :)

Smitty 13 Sep 2010 03:36

Quote:

Originally Posted by Loco.M (Post 1776313)
btw, how is this different than using twitfeed?
http://twitterfeed.com/

cheers

Been using twiterfeed for quite a while now. It works. Not every post is tweeted in big, active forums, but it is a very good automatic twitter feed. I have no use for twitter, but for 'SEO' purposes one should have a twitter account.

Dr.osamA 14 Mar 2011 04:50

Works in 4.1.2????

hope yes

vvdven 24 Mar 2011 15:54

Hi There,

I have this mod installed but it seems to also post the rss feeds from our rss widget (with external rss feeds) to our twitter account.

Is there any way to turn this off?

Thanks.

c0der 11 Apr 2011 19:41

thx
can u make another one for fb and other network sites

Uberguilds 31 May 2011 23:14

Quote:

This move is a direct assault on services like TwitPic and yFrog. With Twitter Pictures, you’ll be able to upload from Twitter.com and the clients and you’ll get a nice, tidy URL that links to your picture (and a small thumbnail may now appear in your stream).

Threads to twitter.

Now

Forum images to twitter.



plz?
http://techcrunch.com/2011/05/31/twitter-pictures-ios5/

Bonjax 23 Jul 2011 16:29

If you want another option... TwitterFeed.com accomplishes this same thing and is solid as a rock. Easy to set up with some nice features. Grabs the RSS and posts thread titles to your Twitter account.

AK47- 22 Feb 2013 22:02

does this work on vb4.2.0?

GhostHunter2010 07 May 2020 02:27

pss this doesnt work at all


All times are GMT. The time now is 12:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2021, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.