vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=258975

Ok for some reason, please help
by lild100
16 Feb 2011 15:17

1 Attachment(s)
Im sure this can be changed very easily but im not to sure how to do it :)

I have made a print screen, i dunno how o change he colour of the games list.. if you notice its in white so you cannot read the games...

they are there becauase when i highlight with the mouse i can see them and play the games which is great! :)

So does anyone know how i change the colour of the game lists and most played games...

thanks

Attachment 126736

Hippy 16 Feb 2011 16:14

replace your arcade.css with the one posted here
http://www.vbulletin.org/forum/showp...0&postcount=44

in my sig you'll find a thread alot of fixes for the arcade..
enjoy

lild100 16 Feb 2011 18:42

Quote:

Originally Posted by Hippy (Post 2163232)
replace your arcade.css with the one posted here
http://www.vbulletin.org/forum/showp...0&postcount=44

in my sig you'll find a thread alot of fixes for the arcade..
enjoy

Thanks so much!

ive changed the arcade template...

where is the arcade.css located in the cp?

Hippy 16 Feb 2011 22:30

open up your templates and look css open it up and you'll see it

lild100 17 Feb 2011 00:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hippy (Post 2163388)
open up your templates and look css open it up and you'll see it

Hey you are the man!

One last little thing.. it looks great now, but is there anyway to have a background around it all so it looks a bit more neater.. i.e, a light purple (such as the one in my sites logo or just blue background... this would be great, because as my background is a greyish white its still not the clearest arcade :)

Perhaps you have a template or something i change in the template to add a background color..

Thanks again m8

Dan
Attachment 126749

Hippy 17 Feb 2011 13:47

did u add this ARCADE template in replace of the original one ?
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249120
if no do so.
if it don't work send me a link to your site so I can look at it

lild100 18 Feb 2011 03:29

Quote:

Originally Posted by Hippy (Post 2163567)
did u add this ARCADE template in replace of the original one ?
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249120
if no do so.
if it don't work send me a link to your site so I can look at it

Check out my Arcade on my site at www.tabletennisdaily.co.uk

You will see what i mean , there is no background... its using the background of my site.. and the colours don't match to well...

Yeah i used the template you gave me..

Dan

Hippy 18 Feb 2011 13:11

there was a arcade template and a arcade.css template
did you add them both ?

in the arcade.css template what does it says for alt1 and alt2?

lild100 20 Feb 2011 13:46

Sorry for late reply ive been away... alt 1 and alt 2 say this

I did insert both templates you gave me, the arcade template and the arcade.css



.alt1, .alt1Active
{
background:{vb:stylevar formrow_background.backgroundColor};
color: {vb:stylevar blocksubhead_color};
//-moz-border-radius-top{vb:stylevar right}: {vb:stylevar border_radius};
//-moz-border-radius-top{vb:stylevar left}: {vb:stylevar border_radius};
//-webkit-border-top-{vb:stylevar right}-radius: {vb:stylevar border_radius};
//-webkit-border-top-{vb:stylevar left}-radius: {vb:stylevar border_radius};
//-moz-box-shadow: -1px 1px 1px {vb:stylevar forumbits_shadow_color};
//-webkit-box-shadow: -1px 1px 1px {vb:stylevar forumbits_shadow_color};
//margin-bottom: {vb:stylevar padding};
}
.alt2, .alt2Active
{
background-color:{vb:stylevar content3_background.backgroundColor};
color: {vb:stylevar blocksubhead_color};
//-moz-box-shadow: -1px 1px 1px 1px {vb:stylevar forumbits_shadow_color};
//-webkit-box-shadow: -1px 1px 1px 1px{vb:stylevar forumbits_shadow_color};
//margin-bottom: {vb:stylevar padding};

Hippy 20 Feb 2011 14:06

try and replace alt1 and alt 2 with this

.alt1, .alt1Active
{
background: #262523;
color: #1F1F1F;
}
.alt2, .alt2Active
{
background: #262523;
color: #1F1F1F;
}

the arcade is pulling your custom css so the formrow_background.backgroundColor is transparent
try the above and see if its any better

lild100 21 Feb 2011 02:47

2 Attachment(s)
Thanks again :)

Thats a lot better, but there are still some words, that are in grey and cannot be seen..

Hes the print screen,, its hard to see the greyish black headings but if you look close you will see them.

Attachment 126830

I have highlighted it with my mouse so its easier for you to see the headings almost matching the background colour :)

Btw i really appreciate this help,

Thanks

Dan

Hippy 21 Feb 2011 03:45

no problem bud

change alt1 and alt2 to this

.alt1, .alt1Active
{
background: #262523;
color: #FFFFFF;
}
.alt2, .alt2Active
{
background: #262523;
color: #FFFFFF;
}

while your at it upload this file replacing your skin_arcade.php
http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=18

the file is in your arcade/skin/ folder ;)

lild100 22 Feb 2011 02:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hippy (Post 2164816)
no problem bud

change alt1 and alt2 to this

.alt1, .alt1Active
{
background: #262523;
color: #FFFFFF;
}
.alt2, .alt2Active
{
background: #262523;
color: #FFFFFF;
}

while your at it upload this file replacing your skin_arcade.php
http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=18

the file is in your arcade/skin/ folder ;)


Hmm i did this m8 but this is the outcome.. its the same.

I did everything you said to.. look here.

Attachment 126867

Hippy 22 Feb 2011 21:56

let me ponder this..

lild100 23 Feb 2011 04:48

Quote:

Originally Posted by Hippy (Post 2165585)
let me ponder this..

Ok thanks :)


All times are GMT. The time now is 02:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.