vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=276953

Rodrigo. 07 Feb 2013 12:33

yes for me work in vb 4.2 pch level 3

BirdOPrey5 08 Feb 2013 23:45

Quote:

Originally Posted by pokusek (Post 2401385)
Awesome mod! I just have one problem - when a sitemap for blogs is being generated, UTF-8 characters are turned into weird mess. Everything else is fine. Could you please tell me how to fix it? Thanks for your time.

Never heard of this issue... Are you sure if the mod is disabled the sitemap URLs are correct?

if so can you please paste in an example blog title causing the issue.

pokusek 03 Mar 2013 21:16

Quote:

Originally Posted by BirdOPrey5 (Post 2402989)
if so can you please paste in an example blog title causing the issue.

I sent a PM with more details, thanks for your time.

yeppuda 10 Apr 2013 15:37

vb3 please?
it is super hacks.

BirdOPrey5 13 Apr 2013 18:17

Quote:

Originally Posted by yeppuda (Post 2415530)
vb3 please?
it is super hacks.

Sorry but VB3 doesn't have "friendly URLs" so this isn't an option.

mikesafl 15 Apr 2013 18:16

Can i make it strip periods and add spaces? That is what im having trouble trying to do

BirdOPrey5 12 May 2013 10:07

Quote:

Originally Posted by mikesafl (Post 2416535)
Can i make it strip periods and add spaces? That is what im having trouble trying to do

No, not designed to strip periods or add spaces to URLs.

fai99al99 06 Sep 2013 12:36

very nice and helpful .. great mod
thanks

working fine 4.2.1

fai99al99 06 Sep 2013 12:56

can i use it to translate words ?

like : "العربية"
translate to "Arabic"

BirdOPrey5 06 Sep 2013 13:11

No, it won't translate words just individual characters.

fai99al99 06 Sep 2013 13:23

i have add this to the $bop_reps = array


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and it did translate the words fine
is this will cause any problems ?

BirdOPrey5 06 Sep 2013 15:03

That is fine I misunderstood.

I thought you meant will it translate like Google Translate.

What you did is technically a replacement, not a translation, you can do replacements you just have to do each one manually.

fai99al99 06 Sep 2013 16:13

there's a little problem

it doesn't
Quote:

strip (remove) any special characters it can't translate.
in RSS
-----------------------------
no,its working fine
my mistake

Bubble #5 07 Sep 2013 18:05

4.2.1

Seems to work well on our forum. Great job BOP :up:

thetechgenius 03 Sep 2014 22:07

I'm using DBSEO by DBTECH, do I need this mod? Will it even work with DBSEO, or will it break my Forum URL's?


All times are GMT. The time now is 07:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.12
Copyright © 2019, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.