vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249277

dartho 17 Sep 2011 23:59

They're both functional. This one has no blog or CMS support

dawges 23 Sep 2011 21:57

Just wanted to say that this is the best mobile skin out there. Very fast and smooth.

Just hoping for an update.

Thanks Dartho.

barmen_1982 26 Sep 2011 12:48

Hadi Mobile Tema ya Eklemişsin Eyvallah Ama Ne Demeye Default Temaya Bile Telif hakları, Jelsoft Enterprises Ltd'e aittir. 2000 - 2011 Yazmaya Hakkın Yok Kaldırıyorum.

born2ski 26 Sep 2011 22:29

Great mod Dartho!!!! It should be on all vBull sites!

One thing I've noticed is that when moving a thread, even if you uncheck the leave redirect box, it leaves a redirect.

Gripi 27 Sep 2011 07:23

yes.. superb style..

but could you make it compatible to run with "Sorky - SubForum List Control", specially sort subforum list by alphabet.

matt94gt 01 Oct 2011 22:00

4.1.5?

Ozymandyus 01 Oct 2011 22:12

Quote:

Originally Posted by matt94gt (Post 2252076)
4.1.5?

Works fine with 4.1.5.

inphoenix 03 Oct 2011 06:34

I have installed this mod for 4.1.5 and seems to be working fine if I go to www.mysite.com/forum/forum.php. However if I go to www.mysite.com (my CMS) and then click on forum, it will switch to full version and not to mobile version. What am I doing wrong?

wtfaatp 06 Oct 2011 02:25

Seems this no longer works with vb 4.1.7

ZeroHour 06 Oct 2011 03:56

Quote:

Originally Posted by wtfaatp (Post 2253789)
Seems this no longer works with vb 4.1.7

What doesnt work?

ET240 08 Oct 2011 17:27

Hihi.... Does this style support poll on mobile?

Mark.B 11 Oct 2011 21:50

Quote:

Originally Posted by ET240 (Post 2254746)
Hihi.... Does this style support poll on mobile?

It does on mine.

Ozymandyus 11 Oct 2011 21:58

Quote:

Originally Posted by wtfaatp (Post 2253789)
Seems this no longer works with vb 4.1.7

Works fine for me!

thenamesgould 14 Oct 2011 03:48

Still works, but I couldn't re-install it.

Would love an updated version - I have the same problem with no line breaks when qouting or editing a post.

Overall, an outstanding mod though. :D

RS25com 14 Oct 2011 20:48

I cannot install the XML file on 4.1.6, I get this error:

Quote:

This file was created using a different version of vBulletin from the one you are running.

Your version: 4.1.6
File version: 4.1.2
Solution?

Ozymandyus 14 Oct 2011 21:13

Quote:

Originally Posted by RS25com (Post 2257265)
I cannot install the XML file on 4.1.6, I get this error:

Check the box that says 'Ignore Style Version' when doing your import/upload.

rootsxrocks 15 Oct 2011 04:49

well fiddle I was about to install this and toss tapatalk because this is really better after looking at Marks forum via mobile , I have 4.15 and have both tapatalk and forum runner installed but I deleted the vb mobile style cause its crap anyhow. but when I tried to install it I got an invalid file error any hints ?

etca 15 Oct 2011 08:34

Quote:

Originally Posted by Ozymandyus (Post 2257275)
Check the box that says 'Ignore Style Version' when doing your import/upload.


I did, but doesn't work on my 4.1.7 *sigh

dartho 15 Oct 2011 12:25

I'll update my test site and give it a going over over the weekend ...

fofo4u 16 Oct 2011 07:42

Hello everyone


Thanks to this Mobile style .. can you help me .. I want to get the Style Mobile is compatible with 4.14 and the highest as well as be supportive of the Arabic language ... I hope to help me
I'm from Kuwait ............Arab country ..

alhindasi 16 Oct 2011 22:05

please fix the Registration style it is not ok

alhindasi 16 Oct 2011 22:05

Registration please fix it please

dartho 17 Oct 2011 00:49

Quote:

Originally Posted by etca (Post 2257395)
doesn't work on my 4.1.7 *sigh

seems to be working fine under 4.1.7

gezuvor 17 Oct 2011 19:16

Just installed this on 4.1.7 and it's a no-go. Style looks great, but the auto-detect isn't happening on my iPhone (iOS 4.3.5) or iPad (iOS 5.0)...

alhindasi 17 Oct 2011 19:41

please fix the Registration style it is not ok
Registration please fix it please

dartho 17 Oct 2011 23:32

Quote:

Originally Posted by gezuvor (Post 2258271)
Just installed this on 4.1.7 and it's a no-go. Style looks great, but the auto-detect isn't happening on my iPhone (iOS 4.3.5) or iPad (iOS 5.0)...

It doesn't look like you have made the style user selectable

cash7c3 18 Oct 2011 01:50

Having a problem - no one can post replies on the site anymore using this style.

http:/modmyi.com.

Any help?

(btw, we've got a solid 1 column CMS if you want any help with thaT)

dartho 18 Oct 2011 08:51

I registered and replied to a thread on modmyi ... ?

cash7c3 18 Oct 2011 09:18

In the CMS? That's where we're seeing the issue - pressing reply does nothing.

dartho 18 Oct 2011 09:55

Apart from the fact that this is a forum only style (no CMS support), I just successfully replied to a CMS article (and reported it)

autoescala 20 Oct 2011 18:39

Quote:

Originally Posted by inphoenix (Post 2252572)
I have installed this mod for 4.1.5 and seems to be working fine if I go to www.mysite.com/forum/forum.php. However if I go to www.mysite.com (my CMS) and then click on forum, it will switch to full version and not to mobile version. What am I doing wrong?

I have the same problem... :(

Anyone knows how can I call the mobile version as http://m.myweb.com ? and this subdomain loads always by default the "light" version ? Also I want all the bot spiders will use this version, but, I Don't know whre can I configure this issue.... anyone knows how to it?

dartho 20 Oct 2011 23:14

Quote:

Originally Posted by autoescala
Anyone knows how can I call the mobile version as http://m.myweb.com ? and this subdomain loads always by default the "light" version ?

try this: http://www.vbulletin.org/forum/showt...174381&page=15 and read the last page (page 15)

Quote:

Also I want all the bot spiders will use this version, but, I Don't know whre can I configure this issue.... anyone knows how to it?
No members have liked this post.
try this one http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249967 enable user defined device detection and in the Custom/User Defined Useragent String section, add your search agents. eg: googlebot,slurp,baidu,yahoo

click install if you use this also

autoescala 21 Oct 2011 13:13

thank you very much dartho for your responso, I try your mobile version and I think is the best avabile. The only issue for me, is that I have CMS activated and is not working well with you style.

I will try to update VB to 4.17 and try the style for mobile but I'm not sure if is at least, lighter and faster than you great job....

autoescala 21 Oct 2011 13:20

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2259544)
try this one http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=249967 enable user defined device detection and in the Custom/User Defined Useragent String section, add your search agents. eg: googlebot,slurp,baidu,yahoo

click install if you use this also

I use vbulletin 4.1.4 and I plan to migrate to 4.1.7 soon, this version has it's own mobile detection, how can I define a style for a bot spider like google ? for example ? I can do that ? without using any SEO software..

Thanks in advance :)

ymam 23 Oct 2011 01:05

I am running VB 4.0.3 and have been using for Lightweight style for the past 3 months and has been great with only one problem. Any new usergroup we add to our forums cannot view anything on the forums when logged in. As soon as they log out they can view the forums again.

Has anyone else encountered this problem? And if so, how can you fix this this?
Thanks.

alhindasi 23 Oct 2011 21:03

please fix the Registration style it is not ok
Registration please fix it please

alhindasi 23 Oct 2011 21:04

please fix the Registration style it is not ok please dear

gezuvor 24 Oct 2011 21:26

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2258365)
It doesn't look like you have made the style user selectable

Okay, that fixed it. Thanks dartho!

IMMaster 25 Oct 2011 08:45

HI
It's really amazed style> Big Clap!!
please can this style automatically be the default style for iPhone or mobile phones?
I mean that no need for the iPhone user to change the style. The VB detect the iphone and change the style accordingly?

dartho 25 Oct 2011 09:55

Yes - vb4.1.4+ has this support built in I believe.

MarceloS 25 Oct 2011 18:21

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2261336)
Yes - vb4.1.4+ has this support built in I believe.

Dartho, your PM box is full.

Donated and installed, thanks!

It shows only the forum icons and names, not the style. What's wrong?

Edit: fixed, I uploaded to the wrong place LOL

MarceloS 25 Oct 2011 21:48

How could I add on each thread page a link to the forum of the thread?

dartho 25 Oct 2011 23:04

adding

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to the end of the navbar template will add the breadcrumb in

MarceloS 26 Oct 2011 13:37

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2261526)
adding

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to the end of the navbar template will add the breadcrumb in


Awesome! Thanks!

MarceloS 26 Oct 2011 16:38

Is it possible to add links to the navbar?

djbaxter 26 Oct 2011 16:46

This works much better and has much better functionality than the vBulletin mobile style released in 4.1.7.

Great work. Maybe you should offer to sell thjis to vBulletin, since theyu can't seem to figure out how to get it right. :)

djbaxter 26 Oct 2011 22:05

I need to exclude ad banners from this mobile style. What's the simplest way to do this?

dartho 27 Oct 2011 00:22

Depends what is creating the ads for you. If they are generated in plugins, you could wrap up the PHP code in
if (STYLEID!=n){

existing pluginin code

}
where n is the STyleID of this style.

You could also delete the ad hooks in templates in this style or if the ads are in templates - edit them out with in this style.

MarceloS 27 Oct 2011 15:06

Dartho, I have been playing with the style, it is great man.

1. But there is one thing I could not do. My navbar links are too close together vertically (when the links make a second line). I tried adding padding to them, the padding shows on firebug but they do not add a space between the lines.

Do you have any idea about something I could do?

2. Another thing: is it possible to show a different guest notice for this style? (different from my deafult notice)?

MarceloS 27 Oct 2011 15:07

3. Third thing ;)

Quotes do not work for me, they create <br/> characters and other stuff.

djbaxter 27 Oct 2011 17:04

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2261848)
Depends what is creating the ads for you. If they are generated in plugins, you could wrap up the PHP code in
if (STYLEID!=n){

existing pluginin code

}
where n is the STyleID of this style.

You could also delete the ad hooks in templates in this style or if the ads are in templates - edit them out with in this style.

Thank you. I am using the Rotating Banners add-on. This worked. I inserted


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

at the top of the "Banner Insertion" plugin and


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

at the very bottom.

dartho 28 Oct 2011 00:46

Quote:

Originally Posted by MarceloS (Post 2262037)
Dartho, I have been playing with the style, it is great man.

1. But there is one thing I could not do. My navbar links are too close together vertically (when the links make a second line). I tried adding padding to them, the padding shows on firebug but they do not add a space between the lines.

Do you have any idea about something I could do?

Did you do this by editing teh CSS file, or inline? Try which ever one you haven;t already tried
Quote:

2. Another thing: is it possible to show a different guest notice for this style? (different from my deafult notice)?
You could use notices manager using teh style criteria
Quote:

3. Third thing ;)

Quotes do not work for me, they create <br/> characters and other stuff.
I'm not sure whay that happens on a few sites - haven't been able to reproduce it.

@djbaxter :up:

alhindasi 28 Oct 2011 06:32

please fix the Registration style it is not ok
Registration please fix it please

please fix the Registration style it is not ok please dear

alhindasi 28 Oct 2011 06:33

Dear , dartho

please fix the Registration style it is not ok
Registration please fix it please

please fix the Registration style it is not ok please dear

dartho 28 Oct 2011 12:28

The registration template is low on my list of things to do in the very limited time I currentlyhave to do things, and repeatedly asking won't make it happen any faster. You haven't even marked this modification as installed.

Ozymandyus 28 Oct 2011 15:01

Dartho, I've seen users with odd names posting almost the same thing in threads for other products. I think it's some kind of spammer.

ymam 29 Oct 2011 13:42

Bump....
Quote:

Originally Posted by ymam (Post 2260339)
I am running VB 4.0.3 and have been using for Lightweight style for the past 3 months and has been great with only one problem. Any new usergroup we add to our forums cannot view anything on the forums when logged in. As soon as they log out they can view the forums again.

Has anyone else encountered this problem? And if so, how can you fix this this?
Thanks.


MarceloS 29 Oct 2011 15:09

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2262156)
Did you do this by editing teh CSS file, or inline? Try which ever one you haven;t already tried

I tried both ways. I could only increase padding of the navbar box, but not between the lines.

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2262156)
You could use notices manager using teh style criteria

Thanks!

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2262156)
I'm not sure whay that happens on a few sites - haven't been able to reproduce it.

@djbaxter :up:

Well I had used a fix that is on your second post. I reverted to the original code and it fixed it LOL. One thing: now I can reply and quote, no problem, but I get a list of smilies. But the smilies are not functional, nothing happens if I click them.

So how can I remove these smilies?

Is it supposed to be missing the bbcode buttons?

Thanks man for the product and support.

dartho 29 Oct 2011 16:10

did you try this : http://www.vbulletin.org/forum/showp...&postcount=397

vbadvanced Portal System
by tron_gr
31 Oct 2011 20:05

how can make this work fine with vbadvanced portal system?

thanks

Defkalion 05 Nov 2011 00:49

This is a great style,

@dartho: can you please empty your pm box? i want to get in contact with you for some custom work.

djbaxter 05 Nov 2011 16:41

One problem: The option to hide "What's Going On" / "Who's Online" isn't working for me (4.1.7), whether I'm logged in or viewing as a Guest.

dartho 06 Nov 2011 01:35

Quote:

Originally Posted by djbaxter (Post 2264737)
One problem: The option to hide "What's Going On" / "Who's Online" isn't working for me (4.1.7), whether I'm logged in or viewing as a Guest.

Edit the FORUMHOME template, search for

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then search for (near end of template)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


djbaxter 06 Nov 2011 02:38

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2264831)
Edit the FORUMHOME template, search for

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

then search for (near end of template)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks! That did it. :up:

demonfatal 10 Nov 2011 12:54

Something is wrong with the "Move thread" option...
Even if the "Yes" in "Redirect?" is unticked, the "Moved:" appear...
Please could you check and let me know how to solve this issue... Thanks

The Rocketeer 18 Nov 2011 14:04

when will you update this dartho? VBulletin 4.1.8 is out..
:)

djbaxter 18 Nov 2011 14:41

Quote:

Originally Posted by The Rocketeer (Post 2269206)
when will you update this dartho? VBulletin 4.1.8 is out..
:)

And this style continues to work. Better than vBulletin's version, in fact. :)

Filgga 19 Nov 2011 06:07

Quote:

Originally Posted by djbaxter (Post 2269218)
And this style continues to work. Better than vBulletin's version, in fact. :)

I doubt, when someone goes to the page /private.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The sender of the Private Message is not displayed, you end up getting 'Array' as the sender.

Probably this' facing me alone?

thenamesgould 19 Nov 2011 09:07

It is great, but I have a few problems. Big row of smileys appears under the edit box when you quote a post, and then when you post that reply, line breaks are removed. The reply box is also wider than the width of the page.

There were solutions to this earlier on in thie thread, but they didn't seem to work as intended for me, so I reverted to the original.

I'd love for those to be fixed, but this is still a great mobile skin, so I still use it.

K4GAP 19 Nov 2011 22:14

Before I install this I have one question. When someone connects to my site using mobile device, will they be directed to this style? Or, do they need to be given a different url?

The Rocketeer 20 Nov 2011 00:18

Quote:

Originally Posted by GaryT (Post 2269714)
Before I install this I have one question. When someone connects to my site using mobile device, will they be directed to this style? Or, do they need to be given a different url?

I am pretty sure if you install the mobile detection script mod (that comes with this) then the users mobile device gets detected and then they are auto directed to this style. :)

The Rocketeer 20 Nov 2011 00:22

Well, There has been so many changes that have undergone between vBulletin 4.1.2 - 4.1.8 that some issues are bound to arise unless this style gets updated. I like many others think 4.1.8 warrants an Update, dartho. When will you be updating this? :)

MaXimus 20 Nov 2011 20:55

I installed it but I have a small Glitch

When viewing the mobile site from my BlackBerry smartphone, I see a red x next to each subforum on the left if the image path is wrong (but it's not even supposed to show an image) but when I view the lightweight style from my pc it displays just fine


The way I have setup my forum is, for each subforum there is an image located in a folder, so for example, the first subforum in my Forums is called General Discussion, and the path for its image is /Discuss/ as that Discuss folder contains the same image renamed into:

- forum_link-48
- forum_new_lock-48
- forum_new-48
- forum_old_lock-48
- forum_old-48


This is done to each and every other subforum so maybe that is why it is appearing as an X on the mobile

See how it looks from the PC and mobile below and please advice me what I need to do to not show those Red Xs on the mobile

From PC:

http://img534.imageshack.us/img534/926/frompc.png



From Mobile:

http://img717.imageshack.us/img717/5912/frommobile.png

dartho 20 Nov 2011 22:55

@MatrixLeader - This style is expecting to find files forum_new_lock-16, forum_old_lock-16, plus any other "16" images from the images/statusicon directory in that directory also

@Filgaa / Rocketeer : one day, one day - the thing is that I don't actually use vb4 so updates can take a while

MaXimus 20 Nov 2011 23:31

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2270099)
@MatrixLeader - This style is expecting to find files forum_new_lock-16, forum_old_lock-16, plus any other "16" images from the images/statusicon directory in that directory also

Thanks a lot man! that solved it!

I copied all the images pertaining to -16 from the statusicon root to each individual imaces folder I have assigned to my custom status images and it worked!!!

PS: I've nominated this tyle as style of the month because it simply looks fantastic on a mobile phone

Mr Peabody 21 Nov 2011 20:17

Quote:

Originally Posted by Filgga (Post 2269438)
I doubt, when someone goes to the page /private.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The sender of the Private Message is not displayed, you end up getting 'Array' as the sender.

Probably this' facing me alone?

We have the same issue.

Courty 21 Nov 2011 22:13

Quote:

Originally Posted by thenamesgould (Post 2269465)
It is great, but I have a few problems. Big row of smileys appears under the edit box when you quote a post, and then when you post that reply, line breaks are removed. The reply box is also wider than the width of the page.

There were solutions to this earlier on in thie thread, but they didn't seem to work as intended for me, so I reverted to the original.

I'd love for those to be fixed, but this is still a great mobile skin, so I still use it.

I have the same issues, and have not been able to find a working solution.

The Rocketeer 23 Nov 2011 02:05

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2270099)
one day, one day - the thing is that I don't actually use vb4 so updates can take a while

We'll be waiting and watching dartho. :D

Until then, Could you at least add the edits required or links to the edits on your first post? that way many new users wont have to go through nearly 600 Posts to get it fully stable and working with 4.1.8. :)

thenamesgould 23 Nov 2011 07:57

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2270099)
@Filgaa / Rocketeer : one day, one day - the thing is that I don't actually use vb4 so updates can take a while

Whenever you do, I'll be very grateful, but until then I'm just happy to be using it as is. :)

Filgga 24 Nov 2011 10:12

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2270099)
@Filgaa / Rocketeer : one day, one day - the thing is that I don't actually use vb4 so updates can take a while

Will appreciate getting in touch with you, I have something personal. Noted and THANKS.

Your inbox is FULL.
Quote:

Originally Posted by Mr Peabody (Post 2270449)
We have the same issue.

I thought it was my own fault, dartho gonna fix this hopefully.
Quote:

Originally Posted by The Rocketeer (Post 2270990)
We'll be waiting and watching dartho. :D

Until then, Could you at least add the edits required or links to the edits on your first post? that way many new users wont have to go through nearly 600 Posts to get it fully stable and working with 4.1.8. :)

Good recommendation, seconded!

dartho 24 Nov 2011 22:28

Quote:

Originally Posted by Filgga (Post 2269438)
when someone goes to the page /private.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The sender of the Private Message is not displayed, you end up getting 'Array' as the sender.

Replace the contents of the pm_messagelistbit template with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


dartho 24 Nov 2011 22:42

Also, to get rid of the vertical smilies in new replies etc, delete the contents of the editor_clientscript template and replace the contents of the editor_ckeditor template with that of the editor_toolbar_offtemplate

Mr Peabody 25 Nov 2011 20:54

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271597)
Replace the contents of the pm_messagelistbit template with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thanks for that :)

Amadeusmq 25 Nov 2011 21:14

Would it be a great deal of work to make this style work a bit better with this addon: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=270346 ?

If you need an example, my forums has a bunch of these (i.e., http://www.isxgames.com/forums/project.php?projectid=3 )

dartho 26 Nov 2011 00:20

@Amadeus - Sorry, that is very unlikely to happen

Amadeusmq 26 Nov 2011 00:54

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271958)
@Amadeus - Sorry, that is very unlikely to happen

Ok, then how about settings where you could indicate various forum IDs where the addon would switch automatically to the 'default site style', but then switch back to the 'light style' when not in those forums.

Or, is that not possible with the vbulletin addon API?

dartho 26 Nov 2011 01:27

vBulletin can by default Force forums to styles in the forum properties

Amadeusmq 26 Nov 2011 01:53

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271972)
vBulletin can by default Force forums to styles in the forum properties

Ah, I didn't know that. I'll check it out.

thenamesgould 26 Nov 2011 11:52

Quote:

Originally Posted by Filgga (Post 2269438)
I doubt, when someone goes to the page /private.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The sender of the Private Message is not displayed, you end up getting 'Array' as the sender.

Probably this' facing me alone?

I'm also getting "Array" in place of the forum member's names whose birthday it is, at the bottom of the main home forum.

thenamesgould 26 Nov 2011 11:58

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2271601)
Also, to get rid of the vertical smilies in new replies etc, delete the contents of the editor_clientscript template and replace the contents of the editor_ckeditor template with that of the editor_toolbar_offtemplate

If I do this, then hit Reply ... the message that I'm replying to appears like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


But on the upside, it does retain the line breaks when I do the post. So if those random <br />'s could be removed, I think that would solve my main problem with the style.

thenamesgould 26 Nov 2011 12:06

Ahh, hold on - noticed a couple more issues with that fix. The quoted text has a problem too ... a smiley in it appears like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Rather than an actual image.

And if I go to edit the post then I get this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


dartho 26 Nov 2011 12:26

Quote:

Originally Posted by thenamesgould (Post 2272081)
If I do this, then hit Reply ... the message that I'm replying to appears like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


But on the upside, it does retain the line breaks when I do the post. So if those random <br />'s could be removed, I think that would solve my main problem with the style.

But it did not have this problem before making those chnages? If this is the case, try reverting the editor_clientscript template. For what its worth, I've never been able to reproduce the errant "<br />" problem, so I think it's a combination of factors causing it - makes it hard to pin down

hhumas 26 Nov 2011 13:53

can i get this for vb 4.1.4

thenamesgould 27 Nov 2011 00:14

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2272091)
But it did not have this problem before making those chnages? If this is the case, try reverting the editor_clientscript template. For what its worth, I've never been able to reproduce the errant "<br />" problem, so I think it's a combination of factors causing it - makes it hard to pin down

No, it's not an issue before those changes.

Just gave that a go and it didn't make any difference - the "<br />"s still appear.

tafreeh 28 Nov 2011 05:05

Is there any way to prevent showing thread content text format ? ?

coz, in my forum ppl likes to use different color and bigger text that does not really looks good on this theme.. Is there any way not to show txt format and just to show simple text... ??

CILGINKRAL_ 29 Nov 2011 12:10

vBulletin 4.1.8 version that is compatible?

Robru 29 Nov 2011 19:58

When someone goes to the end of forum.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The birthday users are not displayed, you end up getting 'Array'.

Bounce 29 Nov 2011 22:35

Quote:

Originally Posted by Robru (Post 2273117)
When someone goes to the end of forum.php there's an error (after upgrade to 4.1.8). The birthday users are not displayed, you end up getting 'Array'.

http://www.vbulletin.org/forum/showt...97#post2271597 worked for me :erm:

edit : sorry that was to sort pm's lol

dartho 29 Nov 2011 23:04

Quote:

Originally Posted by thenamesgould (Post 2272080)
I'm also getting "Array" in place of the forum member's names whose birthday it is, at the bottom of the main home forum.

Edit the FORUMHOME template and search for the birthday block (Starts with <vb:if condition="$show['birthdays']"> and ends with teh next </vb:if>), remove it and replace with. You can then revert the forumhome_birthday_bit template (which should actually remove it as it is no longer used)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Robru 30 Nov 2011 09:24

Quote:

Originally Posted by dartho (Post 2273172)
Edit the FORUMHOME template and search for the birthday block (Starts with <vb:if condition="$show['birthdays']"> and ends with teh next </vb:if>), remove it and replace with. You can then revert the forumhome_birthday_bit template (which should actually remove it as it is no longer used)


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Perfect! Works very good! :)


All times are GMT. The time now is 04:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2022, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.