vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=298320

Mark Forums Read Error
by bada_bing
20 May 2013 14:55

We are getting this message when a user click the "Mark Forums Read" option. We are running VB 3.87


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Anyone know how to correct this ?

Lynne 20 May 2013 16:42

Create a new style with no parent:
  • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
  • Parent Style: No Parent Style
  • Title: Default vBulletin
  • Allow User Selection: Yes
  • Save
Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

bada_bing 20 May 2013 19:12

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 2423171)
Create a new style with no parent:
  • Styles & Templates > Style Manager > Add New Style
  • Parent Style: No Parent Style
  • Title: Default vBulletin
  • Allow User Selection: Yes
  • Save
Then browse the site using that totally default vbulletin style - do you still have the same problem?

No errror when I create a new style which I aleady asumbed its an issue with the stlye, where and what is missing to cause this though?

snakes1100 20 May 2013 19:38

Which "mark forum read" link are you using?

You will need to chk the template the link is on via the page, its missing the security token info in the newer template.

bada_bing 21 May 2013 14:06

Quote:

Originally Posted by snakes1100 (Post 2423226)
Which "mark forum read" link are you using?

You will need to chk the template the link is on via the page, its missing the security token info in the newer template.

I am using this link
http://www.mysite.com/forums/forumdi...hp?do=markread
which templetes do I need to look at ?

Lynne 21 May 2013 15:19

To find the template to modify, do this - vboptions > General Settings > Add Template Name in HTML Comments > set to Yes . Then go back to your page and view the source code and you will see the name of the template called around your part of the code. (Sometimes the template is the one mentioned at the very top of the page source.)

bada_bing 21 May 2013 19:18

Quote:

Originally Posted by Lynne (Post 2423345)
To find the template to modify, do this - vboptions > General Settings > Add Template Name in HTML Comments > set to Yes . Then go back to your page and view the source code and you will see the name of the template called around your part of the code. (Sometimes the template is the one mentioned at the very top of the page source.)

Lynne

I enabled that and I cant seem to find where it calls any templates? I looked throughout and no luck . VB Settings says it should show up at the top or bottom but all I see its this at the top

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


snakes1100 21 May 2013 19:33

When you enable template names in html via vb, it shows them in multiple locations in the page source, you have to view the page source

When your on the forumdisplay page, your using the mark forums read from the quick links i would assume, is your forumdisplay template default or modified?

bada_bing 21 May 2013 20:00

Quote:

Originally Posted by snakes1100 (Post 2423395)
When you enable template names in html via vb, it shows them in multiple locations in the page source, you have to view the page source
Yes I did look at the page source and did not see it? Can you tell me what I I should be looking for ? Maybe an oversight on my part

When your on the forumdisplay page, your using the mark forums read from the quick links i would assume, is your forumdisplay template default or modified?

Yes I am using the mark forums read from the quick linksm forumhome is modified.

snakes1100 21 May 2013 20:07

I was asking about the forumdisplay template, not forumhome.

I assume also that your navbar template is also modified & missing the security token info:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Verify the code above in your navbar template.

bada_bing 21 May 2013 20:17

Quote:

Originally Posted by snakes1100 (Post 2423401)
I was asking about the forumdisplay template, not forumhome.

I assume also that your navbar template is also modified & missing the security token info

OK I think the issue is that when we replaced our default nav menu we have the incorrect url to the Mark Forum Read" feature currently the link points to http://www.oursite.com/forums/forumd...hp?do=markread

I think that is incorrect.. Do you know what the URL link should really point to ? I have looked at one of our default templates that contains the original nav memu and the link points to
http://www.oursite.com/forums/forumd...8c9dc38c7e225f

I know the hash is randomly generated so I cant add that

snakes1100 21 May 2013 20:20

The proper code is in my previous post or simply view the default template in the style.

bada_bing 21 May 2013 21:18

Quote:

Originally Posted by snakes1100 (Post 2423408)
The proper code is in my previous post or simply view the default template in the style.

Thank you I will try that and see if it fixes
The issue.

Thank you

--------------- Added 22 May 2013 at 13:49 ---------------

Quote:

Originally Posted by snakes1100 (Post 2423408)
The proper code is in my previous post or simply view the default template in the style.

That fixed it.. Thank You!!;)


All times are GMT. The time now is 10:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.