vBulletin Mods

The Official vBulletin Modifications Site
https://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=318507

Editor bug in edit modules-Please help?
by nolimitreef
01 May 2015 06:32

4-19-2015 was the last time I added and edited a module and it was fine. Today I attempt to edit an existing one and the editor box is basically gone except for a ton of smiles. I ran firebug but don't know how to fix it. I know avb is not supported but I was hoping that someone knows what do do to fix this. Please??? I attached a pic of the module page as well as the firebug image
https://www.vbulletin.org/forum/external/2015/04/1.jpg
https://www.vbulletin.org/forum/external/2015/04/2.jpg

WEBDosser 01 May 2015 09:05

This looks like a vbadvanced problem.. I would say to ask over at there site.

But why would you use that when you have the vbulletin CMS..

nolimitreef 01 May 2015 15:38

Quote:

Originally Posted by WEBDosser (Post 2544609)
This looks like a vbadvanced problem.. I would say to ask over at there site.

But why would you use that when you have the vbulletin CMS..

The site was originally built and owned by someone else. I and another person purchased it from him. So, it came this way. I believe it was because it allowed you to make plugin webpages and modules to plug into it. I'm not sure. I don't see in the cp where cms let's you make pages and modules to plug into a page. I'm pretty sure this is the reason.

....apparently vbadvanced is no longer supported.


All times are GMT. The time now is 21:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.14
Copyright © 2020, MH Sub I, LLC dba vBulletin. All Rights Reserved. vBulletin® is a registered trademark of MH Sub I, LLC
Copyright ©2001 - , vbulletin.org. All rights reserved.